5/3/09

Προς κ. Ευθυμιάδη Νικόλαο Αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Δήμου Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης

Θέμα: Ενημερωτικό έγγραφο.

Αξιότιμε κύριε ,

Σας ενημερώνω πως για την ακριβέστερη πληροφόρησή σας για τα θέματα αναπηρίας μπορείτε να έχετε από το web site merimnazois.gr όπου σε δέκα ημέρες δύναται να διαθέτει ολοκληρωμένο το έργο των δυο ετών διάρκειας ζωής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας (Μάρτιος του 07 με Μάρτιο του 2009). Σας παρακαλώ τα ανωτέρω για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και ενοχλήσεις να ενημερώσετε και την κυρία Κουλάχογλου γιατί μπορεί να βαφτίστηκε κατά την γνώμη μου υπεύθυνη για να έχει εργασιακή στέγη αλλά δεν μπορεί να ξεχνά κανείς και να μην σέβεται το ποιος έδωσε τα μέγιστα για να πάρει πορεία το κίνημα της αναπηρίας στη Σταυρούπολη. Άλλωστε πρέπει να καταλάβουν ότι είμαι συνάδελφος κι όχι ανταγωνιστής και αντίπαλος με σκοπό όταν με χρειάζονται για να πάρουν μια πληροφορία να με ψάχνουν έντονα και όταν θέλουν να κάνουν το δικό τους να μην υπολογίζουν τίποτα.

Κύριε αντιδήμαρχε σας ενημερώνω επίσης ότι στο επόμενο δίμηνο για λογαριασμό της Μέριμνας Ζωής δύναται να διεκδικηθεί το ποσό των 120.000€ από χορηγίες ώστε στο επόμενο 8μηνο να λειτουργήσει ο χώρος του υπογείου και ένα όσο γίνεται πιστοποιημένο δίκτυο υπηρεσιών όχι μόνο για τα ΑΜΕΑ αλλά το σύνολο των ευπαθών ομάδων στη Σταυρούπολη. Υπάρχει επίσης έτοιμη λύση να σας αποδοθεί για τη λειτουργία του Φυσικοθεραπευτηρίου στη οδό Υψηλάντου στη Άνω Ηλιούπολη. Είναι έτοιμη επίσης η λύση για την χρηματοδότηση της κοινωνικής πολιτικής στον Δήμο Σταυρούπολης έχοντας ως γεγονός το πανελλαδικό προνοιακό ζήτημα που αφορά όλους τους Δήμους. Διατίθεται ομάδα παραϊατρικών επαγγελμάτων που μπορεί να πιστοποιηθεί και από τα προγράμματα του Υπουργείου Υγείας που χρηματοδοτούνται από το Κρατικό Λαχείο και πιο συγκεκριμένα από την διεύθυνση του κ. Ζαχαριά. Εδώ και καιρό κατατέθηκε πρόταση αξιοποίησης του Βοτανικού κήπου για να απαντηθεί σε πρώτο στάδιο η πορεία επί των εργασιακών ζητημάτων των ΑΜΕΑ καθώς η απάντηση του Δημάρχου στο συμβούλιο της 26ης 2/2009 ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

Σας ευχαριστώ για τις προθέσεις σας όμως για τον λόγο που συμβαίνουν γεγονότα στο Κέντρο κοινωνικών υπηρεσιών σας καλώ να λάβετε μέτρα, να μας αξιολογείτε και αν το επιθυμείτε να στηρίξετε προσπάθειες για μια ανθρώπινη και πρωτοπόρα Σταυρούπολη που έχει γνώμονα το κοινωνικό μέρισμα και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ή τουλάχιστον να μην τις ενοχλούν.

Μετά τιμής
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου