10/3/09

ΠΡΟΣ Κα. Ταυρίδου Δέσποινα

ΠΡΟΣ: κυρία Ταυρίδου Δέσποινα
ΘΕΜΑ: ενημέρωση περί ελέγχου

Αξιότιμη κυρία,

Έχοντας υπόψη την διαδικασία ελέγχου που πρόκειται να διενεργηθεί στις 06-03-2009 έχω να σας αναφέρω τα κάτωθι:

1. Ως υπάλληλος και σχεδιαστής του μοντέλου κοινωνικής ευθύνης με την επωνυμία Μέριμνα Ζωής από τον Μάρτιο του 2007 έως και σήμερα δημιούργησα και διαχειρίστηκα ενεργητικό ταμείο 53.000Ε λογιστικά και 20.000Ε περίπου ταμειακά. Σήμερα δε, υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στο κατάστημα 235 της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης με το ποσό κατάθεσης περίπου των 10.000Ε συν άλλες 10.000Ε που πρόκειται να κατατεθούν ταμειακά από την ΟΠΑΠ Α.Ε.
2. Είμαι ο σχεδιαστής του website merimnazois.gr απ’ όπου και μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία για την όλη πρωτοβουλία.
3. Την δεδομένη χρονικά στιγμή είμαι σε πορεία υλοποίησης χορηγιών ύψους 120.000Ε και πιο συγκεκριμένα από την ΟΠΑΠ και COSMOTE Α.Ε
4. Είμαι σε διάθεση να σας καταθέσω καταστάσεις συμμετεχόντων στα προγράμματα του ΚΔΑΠ
5. Γίνεται προσπάθεια να εκδοθεί άδεια λειτουργίας για το ΚΔΑΠ.
6. Κατέθεσα και καταθέτω συνεχώς συγκεκριμένες χρηματοδοτούμενες προτάσεις σε θέματα κοινωνικής πολιτικής του δήμου Σταυρούπολης.

Τέλος στις 10 του Μάη 2006 που πρωτοήρθα στις συγκεκριμένες υπηρεσίες τοποθετήθηκα στο κέντρο πληροφόρησης νέων όπου εκείνη την περίοδο σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου έφτιαξα την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία << Ήφαιστος>> . βέβαια το 2007 στις αρχές του τοποθετήθηκα αφού ενημέρωσα την αρμόδια αντιδήμαρχο στα θέματα αναπηρίας υλοποιώντας σεβόμενος τις οδηγίες της σε όλα τα παραπάνω.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ. Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου