27/2/09

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ και ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ο Μενέλαος Τριανταφύλλου ευχαριστεί το Πρόεδρο Νοσηλευτών Κο. Χρήστο Παπαστεργίου καθώς και το ιατρό της Νευρολογικής του Παπαγεωργίου Κο. Βισβάρντη, καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό επιτελείο του Παπαγεωργίου για τη πρόσφατη νοσηλεία του.

Είναι πλέον γεγονός πως η χώρα των Σοφών όπως αποκαλείται η Ελλάδα πρέπει να απεθύνει τα βέλη της στην έρευνα καθώς πλέον πάσχω απο ένα εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο και τις τελευταίες ημέρες συνάντησα σημεία μεγάλου προβληματισμού για τη νοσηλεία ενός ανθρώπου. Τα προβλήματα πλέον είναι σύνθετα αλλά δεν παύουν όλοι να αντιμετωπίζουν ανθρώπινες ζωές.

Η λύση στη κοινωνική πολιτική και στα νέα δεδομένα της προνιακής κατάστασης στη χώρα μας είναι η θέσπιση του Δημοτικού Ταμείου Αλλυλεγγύης ενός νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει καταστάσεις κοινοφελείς και όχι φιλανθρωπικές. Ενα ταμείο που μπορεί να κατατεθεί ο οβολός του οποιοδήποτε και να επανατοποθετηθεί στη βελτίωση ποιότητας ζωής ανθρωπίνων αρχών και αξιών.

Η μεγάλη αλλαγή σε μια πραγματική ανάπτυξη που να συνδιάζει την εισοδηματική βελτίωση των πολιτών είναι η αποκατάσταση του Φορολογικού Συστήματος. Δεν μπορεί σήμερα να πληρώνουν αυτοί που παράγουν το πλούτο και να μην πληρώνουν αυτοί που τον αποκομίζουν όπως επίσης κανείς σήμερα είτε οργανισμός είτε φυσικό πρόσωπο δεν παρουσιάζει τις πραγματικές οικονομικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να είναι χαμένοι όλοι.

Η λύση λοιπόν είναι η θέσπιση του 9% κοινής φορολόγησης σε προϊόντα και υπηρεσίες. Γιατί όταν η φορολογία γίνεται εισόδημα τότε η υπηρεσία μετατρέπεται σε κοινωνικό όφελος

Στοπ στα επιδόματα και προσέλκηση των δικαιωμάτων στη μισθοδοσία των εργαζομένων με ένα στέρεο ασφαλιστικό σύστημα.

Καλώ τον οποιοδήποτε σε επικοινωνία, διάλογο όπως και προσωπική επαφή για κουβέντα και προώθηση των προτάσεων επί των συγκεκριμένων θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου