12/2/09

Προς Συμβούλιο Μέριμνας (9/2/2009)

Προς: Πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο Μέριμνας Ζωής.

Θέμα: Συμπληρωματικό σημείωμα.

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Αποστέλλοντας σας τα δυο έγγραφα κατά την περίοδο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2009 για την αξιοποίηση προτάσεων επί του ενεργητικού ταμείου δύναμαι να συμπληρώσω τα εξής παρακάτω στοιχεία:

1) Η κυρία Τσελεκίδου παρευρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μέριμνας Ζωής, είδε και ενημερώθηκε για τις λειτουργίες και δεσμεύτηκε με την προώθηση δεύτερης χορηγίας για το υπόγειο της Π. Τσαλδάρη αφού της παραδοθεί στα μέσα Μαρτίου οικονομοτεχνική μελέτη η οποία και ετοιμάζεται.

2) Η λογοθεραπεύτρια Χριστίνα Τσιαρτσίδου η οποία και επιμελεί ήδη τέσσερα παιδιά συμφώνησε έπειτα και από δική της παραίνεση με τον Μενέλαο Τριανταφύλου και τον Σωτήρη Καζέλη στο ποσό των 500€ για τους μήνες Φεβρουάριο ως Ιούνιο του 2009. Σημειώνεται ότι το ποσό είναι συμβολικό και πως τον σκεπτικισμό σας για τους υπόλοιπους εθελοντές σας αποδίδεται η εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα καθώς η βασικοί εθελοντές έχουν σύμβαση με την Δημοτική επιχείρηση ΙΡΙΣ αλλά πραγματοποιούν τις δράσεις με τη σύμφωνη δική τους γνώμη και όρεξη.

3) Σας αποστέλλονται οι προτάσεις του Μενέλαου Τριανταφύλλου για τα θέματα προσβασιμότητας σύμφωνα με το έγγραφο που παρέλαβε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

4) Από σήμερα και μέσα σε ένα μήνα δύναται να πραγματοποιηθεί η εκταμίευση των 40.000€ από την ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ταμείο του συλλόγου.

5) Αποδώστε το έγγραφο γενικής συνέλευσης με το νέο προεδρείο καθώς και όλα τα πρακτικά τακτικών και γενικών συνελεύσεων ως την Δευτέρα 9/2/2009 ώστε να κατατεθεί το αίτημα για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας του λεωφορείου καθώς είναι όλα συνεννοημένα και έτοιμα. Σημειώνεται ότι γίνεται προσπάθεια και για εκ νέου έκπτωση του λεωφορείου .


Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και περιχαρής αναμένω τις απαντήσεις σας.

Μετά τιμής

Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου