12/2/09

Προς Δήμαρχο Σταυρούπολης (9/2/2009)

Προς: κ Σάββα Σερασίδη Δήμαρχο Σταυρούπολης .
Θέμα: Συμπληρωματικό σημείωμα.

Αξιότιμε κύριε,

Αποστέλλοντας σας τα δυο έγγραφα κατά την περίοδο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2009 για την αξιοποίηση προτάσεων επί του ενεργητικού ταμείου δύναμαι να συμπληρώσω τα εξής παρακάτω στοιχεία:

1) Η κυρία Τσελεκίδου παρευρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μέριμνας Ζωής, είδε και ενημερώθηκε για τις λειτουργίες και δεσμεύτηκε με την προώθηση δεύτερης χορηγίας για το υπόγειο της Π. Τσαλδάρη αφού της παραδοθεί στα μέσα Μαρτίου οικονομοτεχνική μελέτη η οποία και ετοιμάζεται.

2) Η λογοθεραπεύτρια Χριστίνα Τσιαρτσίδου η οποία και επιμελεί ήδη τέσσερα παιδιά συμφώνησε έπειτα και από δική της παραίνεση με τον Μενέλαο Τριανταφύλου και τον Σωτήρη Καζέλη στο ποσό των 500€ για τους μήνες Φεβρουάριο ως Ιούνιο του 2009. Σημειώνεται ότι το ποσό είναι συμβολικό και πως τον σκεπτικισμό σας για τους υπόλοιπους εθελοντές σας αποδίδεται η εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα καθώς η βασικοί εθελοντές έχουν σύμβαση με την Δημοτική επιχείρηση ΙΡΙΣ αλλά πραγματοποιούν τις δράσεις με τη σύμφωνη δική τους γνώμη και όρεξη.

3) Σας αποστέλλονται οι προτάσεις του Μενέλαου Τριανταφύλλου για τα θέματα προσβασιμότητας σύμφωνα με το έγγραφο που παρέλαβε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

4) Από σήμερα και μέσα σε ένα μήνα δύναται να πραγματοποιηθεί η εκταμίευση των 40.000€ από την ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ταμείο του συλλόγου.

5) Αποδώστε το έγγραφο γενικής συνέλευσης με το νέο προεδρείο καθώς και όλα τα πρακτικά τακτικών και γενικών συνελεύσεων ως την Δευτέρα 9/2/2009 ώστε να κατατεθεί το αίτημα για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας του λεωφορείου καθώς είναι όλα συνεννοημένα και έτοιμα. Σημειώνεται ότι γίνεται προσπάθεια και για εκ νέου έκπτωση του λεωφορείου .

6) Επαναλειτουργεί χρειαζούμενο από κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες το web site: merimnazois.gr με κόστος επανέκδοσης 200€ τα οποία και έχουν πληρωθεί.

7) Αγοράστηκαν παιχνίδια για τη λογοθεραπεία αξίας 100€.

8) Από την ημέρα που γίνατε πρόεδρος σε δύο τουλάχιστον ανοιχτές συγκεντρώσεις παραθέσατε τον προβληματισμό σας για την μη ελκυστική προσέγγιση και ενεργή συμμετοχή μελών του συλλόγου. Το 2009 και το 2008 μπορείτε να αναφέρετε τις εισπραττόμενες συνδρομές μελών ώστε να αποδειχθεί η πραγματική ενεργητικότητα καθώς η ενεργητικότητα μέχρι τον Οκτώβριο του 2008 ήταν τουλάχιστον 40 ατόμων. επίσης σαν νέος πρόεδρος από τις λίστες συμμετεχόντων στις δράσεις του ΚΔΑΠ με πόσους από αυτούς έχετε συνομιλήσει για να διαπιστωθεί η άποψή τους.

9) Σε περίπτωση όπου στο συμβούλιο της 8/2/2009 αποφασίσετε συγκεκριμένες θέσεις για την αξιοποίηση του ταμείου έπειτα και από τις προτάσεις που σας κατατέθηκαν και από τα δυο κείμενα σας καλώ να παρευρεθούμε από κοινού στο δημοτικό συμβούλιο Σταυρούπολης της 10/2/2009 να τα ανακοινώσουμε και να αποδείξουμε αλλά και να αποστείλουμε μήνυμα ενότητας σύμπνοιας και λειτουργίας του Συλλόγου ώστε αυτό που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2007 συνεχίζεται με καλύτερους οιωνούς και αφύπνιση δράσεων.

10) Σας καλώ να επαναλάβουμε και φέτος τη γιορτή της τσικνοπέμπτης στη πλατεία της Α. Ηλιούπολης με καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

11) Ο Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου δεσμεύεται εφόσον και εσείς το επιθυμείτε να συνεργαστεί για τη δημιουργία α) εκπόνησης μελέτης για τη λειτουργία σε βάθος τριών ετών σχολείου ειδικής αγωγής και κέντρου αποκατάστασης β) λειτουργία συνεργείου καθαρισμού από άτομα με αναπηρίες και χρηματοδότησή τους από προγράμματα τον ΟΑΕΔ γ) την αξιοποίηση και λειτουργία του Βοτανικού κήπου σε σημείο ανάδειξης παιδείας πολιτισμού και αναψυχής δ) τον Οκτώβριο του 2009 δύναται να λειτουργεί το υπόγειο του Π. Μελά το γυμναστήριο και το κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης παρόλα τα εμπόδια και τις επιφυλάξεις ε) έχει ήδη κατατεθεί έγγραφο χορηγίας στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ για 5 Η/Υ και μέσα στη χρονιά γίνεται προσπάθεια για άλλες τρεις μεγάλες χορηγίες. Τέλος σήμερα στις 6/2/2009 γίνεται μια νέα υπέρβαση και γι αυτό σας καλώ να τη σεβαστείτε να μην τη δυναμιτίσετε αλλά να την φέρουμε εις πέρας για το καλό των παιδιών που χρειάζονται την πρόληψη την περίθαλψη τη συμπαράσταση και την αυτοπεποίθηση για ένα καλύτερο αύριο.

Τώρα κύριε Δήμαρχε ο Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου κάνει για μια τελευταία φορά την ύστατη προσπάθεια για τη διάρκεια του μοντέλου κοινωνικής ευθύνης με την επωνυμία Μέριμνα Ζωής. Σας καλεί λοιπόν να αποδείξετε με τη στάση σας σε ένα συμπέρασμα ή να φθάσουμε στο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα ενός άρτιου πιστοποιημένου δικτύου ευπαθών ομάδων με την επωνυμία Δημοτικό ταμείο αλληλεγγύης ή σε περίπτωση μη κατάθεσης εμπράκτων σκέψεών σας για το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα να αποτελέσω casus belli για τη λήξη της θητείας σας.

Περιχαρής αναμένω τις απαντήσεις σας

Μετά τιμής

Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου