26/3/09

Παραγωγικότητα του Μενέλαου του Δήμου Σταυρούπολης

Απο τις 9/8/2002 που τοποθετήθηκα στη Δημοτική Επιχείριση Τοπικής Ανάπτυξης του Δημου Σταυρούπολης και έπειτα το Μάη του 2006 στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σταυρούπολης δημιούργησα με ενέργειες μου και έγγραφα που υπάρχουν κατατεθημένα μια περιουσία 55.000ευρώ για το Δήμο της Σταυρούπολης και πιο συγκεκριμένα για τα ΑΜΕΑ, δημιούργησα μια αστική μή-κερδοσκοπική εταιρία η οποία υπάρχει σήμερα ανενεργή και μπορεί πολλαπλά οφέλη στο Δήμο της Σταυρούπολης καθώς και συχνα-πυκνά προτάσεις για την αξιοποίηση δομών στο Δήμο της Σταυρούπολης. Βέβαια μεγαλύτερη μου τομή ως σκέψη και ως πράξη το επόμενο διάστημα είναι η λειτουργία του Δημοτικού Ταμείου Αλληλεγγύης με χρηματοδότηση της συγκεκριμένης πρότασης απο το πρόγραμμα EQUAL του Υπουργείου Απασχόλησης, ένα ταμείο κουμπαράς που να δημιουργεί κοινωφελεία και όχι φιλανθρωπία.

Σκέψεις για τις εργασιακές σχέσεις στη χώρα

Διαφαίνεται οτι απο τα λεχθέντα και πραχθέντα του Κου Ρομπόλη αλλά και τα κέρδη των εταιριών κατά το 2008 οτι σήμερα ένας εργαζόμενος στην Ελλάδα σε οποιονδήποτε τομέα χάνει ετήσια χάριν της έλλειψης πολιτικής βούλησης περίπου στα 22.000 ευρώ. Και απο αυτό και μόνο φαίνεται πόσο διαφορετικά μπορούν να γίνουν τα πράγματα αρκεί να υπάρξουν στο μέλλον συλλογικές συμβάσεις επί των κερδών των εταιριών και στο φινάλε το κράτος να τηρεί την εφαρμογή των νόμων.

Τα 22.000 ετήσια χαμένα εισοδήματα προκύπτουν απο τα έσοδα του ταμείου ΛΑΕΚ, από το επίδομα παραγωγικότητας που ενώ ψηφίστηκε το 2003 δεν δόθηκε ακόμη και απο την παραδοχή οτι το 20% της αύξησης των ετήσιων κερδών προκύπτει απο εργασία. Αρα αντί να δίνονται τα ψίχουλα κάθε χρόνο, να υπάρξει μέριμνα και βούληση ώστε το 1δις ευρώ (1.000.000.000) που προκύπτει απο τις οικονομικές καταστάσεις των εταιριών του 2008, να αποδίδεται στους εργαζομένους της χώρας.

ΣΧΟΛΙΟ του Μενέλαου για την αγαπημένη του ομάδα

Ο κατα τ'αλλα ταλαιπωρημένος οικονομικά ΠΑΟΚ διεκδικεί μέσα σε μια τετραετία τη δεύτερη έξοδο του στα προκριματικά του Champions League. Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, ίσως τη τρίτη στους ομίλους.

Φαίνεται πλέον οτι η διοικητική σταθερότητα και μια εντιμότατη ηγετική φυσιογνωμία πως είναι τα 2 συστατικά για την ανάταση της ομάδος και στους αγωνιστικούς χώρους.

Συμμετοχή σε γεγονότα απο τον Μενέλαο

Ακυρώθηκε η αγοροπωλησία του βιβλιοπωλείου στην Οδό Φιλώταμετα λύπης μας αλλα προχωρά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίουτης Development Solution EΠΕ καθώς και η πραγματική λειτουργίατης απο την 1/5/2009 έχοντας σε θέση 3 στόχους :

1) Την ανάλληψη επενδυτικών σχεδίων παντός φύσεως
2) Την συμμετοχή σε μικρές επιχειρήσεις
3) Της επένδυσης σε ουΐσκι απο Ελληνικό Σταφύλι ή Βιολογικού Πετρελαίο στο δήμο Ζεβροχωρίων Χαλκιδικής.

Ο Μενέλαος Τριανταφύλλου τοποθετήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποίηθηκε στις 8/3/2009 στο Gran Hotel με θέμα τις πρόσφατες Ευρωοεκλογές του 2009 με ομιλητές τη Βουλευτή Β'Αθηνών, Κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Ευρωβουλευτή Λαμπρινίδη.
Η τοποθέτηση του αφορούσε στην θεσμοθέτηση αύξησης κατώτατου μισθού κατα 500ευρώ στην ανάπτυξη των καταστημάτων μεσογειακής διατροφής της ΠΑΣΕΓΕΣ ως λύση στην ακρίβεια, την κοινή πολιτική για τα ΑΜΕΑ στην Ευρώπη μετά και τη συλλογή υπογραφών καθώς και την αιρετή εκπροσώπηση του Προέδρου της Ευρωπαικής Ενωσης ως κατακλείδα αναφέρερθει οτι η χώρα χρειάζεται ηγέτη και όχι έναν απλό αξιοματούχο.

Εως τη Δευτέρα 30/3/2009 πρόκειται να κατατεθεί απο τον Μενέλαο Τριανταφύλλου, αναλυτική κατάσταση για τη πολιτική αναπηρία, το παρόν και το μέλλον της στο Δήμο Σταυρούπολης. Η επιστολή πρόκειται να κατατεθεί προς το Δήμαρχο Σταυρούπολης κο. Σάββα Σερασίδη.

Στις 16 και 17/5/2009 στο Θέατρο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ η αμφιθεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονία σε συνεργασία με τον Μενέλαο Τριανταφύλλου πρόκειται να ανεβάσει δύο (2) παραστάσεις με τιμή εισητηρίου των πεντε (5) ευρώ. Τα έσοδα πρόκειται να δωθούν σε κοινωνικούς φορείς του Δήμου Σταυρούπολης.

Επειτα απο παρέμβαση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νεαπόλεως κου Μιχαήλ Πάππου, ο Μενέλαος Τριανταφύλλου έπειτα απο αίτημα του Δημάρχου Νεαπόλεως Ναθαναήλ Λαδόπουλου προς το Δήμαρχο Σταυρούπολης Κο Σάββα Σερασίδη, ενημέρωσε για την έκδοση χορηγείας απο την ΟΠΑΠ ΑΕ δια της αγοράς λεωφορείου για τα ΑΜΕΑ της Νεάπολης

Ο Μενέλαος Τριανταφύλλου ενημέρωσε τη γραμματέα του Κου Ζαγοράκη Κα Καρατσιόλη για την απονομή ραντεβού ώστε να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να προκύψει με τη δική του συγκατάθεση και προσπάθεια χορηγία για το Αθλητικό Κέντρο στη Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης.

25/3/09

Eνημέρωση συμμετοχής των ΑΜΕΑ στο Φεστιβάλ παιδείας του 2009.

ΠΡΟΣ : κ. Λίνα Κόκοτα γραφείο παιδείας Δήμου Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης .

ΘΕΜΑ: ενημέρωση συμμετοχής των ΑΜΕΑ στο Φεστιβάλ παιδείας του 2009.

Αξιότιμη κυρία,

Οι υπεύθυνοι του τμήματος ζωγραφικής Όλγα Γάκη, του τμήματος λογοθεραπείας Χριστίνα Τσιαρτσίδου καθώς και ο Μενέλαος Τριανταφύλλου διοικητικός υπάλληλος στο τμήμα κοινωνικών υπηρεσιών στο Δήμο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης σας ενημερώνουν και σας παρουσιάζουν την πρότασή τους για τη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρίες στη διοργάνωση του φεστιβάλ παιδείας του 2009.

Πρόκειται να τοποθετηθεί φορητός υπολογιστής σε ειδικό τραπέζι με έγγραφη αίτηση – επιστολής για εθελοντική προσφορά από τον κόσμο της Σταυρούπολης ή για την εγγραφή νέων μελών στα υπάρχοντα τμήματα στα οποία δύναται να παρουσιάζονται από την ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου δια μέσου της οθόνης του υπολογιστή.

Επίσης δύνανται να παρουσιαστούν κατασκευές από πηλό αλλά και ζωγραφιές από τα μέλη του τμήματος της ζωγραφικής. Μια επίσης καινοτόμα σκέψη να είναι η παρουσίαση του λεωφορείου του Συλλόγου δια μέσου της οθόνης του υπολογιστή όπως και μια σειρά από νέες κατασκευές ή της επιγραφής μέσω μηνύματος από τα παιδιά του συλλόγου.

Περιχαρής αναμένουμε την απάντησή σας.

Μετά τιμής
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

Εισηγητική πρόταση

ΠΡΟΣ : Πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο Μέριμνα ζωής.
ΘΕΜΑ: Εισηγητική πρόταση.

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Έχοντας υπόψη την ενημέρωση για αλλαγή του καταστατικού και άνοιγμα του φορέα στις περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης σας αναφέρω ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί παραμόνο εάν υπάρξει καινούριο καταστατικό με τη σύμπραξη συλλόγων ΑΜΕΑ από τους δήμους της δυτική Θεσσαλονίκης υπό τον τίτλο δράσης « αναπτυξιακή ΑΜΕΑ δυτικής Θεσσαλονίκης» γεγονός που μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την δράση 1 του προγράμματος equal του Υπουργείου Απασχόλησης. Επίσης, η φορολογική δήλωση που καταθέσατε νομίζω πως δεν συμπεριέλαβε την πραγματική λογιστική και ταμειακή ρευστότητα του συλλόγου γιατί δεν περιείχε ούτε την χορηγία των Ακριτών του Πόντου ούτε την χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Πρέπει επίσης να ενθυμείστε ότι δεν είστε ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος και ότι ο σύλλογος είχε παρελθόν ευοίωνο, γι ‘ αυτό για τους λόγους του ότι δεν μπορούσε να κατατεθεί φορολογική δήλωση το 2007 λόγω έγκρισης του καταστατικού του 2008 όπως και έγκρισης της χρηματοδότησης από την ΟΠΑΠ ΑΕ τον Οκτώβριο του 2008 έπρεπε να κατατεθεί μια καλύτερη φορολογική δήλωση με την έννοια των παρελθόντων και μεταφερθέντων εσόδων σε ενεστώτα χρόνο.

Τέλος, για ότι σας προμηνύει ενόχληση από τρίτα πρόσωπα δεν χρειάζεται να ενημερώνετε και να μεταφέρετε τον προβληματισμό σας στον Μενέλαο Τριανταφύλλου παρά να βρίσκετε την πιο βέλτιστη λύση όπως έκανε και ο ίδιος τα 2 προηγούμενα χρόνια. Σκεφτείτε εάν θέλετε την καθημερινή συνεργασία και όχι την συνεργασία με την δική σας οπτική γωνία. Προτείνω ακόμη για την γενική συνέλευση της 26ης Απριλίου 2009 την πιο βέλτιστη οργανωτική δομή του συλλόγου με την δημιουργία επιτροπών :

1. Παιδείας και Απασχόλησης
2. Χορηγιών και χρηματοδοτήσεων
3. Επικοινωνίας και ΜΜΕ
4. Γενικών καθηκόντων
5. Υπεύθυνος λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

Καθώς ενημερώνεται ο σύλλογος πως μέχρι και τα τέλη Μάη του 2009 θα κατατεθούν αιτήματα χρηματοδότησης με το ποσό περίπου στις 220.000Ε.
Για οποιαδήποτε επικοινωνία μπορεί να υπάρξει κατ ιδίαν συνάντηση.

Μετά τιμής

Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

13/3/09

Τα νέα μας (13/3/2009)

Η μέα μέθοδος κοινωνικής πολιτικής είναι πλέον στις μέρες
του 21ου η συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και πιο
συγκεκριμένα, Δημόσιο ή ΟΤΑ με κάποιον μη κυβερνητικό
οργανισμού του ιδίου θέματος ενασχόλησης.

Ο Μενέλαος Τριανταφύλλου και η παγώνα μπακαλάκη προβαίνουν
στην αγορά του βιβλιοπωλείου Φιλώτα στην Ανω Ηλιούπολη με
την επωνυμία Εντυπος Λόγος στο τηλέφωνο 2310.643538 μπορείτε
να βρείτε έκπτωση 20% στις τιμές τιμοκαταλόγου που ήδη
δουλέυετε δηλαδή αν έχετε κάποιο τιμοκατάλογο απο ομοειδή
κατάστημα σας προσφέρουμε έκπτωση 20%.

Επίσης ο Μενέλαος Τριανταφύλλου με κατοίκους του Δημου
Ζεβροχωρίου Χαλκιδικής και ίσως τη συμμετοχή του Δήμου
Ζεβροχωρίου Χαλκιδικής πρόκεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα
πρωιμης εγκαταστασης για βιολογικό αμπέλι με στοχο την
επενδυση βιολογικου πετρελαίου ή ουισκι απο ελληνικό σταφύλι.
Στα τέλη Μαρτη πρόκειται να λειτουργήσει το υποκατάστημα της
Development Solution ΕΠΕ στη οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32 στο
1ο οροφο όπως οι μητρικές εγκαταστάσεις είναι σε διαδικασία
αποπεράτωσης στο Γεροπλάτανο Χαλκιδικής.

Επίσης σήμερα διενεργείται η πρώτη αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
της Development Solution ΕΠΕ περιλαμβάνοντας όλα τα περουσιακά
στοιχεία κινητής και ακίνητης αξίας του Μενέλαου Τριανταφύλλου,
των δικαιωμάτων τις μετοχές του στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς τον Ιούνιο
πρόκειται να ακολουθήσει νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με τις
εκ νέου αγορασμένες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των νέων δικαιωμάτων από
τις προαναφερθείσες επενδύσεις που πρόκειται να γίνουν.

Το μέλλον της κοινωνικής οικονομίας είναι τα δίκτυα ψυχικής
υγείας καθώς τα δίκτυα αναψυχής και πολιτισμόυ συνδιαζόμενα με
την πράσινη οικονομία. Τα άτομα με αναπηρίες θέλουν να νιώθουν
καθημερινά για να ανταπεξαίρχονται στα προβλήματα τους ώς
καλοί άλτες επι κοντώ ώστε πηδώντας το κάθε εμπόδιο να πιστεύουν
οτι είναι ίσοι προς ίσον για κάθε θέμετα. Αλλωστε δεν
μειονεκτούμε αλλά συμμετέχουμε σε κάθε τι που μας ενδιαφέρει
με εντιμότητα και αξιοπρέπια. Νέοι μέθοδοι χρηματοδότησης
κοινωνικής πολιτικής αποτελούν τα δημοτικά ταμεία αλλυλεγύης
το merchedising και τα μοντέλα κοινωνικής ευθύνης.

10/3/09

Απολογισμος Δρασεων Α' Εξάμηνο 2009

Α.Α

ΟΝΟΜΑ

ΑΙΤΗΜΑ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

1

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΒΟΥΤΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

2

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ Κ. ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

3

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ 2009

4

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΠΛΟΚ ΛΑΧΕΙΩΝ

5

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΠΙΛΥΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΘ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΡΙΣΗ

6

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΞΕΝΙΑ ΜΠΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

7

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΡΟΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ

8

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΙΡΙΣ» Κ. ΜΠΑΚΑΤΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

9

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

10

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

11

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΤΗΛΕΦ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΠΕΡΔΕΓΚΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΑΜΕΑ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΜΕΑ ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

12

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΤΗΛΕΦ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ COSMOTE ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΙΟ

13

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

14

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ

15

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΠΕΤΡΟ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ

16

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΖΕΛΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΑΡΤΣΙΔΟΥ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

17

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗΣΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 5 Η/Υ

18

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΟΡΟΥ ΣΤΙΣ 25/1/2009

19

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1044/1971 ΣΕ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

20

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

21

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

22

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΕ

23

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΖΕΛΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ

ΒΑΣΩ ΚΟΠΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΕΛΕΚΙΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΡΗΓΙΑ

24

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΛΙΣΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

25

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΞΕΛΙΞΗ

ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

27

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΟΚΤΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

28

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

29

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΩΝ ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ

30

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

31

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ Α.Μ. ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΡΟΪΤΗ, ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ.

32

ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΙΣΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

33

ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ ΣΟΦΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΩΧΡΑ ΚΗΛΙΔΑ

34

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΔΙΑΔΙΑΣΙΑ

ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

35

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

36

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 15

37

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2009

38

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΟΛΓΑ ΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ 2009

39

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2 ΠΑΚΕΤΩΝ COSMOTE ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΡΙΣΗ

40

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΠΕΤΡΟ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

41

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

42

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΖΕΛΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

43

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΖΕΛΗΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ

44

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΖΕΛΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

45

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

46

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ

ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ

47

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 2009 - 2010

48

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ

ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ

49

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

50

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΡΩΝ.

51

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ

52

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΚΟΠΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

53

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΑΤΣΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ

54

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΙΝΟ ΤΟΥ 2009 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 60 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

55

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΖΕΛΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ

56

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ

57

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Χ΄΄ΚΑΜΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΚΡΕΜΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η/Υ

58

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ: ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΟΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

59

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΛΑΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΥΛΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

60

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΠΑΚΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

61

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

62

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

63

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ

64

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΑΒΡΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

65

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 6

66

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΒΑΣΩ ΚΟΠΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

67

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΑΛΕΠΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ

68

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥ ΝΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΟΥΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ

69

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

70

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ

71

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΗ

72

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COSMOTE