26/3/09

Συμμετοχή σε γεγονότα απο τον Μενέλαο

Ακυρώθηκε η αγοροπωλησία του βιβλιοπωλείου στην Οδό Φιλώταμετα λύπης μας αλλα προχωρά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίουτης Development Solution EΠΕ καθώς και η πραγματική λειτουργίατης απο την 1/5/2009 έχοντας σε θέση 3 στόχους :

1) Την ανάλληψη επενδυτικών σχεδίων παντός φύσεως
2) Την συμμετοχή σε μικρές επιχειρήσεις
3) Της επένδυσης σε ουΐσκι απο Ελληνικό Σταφύλι ή Βιολογικού Πετρελαίο στο δήμο Ζεβροχωρίων Χαλκιδικής.

Ο Μενέλαος Τριανταφύλλου τοποθετήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποίηθηκε στις 8/3/2009 στο Gran Hotel με θέμα τις πρόσφατες Ευρωοεκλογές του 2009 με ομιλητές τη Βουλευτή Β'Αθηνών, Κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Ευρωβουλευτή Λαμπρινίδη.
Η τοποθέτηση του αφορούσε στην θεσμοθέτηση αύξησης κατώτατου μισθού κατα 500ευρώ στην ανάπτυξη των καταστημάτων μεσογειακής διατροφής της ΠΑΣΕΓΕΣ ως λύση στην ακρίβεια, την κοινή πολιτική για τα ΑΜΕΑ στην Ευρώπη μετά και τη συλλογή υπογραφών καθώς και την αιρετή εκπροσώπηση του Προέδρου της Ευρωπαικής Ενωσης ως κατακλείδα αναφέρερθει οτι η χώρα χρειάζεται ηγέτη και όχι έναν απλό αξιοματούχο.

Εως τη Δευτέρα 30/3/2009 πρόκειται να κατατεθεί απο τον Μενέλαο Τριανταφύλλου, αναλυτική κατάσταση για τη πολιτική αναπηρία, το παρόν και το μέλλον της στο Δήμο Σταυρούπολης. Η επιστολή πρόκειται να κατατεθεί προς το Δήμαρχο Σταυρούπολης κο. Σάββα Σερασίδη.

Στις 16 και 17/5/2009 στο Θέατρο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ η αμφιθεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονία σε συνεργασία με τον Μενέλαο Τριανταφύλλου πρόκειται να ανεβάσει δύο (2) παραστάσεις με τιμή εισητηρίου των πεντε (5) ευρώ. Τα έσοδα πρόκειται να δωθούν σε κοινωνικούς φορείς του Δήμου Σταυρούπολης.

Επειτα απο παρέμβαση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νεαπόλεως κου Μιχαήλ Πάππου, ο Μενέλαος Τριανταφύλλου έπειτα απο αίτημα του Δημάρχου Νεαπόλεως Ναθαναήλ Λαδόπουλου προς το Δήμαρχο Σταυρούπολης Κο Σάββα Σερασίδη, ενημέρωσε για την έκδοση χορηγείας απο την ΟΠΑΠ ΑΕ δια της αγοράς λεωφορείου για τα ΑΜΕΑ της Νεάπολης

Ο Μενέλαος Τριανταφύλλου ενημέρωσε τη γραμματέα του Κου Ζαγοράκη Κα Καρατσιόλη για την απονομή ραντεβού ώστε να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να προκύψει με τη δική του συγκατάθεση και προσπάθεια χορηγία για το Αθλητικό Κέντρο στη Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου