25/3/09

Εισηγητική πρόταση

ΠΡΟΣ : Πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο Μέριμνα ζωής.
ΘΕΜΑ: Εισηγητική πρόταση.

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Έχοντας υπόψη την ενημέρωση για αλλαγή του καταστατικού και άνοιγμα του φορέα στις περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης σας αναφέρω ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί παραμόνο εάν υπάρξει καινούριο καταστατικό με τη σύμπραξη συλλόγων ΑΜΕΑ από τους δήμους της δυτική Θεσσαλονίκης υπό τον τίτλο δράσης « αναπτυξιακή ΑΜΕΑ δυτικής Θεσσαλονίκης» γεγονός που μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την δράση 1 του προγράμματος equal του Υπουργείου Απασχόλησης. Επίσης, η φορολογική δήλωση που καταθέσατε νομίζω πως δεν συμπεριέλαβε την πραγματική λογιστική και ταμειακή ρευστότητα του συλλόγου γιατί δεν περιείχε ούτε την χορηγία των Ακριτών του Πόντου ούτε την χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Πρέπει επίσης να ενθυμείστε ότι δεν είστε ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος και ότι ο σύλλογος είχε παρελθόν ευοίωνο, γι ‘ αυτό για τους λόγους του ότι δεν μπορούσε να κατατεθεί φορολογική δήλωση το 2007 λόγω έγκρισης του καταστατικού του 2008 όπως και έγκρισης της χρηματοδότησης από την ΟΠΑΠ ΑΕ τον Οκτώβριο του 2008 έπρεπε να κατατεθεί μια καλύτερη φορολογική δήλωση με την έννοια των παρελθόντων και μεταφερθέντων εσόδων σε ενεστώτα χρόνο.

Τέλος, για ότι σας προμηνύει ενόχληση από τρίτα πρόσωπα δεν χρειάζεται να ενημερώνετε και να μεταφέρετε τον προβληματισμό σας στον Μενέλαο Τριανταφύλλου παρά να βρίσκετε την πιο βέλτιστη λύση όπως έκανε και ο ίδιος τα 2 προηγούμενα χρόνια. Σκεφτείτε εάν θέλετε την καθημερινή συνεργασία και όχι την συνεργασία με την δική σας οπτική γωνία. Προτείνω ακόμη για την γενική συνέλευση της 26ης Απριλίου 2009 την πιο βέλτιστη οργανωτική δομή του συλλόγου με την δημιουργία επιτροπών :

1. Παιδείας και Απασχόλησης
2. Χορηγιών και χρηματοδοτήσεων
3. Επικοινωνίας και ΜΜΕ
4. Γενικών καθηκόντων
5. Υπεύθυνος λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

Καθώς ενημερώνεται ο σύλλογος πως μέχρι και τα τέλη Μάη του 2009 θα κατατεθούν αιτήματα χρηματοδότησης με το ποσό περίπου στις 220.000Ε.
Για οποιαδήποτε επικοινωνία μπορεί να υπάρξει κατ ιδίαν συνάντηση.

Μετά τιμής

Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου