26/5/09

ΠΑΟΚ 2008-2009

Το άλμα έγινε, η αξιοπιστία αποκαταστάθηκε για ακόμη μια φορά για το μεγάλο μας σωματείο. Η προστιθέμενη αξία και οι γνώσεις του προέδρου, του επιτελείου του και του αγωνιστικού team δίδουν για ακόμη μια φορά την αίγλη ενός περήφανου συλλόγου με περήφανος και πιστούς φιλάθλους σε όλα τα πέρατα της γης.

Ένας ΠΑΟΚ που βρίσκει και πάλι τη ταυτότητα του μέσα στο γήπεδο αποκτώντας το σεβασμό των αντιπάλων του. Ένας ΠΑΟΚ που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα καθώς πριν κλείσει η μία χρονιά είναι έτοιμοι οι όροι και οι προδιαγραφές της επόμενης.

Ένας ΠΑΟΚ που αρχίζει να τίθεται σε πλαίσια προτύπων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τέλος ένας ΠΑΟΚ που του ανήκει για μια ακόμη φορά η πορεία και η καταγραφή στο ιστορικό αλμανάκ μιας μεγάλης ομάδος που να μείνει στη σκέψη και στο μυαλό των Ελλήνων Φιλάθλων. Λένε και σχολιάζουν καθημερινά για τις κινήσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη και κυρίως για τις σχέσεις με τον μεγαλύτερο Έλληνα σε διοικητικό στέλεχος το Κο. Γκαγκάτση χωρίς να σκέφτεται κανείς όταν πριν από χρόνια το παραμύθι ενός διοικητικού στελέχους στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Κο. Γιδόπουλο που το καλοκαίρι για να προσελκύσει πελάτες έπαιξε με το χαρακτήρα και το πόθο του κόσμου για το Πρωτάθλημα και από τον Οκτώβρη ο ΠΑΟΚ έκανε χειμερινή κολύμβηση μένοντας δεκάδες βαθμούς πίσω απο τους πρωτοπόρους. Τουλάχιστον ο Κος. Γκαγκάτσης ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του ενασχόληση από τον ΠΑΟΚ και αν ο ΠΑΟΚ στη μετέπειτα πορεία δεν μπόρεσε να τον αξιοποιήσεις δεν μπόρεσε κανείς παρά μόνο ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά επίσης για τις εκλογές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και την υποστήριξη από το Θοδωρή Ζαγοράκη στο Κο. Κατσαρή έχω να πω ότι δεν μπορεί το χρηματιστήριο να είναι για μια δεύτερη φορά ο εγκλωβισμός και ο αφανισμός του ΠΑΟΚ όπως και ότι στη προηγούμενη δεκαετία για την ταλαιπωρία του σωματείου ευθύνεται ένα και μόνο γεγονός : ότι εμφανίστηκε ο κακός εαυτός του σωματείου όπου στελέχη και μέλη του σωματείου χτύπησαν ανελέητα ομοϊδεάτες τους και αυτό όχι για το καλό του συλλόγου αλλά για προσωπικά τους δοβλέτια. ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στην επόμενη περίοδο με το σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα» ως ένα μεγάλο επενδυτικό κεφάλαιο με χιλιάδες μετόχους για το στοίχημα είναι η νέα μεγάλη αύξηση κεφαλαίου και η στρατηγική του virtual reality όπου χιλιάδες Έλληνες ομογενείς ΠΑΟΚτσήδες να είναι ακόμη πιο κοντά με την αγαπημένη τους ομάδα και βέβαια είναι σίγουρο πως οι 25ετής πια πόθος μας στα επόμενα 2 χρόνια να είναι μια πραγματικότητα όπου το πρωτάθλημα να έρθει στη Τούμπα και στο Πύργο το Λευκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου