25/5/09

ΠΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗ

ΠΡΟΣ: κ. Πετρίδη πρόεδρο Β΄ ΚΑΠΙ Δήμου Σταυρούπολης .
ΘΕΜΑ: Ενημερωτική εισήγηση.

Αξιότιμε κύριε ,

Αφού σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για το πραγματικό σας ενδιαφέρον δύναμαι να σας ενημερώσω για το ζήτημα διαφοράς της εργασιακής μου σχέσης με τον Δήμο Σταυρούπολης πρόκειται να το αντιμετωπίσω ο ίδιος προσωπικά.

Σας επισημαίνω ότι ήδη στο ηλεκτρονικό blog menelaos-suncity.blogspot.com τρέχει ερωτηματολόγιο για τη Δημοτική κατάσταση στη Σταυρούπολη για το παρόν και το μέλλον της.

Σας ανακοινώνω επίσης ότι η λειτουργία του φυσικοθεραπευτηρίου στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης μπορεί να πραγματοποιηθεί αξιοποιώντας τα κάτωθι στάδια:

1. Την εφαρμογή του διεθνούς δείκτη cri δια μέσου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΚΑΠΙ της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΗΦΑΙΣΤΟΣ και φυσικών προσώπων που δραστηριοποιούνται σε παραϊατρικά επαγγέλματα δημιουργώντας μια μονάδα οικογενειακής υγείας με επίκεντρο την αποκατάσταση (λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία).

2. Συμβεβλημένο και συνεργαζόμενο με τοπικά πολύ ιατρεία και κοντινά νοσοκομεία διαμέσου συμβάσεων και μεταφοράς των ασθενών με κάθε τι άμεσο μέσο( ειδικά λεωφορεία, αυτοκίνητα, μηχανές).

3. Όσον αφορά για τους πόρους χρηματοδότησης της υπάρχουσας οικονομοτεχνικής μελέτης παρατίθεται η δέσμευση του ποσού των 5.000€ από την Μέριμνα Ζωής όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Φωτιάδη στο 2310 661820 – 658888. Δεύτερον να αξιοποιηθεί το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για νέους ελεύθερους επαγγελματίες έχοντας υπόψη το ΦΕΚ 463βτου 2009 τρίτον να αξιοποιηθεί το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ΜΑΡΦΙΝ με υπεύθυνο την κυρία Μουρίκη στο τηλ. 210 8170878 και τέταρτον την αξιοποίηση του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του ΟΠΑΠ Α.Ε. όπου πληροφορίες μπορούν να συλεχθούν από την κ. Τσελεκίδου στο 210 5798901.

Περιχαρής περιμένουμε την απάντησή σας.

Μετά τιμής

Οι συμβαλλόμενοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου