12/2/10

ΠΡΟΣ: κ. Βασίλη Αναστασιάδη αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας

ΠΡΟΣ: κ. Βασίλη Αναστασιάδη αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σταυρούπολης του Ν. Θεσσαλονίκης.
ΘΕΜΑ:  Απάντηση σε ερώτηση.


Αξιότιμε κύριε ,
Μετέπειτα της τοποθετήσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Φεβ. 2010 με θέμα την ενοικίαση του υπογείου στο κτίριο επί της οδού Π. Τσαλδάρη 6 και έχοντας τη δική σας διάθεση και τοποθέτηση να απαντήσετε σε έγγραφο, σας καλώ να αποδώσετε καταφατικά την απάντησή σας ότι δεν φέρετε κανένα εμπόδιο στην ενοικίαση του χώρου  από τον Μενέλαο Δ. Τριανταφύλλου δια λογαριασμού της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΗΦΑΙΣΤΟΣ με στόχο και σκοπό την σύσταση και λειτουργία κέντρου αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες.
Στο μισθωτήριο πρόκειται να υπογραφή από εμένα καθώς χρειάζεται τουλάχιστον ένας με ενάμιση μήνας ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι μεταβολές στην αντίστοιχοι  ΔΟΥ για την ομαλή και βελτιούμενη λειτουργία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας.
Πρόκειται για μια επένδυση που βασίζεται σε επενδυτικό σχέδιο οικονομοτεχνικής μελέτης από την νεοσυσταθείσα και λειτουργούσα στο άμεσο χρονικό διάστημα DEVELOPMENT SOLUTION ΕΠΕ όπου ιδιοκτήτης της είναι ο Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου με κόστος επένδυσης άνω των 150.000€. 
Είμαι στη διάθεσή σας για ενημέρωση οπουδήποτε και οποτεδήποτε για να τονίσω την εισροή των πόρων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για την υλοποίηση της επένδυσης, απλώς χρειάζονται συνολικά την δεδομένη στιγμή 3 με 4 μήνες για να γίνουν όλες οι μεταβολές στις αρμόδιες αρχές.
Περιχαρής αναμένω την απάντηση σας δεσμευόμενος για την πραγματοποίηση του επενδυτικού σχεδίου όπως μπορείτε να συλλέξετε οποιαδήποτε πληροφορία από τα web site hfaistosgrup.gr. από το ηλεκτρονικό blog  menelaos-suncity.blogspot.com και στο face book κοινωνία Δυτικών Συνοικιών.
 
Μετά τιμής
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου