28/1/10

ΠΡΟΣ: κο Σερασίδη Δήμαρχο Σταυρούπολης

ΠΡΟΣ: κο Σερασίδη Δήμαρχο Σταυρούπολης του Ν. Θεσσαλονίκης &  κο Πασχαλίδη πρόεδρο ΚΑΠΙ  του Δήμου Σταυρούπολης του Ν. Θεσσαλονίκης.

ΘΕΜΑ:  Παρουσίαση πρότασης .

Αξιότιμοι κύριοι ,
Αφού ευχηθώ τα δέοντα για τα νέα του καθήκοντα στον κ. Πασχαλίδη δύναμαι να σας παρουσιάσω την κάτωθι πρόταση. Με το λεωφορειάκι που είναι στη χρονικά στιγμή κατά την χρήση του Δήμου, προτείνεται μια φορά το Σαββατοκύριακο να διατίθεται σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο νεολαίας και το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι για την αγορά προϊόντων μοναχικών και ανήμπορων ηλικιωμένων.

Σημειώνεται επίσης ότι για το φυσικοθεραπευτηρίου που εδώ και 2 χρόνια κωλυσιεργεί ανάμεσα σε αντιπαραθέσεις και δογματικές αντιλήψεις ότι υπάρχει πρόταση από τον Σύλλογο Μέριμνα Ζωής για την κατάθεση ποσού υπέρ της συγκεκριμένης δραστηριότητας όπως επίσης η κα Κοπτεροπούλου εθελόντρια στις προσπάθειες ατόμων με αναπηρίες και υπάλληλος σήμερα της Δημοτικής επιχείρησης η οποία είναι φυσικοθεραπεύτρια όπου κατά καιρούς έδωσε λύσεις σε βαριά περιστατικά κατέχοντας επίσης απεριόριστες γνώσεις και τρόπους για την λειτουργία του φυσικοθεραπευτηρίου όπου και μπορεί να αξιοποιηθεί για την συγκεκριμένη δράση.

Τέλος σε περίπτωση που κωλύεστε για οικονομικούς λόγους να προχωρήσετε το φυσικοθεραπευτήριο ο Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου σας προτείνει την ανάθεση λειτουργίας του χώρου όπου σε συνδυασμό με την δημιουργία του ΚΕΑΔΥΘ κέντρο αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες στο κτίριο του Παύλου Μελά επί της οδού Π. Τσαλδάρη 6 να αποτελέσει τη δημιουργία ενός δικτύου παροχής υπηρεσιών στον τομέα της ψυχικής υγείας. Σας επισημαίνεται ότι μέχρι τα τέλη του 2010 ότι πρόκειται στη Σταυρούπολη να κυκλοφορήσει ένα ακόμα λεωφορειάκι όπου σιγά σιγά να δημιουργούνται προδιαγραφές Δημοτικής συγκοινωνίας.
Περιχαρής αναμένω τις απαντήσεις σας.  

Μετά τιμής
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου