16/11/09

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ 15/11/2009

Μια πρωτη νικη χθες στην ολομελεια που για ακομη μια φορα η πολιτικη και οι θεσεις νικησαν τους μηχανισμους και την ανυπαρξια. Μια ουσιωδης διαδικασια με πολλα μηνυματα και νεα απο το γραμματεα της Α' Νομαρχιακης Θεσσαλονικης. Βεβαια για τους εντυπωσιασμους μελων της συντονιστικης, θετω τα παρακατω ερωτηματα για την επομενη ολομελεια :

1) Ειναι ικακοποιημενοι για την καθημερινη τους παρουσια στην οργανωση. Διοτι χωρις τη παρουσια των συντροφων  Μαυρικογλου - Χατζουδα, δεν νομιζω πως η οργανωση θα ηταν ανοιχτη.

2) Δυναμαι να περιμενω και αποδεχομαι την πολιτικη θεση του γραμματεα Παπαστεργιου για τους απολογισμους προεκλογικα θελω ομως να ρωτησω μετεκλογικα η οργανωση αντιμετωπιζει οικονομικη δυσλειτουργια και δυσπραγεια και αν ναι για ποιους λογους.

3) Αληθεια, ποιος προτεινε επιτροπες στης 1/10/2009 για τη παραγωγη λογου και εργου ; Αληθεια τα κλιμακια που βγηκαν προεκλογικα στη Νικοπολη ξεπερνουσαν τα 3 ατομα ;

Τελος, θελω να σας ενημερωσω και κυριοτερα στα μελη της συντονιστικης οτι πραγματικα φτιαχνεται ενας τριτος πολος στους συσχετισμους της οργανωσης που προκειται να εκφραζει τον απλο ανωνυμο Σταυρουπολιτη και οχι τους στρατους και μηχανισμους που εκφραζονται σημερα στη τοπικη οργανωση και στις ολομελειες της. Δηλωνω οτι αυτο δεν κατευθυνεται απο κανεναναλλα σιγα σιγα με ταυτιση αποψεων και θεσεων αλλα και εκφραση πολιτικων να παρει σαρκα και οστα γιατι ο κοσμος κουραστηκε να ακουει θελει αποτελεσμα στη λυση των προβληματων του. Βεβαια οσο με αφορα μεχρι να φυγω στην Αμερικη για το θεμα της υγειας μου δηλωνω τη συμμετοχη μου ο Μενελαος Τριανταφυλλου στην επιτροπη υγειας και αλλυλεγγυης και την επιτροπη της πρασινης αναπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου