29/6/09

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ

ΠΡΟΣ: κα. Λάππα πρόεδρο υπηρεσιακού συμβουλίου κεντρικής Μακεδονίας .
ΘΕΜΑ: Συμπληρωματικό έγγραφο .

Αξιότιμη κυρία,
Σε σχέση με την απόφαση που πρόκειται να λάβετε στις 9/7/2009 σας ενημερώνω πως πρέπει να συμπεριλάβετε στο σκεπτικό σας τα πρακτικά τακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Σταυρούπολης (7-8-9-10-11-12-13) όπου αποδεικνύεται η συνέχιση και ανταπόκριση σε προηγούμενη απόφασή σας. Μπορεί να λάβατε μια προσωρινή απόφαση για το συμβάν στις 24/3/2009 όμως από τα παραπάνω πρακτικά προκύπτει ότι ο Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου σεβόμενος της απόφασής σας συνέχισε να απονέμει υπηρεσίες εντιμόμενος του μισθού του που προέκυπτε από την προηγούμενη απόφασή σας. Όπως επίσης συνέχισε να αποδίδεται η ωφέλεια και η προστιθέμενη αξία στα άτομα με αναπηρίες κρατώντας ο Δήμος Σταυρούπολης την υπηρεσία κλειστή. Κι όπως τέλος απέφερε χορηγίες και διαφημιστική δαπάνη ύψους 4.290€.
Κατέθεσε προτάσεις που μπορούν να αποδώσουν ωφέλεια στον Δήμο Σταυρούπολης για την αξιοποίηση του Βοτανικού κήπου και φυσικοθεραπευτηρίου. Συνέχισε και συνεχίζει να προετοιμάζει οικονομοτεχνική μελέτη για την απόδειξη βιωσιμότητας και σκοπιμότητας των υπηρεσιών ΑΜΕΑ του Δήμου Σταυρούπολης.
Πρέπει επίσης σήμερα να γνωρίζετε ότι υπηρεσίες για λόγους ανικανότητας του Δήμου Σταυρούπολης δεν μπορούν να παραχθούν και να αποδοθούν στο κοινό σε βάθος ενός έτους από σήμερα ο Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου μπορεί να είναι έτοιμος να τις αποδώσει. Σας επισημαίνεται ότι στις 9/7/2009 δεν μπορείτε να λάβετε απόφαση καθώς από τον πειθαρχικό κώδικα αδυνατείτε, γιατί η διαφορά μας βρίσκεται στα δικαστήρια χωρίς να υπάρχει απόφαση με αποτέλεσμα αδίκημα χωρίς επιβολή ποινής να μην ισχύει άρα η όποια απόφαση να είναι άκαιρη και άκυρη.
Τέλος σας ενημερώνω ότι από τα επισυναπτόμενα στατιστικά διαδικτυακής χρήσης ότι μπορώ να αποδείξω την παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου που δεν καλέσατε ποτέ στο υπηρεσιακό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεών σας.


Μετά τιμής
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου