21/1/09

Κατάθεση υποψηφιότητας

ΠΡΟΣ : Γραφείο αυτοδιοίκησης Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης .

ΘΕΜΑ: Κατάθεση υποψηφιότητας

Αξιότιμε κύριε Πάππου ,

Έχοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που συμβαίνουν σήμερα στο Δήμο Σταυρούπολης και με γνώμονα των προθέσεών σας για οποιαδήποτε απόφαση για δημιουργία διαδικασιών και στο Δήμο Σταυρούπολης για την ανάδειξη Δημάρχου κατά την περίοδο 2010 – 2014 ο Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου σας δηλώνει ότι πρόκειται να υποβάλει την υποψηφιότητά του για την εν λόγω διαδικασία.

Την Σταυρούπολη σήμερα δεν της αξίζει απλά να είναι μόνο ανθρώπινη αλλά μια πρωτοπόρα πόλη που προπορεύεται στην κοινωνία της γνώσης και της καινοτομίας αλλά και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Άλλωστε για να είναι μια πόλη ανθρώπινη και δίκαιη πρέπει πρώτα από όλα η κοινωνία της να είναι ελεύθερη ανοιχτή ισότιμη και ισόρροπη.

Αξιότιμε κύριε σας καλώ το έγγραφο να κοινοποιηθεί στον γραμματέα της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Σταυρούπολης κύριο Αμοιρίδη όπως και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Την διακήρυξη των θέσεών μου δύναμαι να τις καταθέσω κατά τη σύγκληση της ολομέλειας της τοπικής οργάνωσης Σταυρούπολης.

Τέλος από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολης Σπύρο Μπαρούτα, τον Δημοτικό σύμβουλο Σταυρούπολης Δημήτρη Θεοδοσιάδη όπως και τον πρώην Υφυπουργό οικονομίας και οικονομικών Χρήστο Πάχτα, τους προσωπικούς μου φίλους το κίνημα που λάτρεψα από μικρό παιδί όπου με τις πολιτικές καιρίσεις του μου έδωσε το έναυσμα για ευκαιρίες στο εισιτήριο της ζωής όπως και στον κόσμο της Σταυρούπολης τον οποίο είμαι έτοιμος να υπηρετήσω εφόσον με αποδεχθεί.

Μετά τιμής

Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου