31/10/13

31/10/2013

Πανγκοσμια ημερα της Αποταμιευσης , με την φτωχεια να διερυνεται , οι ανισοτητες να εξαθλοιωνουν τις αναγκες και τις επιθυμιες μεταξυ Κοινωνιας Πολιτων και Κεφαλαιου και τις Τρπεζες με Δημοσιο χρημα μα θελουν να καλυψουν τις μαυρες τους τρυπες . Το προσφατο παραδειγμα της Κυπρου και οι αναταραχες στα χρηματοοικονομικα προιοντα σε συνδυασμο με τον πολεμο των νομισματων φερνουν μια πολεμιαια κατασταση με αντιστοιχη εξωντωση της κοινωνιας.

Πατριδα

 μια νεα πατριωτικη κινηση στην Ελλαδα που ετοιμαζεται για το Κοινοβουλιο , συσπειρωνοντας , τους Π.Ψωμιαδη , Γ.Καρατζαφερη,Ν.Νικολοπουλο,Χρυση Αυγη, Π.Καμενο και καποια αλλα Επιχειρηματικα συνφεροντα , ωστε να Συνγκυβερνησει η Δεξια με την Ακροδεξια κατι που πραγματοποιειται στις περισσοτερες Χωρες της Ευρωπης. Ζητουμενο η εξισσορροπηση της αγανακτησης του κοσμου διαμεσου εμποριου ελπιδος , φοβου και τρομου , το χαος αφου ολοι ειναι ιδιοι και η προωθηση της ιδεας το ο,τι η Αριστερα δεν εχει ξεκαθαρη ατζεντα για την επομενη μερα , εχοντας πατημα στα δικαιωματα που διδει κατα καιρους.

Ι.Σαββιδης

 Το πολιτικοοικονομικο Συστημα που τον τοποθετησε στον ΠΑΟΚ , τον θελει ομηρο και καλο παιδι.

Ενδογενης Αναπτυξη

 Η Κοινωφελης θερμοκοιτιδα , μια απαντηση για την προστιθεμενηαξια  στην μεταβατικοτητα του Κοινωνικου Κρατους.

Το εργο

 στον Βοσπορο παραδειγμα επενδισης για την Αντισυγματικη Συνγκυβερνηση Σαμαρα , για το πως ισσοροπει κανεις τα πανγκοσμια συμφεροντα και κυριως εχοντας ευχαριστημενο τον Αμερικανικο παραγοντα κατι που μπορει μονο ενας Παπανδρεου.

Ελληνοτουρκικα

 Μια διαφορα αντιληψης που αναδεικνυει την αντιμετωπιση στην λειτουργεια της καθημερινοτητας , παρατηροντας κανεις την συμπεριφορα και την διασυνδεση των ρυθμιστικων σχεδιων με την Αποκεντρωση, αφου σε εμας εχουμε διαρκεια ηδη 4 ετων για το τι προκειται να κανουμε , ενω οι γειτονες σε 9 χρονια αντιμετωπησαν την μεγενθυνση του πλυθησμου κανοντας Σιδηροδρομικη γραμμη στην υποθαλασσια του Βοσπορου , αν και βεβαια στην Ελλαδα , ο ΟΣΕ εχει πωλητηριο και για την υποθαλασσια της Θεσσαλονικης ασ μην μιλησουμε καλυτερα.

30/10/13

Εταιρικη Διακυβερνηση

 Μια συνχρονη αντιληψη Διοικησης για το Δημοσιο.

Πολιτικο Συστημα

 Μερος του επιθυμει το χαος και αλλο μερος θελει να αποδειξει ο,τι υπαρχει χαιος με αποτελεσμα να επικρατει για ολους το χαος με ντικτυπο την ενισχυση των ακρωνκαι κυριοτερα στα Δεξια.

Ευρωπαικη Ενωση

 Εξι κοινες πολιτικες και πολλα κοινα χρηματοδοτικα ταμεια που πρεπει να αξιολογησουν το αποτελεσμα της ποιοτητας ζωης για την 25 Μαη.

Υπαρχει περισσοτερη

 αεργια απο ο,τι ανεργια καικυριοτερα σε παραγωγικες ηλικιες .

Ενδογενη Αναπτυξη

 Τα start up αποτελουν απαντηση στην κριση και την κακοδαιμονια , καθως το ταλεντο και η εφυια δημιουργουν θεσεις απασχολησης και αξιοπρεπης εισοδημα.

Ασφαλιστικο

 Την στιγμη που ανοιγει η συζητηση στην Ευρωπαικη Ενωση αποτελει περιεργο το ο,τι βιαστηκε η Ελληνικη Κυβερνηση να το φερει στην Βουλη.

29/10/13

ΠΑΣΟΚ

 Τι αλλο περιμενεις Ευαγγελε για να φυγεις απο την Κυβερνηση, τι ειναι αυτο που σε κρατα τοσο απολυτο

ΠΑΟΚ

 Η Ομαδα ανεβαινει αποδιδοντας Ποδοσφαιρο και κυριοτερα απο το δυνατο του σημειο τα μπακ.

ΣΥΡΡΙΖΑ

Δεν θελουν τις παρελασεις , αλλα ζητουν λαικες αντιδρασεις σ'αυτες , με αποτελεσμα ο κοσμος να γυριζει την πλατη σε ολους.

Δημος Θεσσαλονικης

 Υποψηφιος για τον Δημο και ο κ.Χρυσογονος.

25/10/13

Προσκληση

 απο τον ΟΑΕΔ για το 2013-2014 για οσους παρακολουθησαν σεμιναριο καταρτησης απο αναπτυξιακες συμπραξεις.

Ψηφος εμπιστοσυνης

 σε Γιαννη Μπουταρη απο τους Θεσσαλονικεις η αλλαγη απο Καλαφατη η Καζακο για το 2014.

Διασυνδεση

Των συμμετοχοντων σε σεμιναρια καταρτησης απο αναπτυξιακες συμπραξεις με προγραμματα απασχολησης του ΟΑΕΔ απο το 2013-2014.

ΠΑΟΚ

 Τρεις μεταγραφες τον Δεκεμβριο η το 3-4-3 με Garcia και τρεις πιτσιρικαδες

ΠΑΟΚ

Νοοτροπια νικητη απο τους προπονητες Μαρκοπουλο και Stevens στις ομαδες μας ακομη και οταν δεν αποδιδουν , σιγουρα και η στραβη ειναι στο προγραμμα , αρκει να διορθωνεται.

Γ.Μπουταρης

η υπερκομματικοτητα της υποψηφιοτητας του και οι ψηφοι της Τουμπας εφεραν την αλλαγη στην Διοικηση του Δημου Θεσσαλονικης το 2010 . Σημερα και λιγους μηνες πριν τις νεες εκλογες στην Αυτοδιοικησηοι Δημοτες μεσα απο τα κριτηρια της επιλογης τους δινουν προβαδισμα στον Κ.Μπουταρη,Καλαφατη η Καζακο ,απαντηστε με τον τροπο σας.

24/10/13

Value for money

 Μια επανασταση του ΠΑΣΟΚ επι Διακυβερνησεως Γ.Παπανδρεου που ομως κατακρεουργησε η Κρατικοδιαιτη Επικοινωνιακη Διακυβερνηση της Χωρας καθως και οι Μετακλιτοι Δημοσιοι Υπαλληλοι που επρεπε να αλλαξουν νοοτροπια αφου η δεσμευση του Δημοσιοτ αναφερεται στην ενδυναμωση της παραγωγης χρηματος για να αποπληρωνονται τα αθροιστικα χρεη χωρις επιβαρυντικα μετρα δηλαδη μεσα απο μεταρρυθμισεις. Οσο δε για τον Γ.Παπανδρεου ειναι ενας επαναστατης που λιγοι τον ακολουθησαν γιατι οι υπολοιποι δεν θυσιαζαν τα κεκτημενα τους και την εξιουσιομανια τους , ειναι ομως μικροψυχο να βριζεις εναν ανθρωπο οταν δεν τον γνωριζεις εκτος και εαν εξασκεις το σπορ του συκοφαντη , αν και βεβαια στον καιρο της υποκρισιας και της λασπης ειναι δυσκολο αφου θελει κοτσια να παραδεχθεις το αληθινο στην σφαιρα του ατομικου συμφεροντος. Να γνωριζουν ομως ο,τι οι επαναστατες χανουν μονο απο πραξικοπηματα και κατι τετοιο εγινε και στον Γιωργο. Που να χωνεψει το Πανγκοσμιο Δεξιο Παρακρατος την ελευση Al Fanni στην Ελλαδα γιατι οι συμμαχοι του ΠΑΣΟΚ καιτων Παπανδρεου ηταν οι Αραβες Εθνικοσσοσιαλιστες και ενα μεγαλο μερος διακεκριμενων Αμερικανων Οικονομολογων , γιατι οπως και να το κανουμε το Αμερικανικο Συστημα Παιδειας εχει σφραγιδα Α.Παπανδρεου. Οσο για τις τομες του ΠΑΣΟΚ και των Παπανδρεου ειναι ορατες απο ενα μεγαλο μερος του λαου που αλλαξε το βιοτικο του επιπεδο αν και ο Ανδρεας πιστευε πως ουδεις αχαριστωτερος εκ του ευεργετηθεντος. 

Δημος Παυλου Μελα

Αρνειται να συμπεριλαβει νεες χρηματοδοτικες ενεργειες για το Ενεργητικο του.

ΠΑΟΚ

Ειναι δυνατον η Ομαδα νε τα 2 ιδιοκτητα γηπεδα που δεν διαθετει κανεις αλλος στην Ελλαδα να εχει χρηματοοικονομικο προβλημα , γιατι ομως δεν ανοιγει κανεις τον διαλογο για την απολογιστικη οικονομικη αυτοτελεια , για να δουμε τι εγινε απο το 1997 . Τι συμβαινει και δεν ακολουθει το Σωματειο μια απο τις στρατηγικες της Ντορντμουντ η της Ναπολι

Ελλαδα

 Ειναι οντος χρεοκοπημενη

23/10/13

Τεχνικο Προγραμμα Δημου Παυλου Μλα

 Σε μια απροσπελαστη πολη μελλειπη φωτισμο η Διοικηση του Δημου υποχρεουμενη απο τον Νομο του Καλλικρατη στις 30 /10/2013 αφου δεν τηρουσε τις σιαδικασιες στο Δημοτικο Συμβουλιο που πραγματοποιηθει στις 21/10/2013 καλειται να παρουσιασει το Τεχνικο Προγραμμα για το 2014 , στην δυσκολοτερη χρονια απο ποτε , ευρισκομενοι σε διαχρονικα αλυτα προβληματα. Τωρα που ο Δημος αντιμετωπιζει βαθυτατα χρηματοοικονομικα προβληματα αναρωτιεται κανεις οχι για τις παρουσιασεις αλλα για το εαν ο σημερινος Δημαρχος μπορει να αλλαξει την πορεια του Δημου θετοντας μαλιστα μια νεα ταυτοτητα που να προωθει τον Δημο στην συνχρονη πολεμιαια νομισματικη κατασταση , ενα ερωτημα που πρεπει να απαντηθει συντομα για να προχωρησουμε στην αποτελεσματικοτερη υλοποιηση των προβληματων ισσοροποντας τις αναγκες και τις επιθυμιες μεταξυ της Κοινωνιας των Πολιτων με το Κεφαλαιο.

Δημαρχος Παυλου Μελα

 Κοφευει απο τα προβληματα , οδηγοντας τον Δημο σε Σταση Πληρωμω.

Οι Ερευνες

 για τους υδρογονανθρακες φερνουν σεισμικες δονησεις σε μια σεισμογενη χωρα οπως η Ελλαδα , ευτυχως με ανωδινο τροπο μεχρι τωρα.

ΠΑΟΚ

 Τωρα που προκειται ο κ.Σαχπαζιδης να αποφυλακιστει μετα την ψηφιση στην Βουλη για το βραχιολακι λετε να εχουμε ανακαταταξεις στην ΠΑΕ

19/10/13

ΠΑΟΚ

Μιλουν για εξυγιανση στο Basket και παιζουμε στην Ευρωπη , κοιταξτε το δευτερο ντερμπυ και αφηστε τα φρου φρου και αρωματα.

Προγραμματα Κοινωνικης Αρωγης

Δεν κανουν αιτησεις οι αρμοδιοι και μετα μιλουν για απουσια της Πολιτειας

Συμμετειχα

με αιτηση στην προκυρηξη της Βορειοδυτικης Θεσσαλονικης και αναμενω τα αποτελεσματα , για να δουμε η επιτροπη προκειται να τηρησει αξιοκρατικες διαδικασιες

ΠΑΟΚ

 Πηγαινει τρενο η προκειται να σπρωχθει το τρενο για λογους ανταγονισμου στο Πρωταθλημα καθως ερχεται το ντερμπυ και οι κρατικοδιαιτοι εγγυητες πρεπει να εξασφαλησουν τα κερδη τους.

Πολιτικες εξελιξεις στην Ευρωπη

 Νομιμοποιειται η Δικτατορια στην Ευρωπη , καθως αυτο συμφερει την πολιτικη του φθηνου Δολλαριου . Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα , αφου οι γεννες της γενιας της αλλαγης δεν νοιωθουν απο πιεση και καταναγκασμο , καθως οι γονεις τους χαρησαν μια ζωη με αφθονια και τωρα δειχνουν αδυνατοι.

18/10/13

25 Μαη

 Ψηφιζουμε Βουλευτες η Επιτροπους

Ευροκοινοβουλιο

 Στις 25 Μαη λετε να βρει περισσοτερες Δημοκρατικες Λειτουργειες

Κ.Τσιπρα

 Προκειται να συμμαχησετε στο Ευροκοινοβουλιο με τους Σοσσιαλδημοκρατες

Αναπηρια

 Σε τι βαθμο ικανοποιησς βρισκει τους οφελουμενους η φετινη 3=η του Δεκεμβρη

ΠΑΟΚ

Οριοθετιται η αποτυχια και η επιτυχια για την φετινη χρονια

Πολιτικο Συστημα

 Οι αντιδρασεις των Στελεχων του ΠΑΣΟΚ μετα την ενημερωση το Αναπληρωτη Υπουργου Γρηγορακου στο ΚΤΕ Εσωτερικων δεν ειχαν στοχο τις αλλαγες του εκλογικου νομου για την Αυτοδιοικηση , ουτος η αλλως δεν τιθεται την χρονικη στιγμη καποια πρωτοβουλια παρα μονο διαρροες  αλλα για τα θεματα που προωθει το υπαρχων νομοσχεδιο , οπως για παραδειγμα ο Συμπαραστατης του Δημοτη. Δημιουργειται ομως μια αναντιστοιχια , καθως υπαρχουν φωνες στην Νεα Δημοκρατια που επιθυμουν την διαλυση της Συνγκυβερνησης , βρισκοντας εμποδιο την συμπαγη σταση του Ε.Βενιζελου που επιθυμει την διατηρηση της . Γεγονος παραμενει ηο υπολογισμος των αντοχων και η αναλειψη των ευθηνων απο συνγκεκριμενα προσωπα και φορεις στον καταλληλο χρονο.

Υπ.Αναπτυξης

 Δειχνει η ηγεσια του , να βρισκεται μακρυα απο τις αναγκες της Κοινωνιας μετα την εγκυκλιο εφαρρμογης του Ν.4161 απο τις Τραπεζες , Αφηστε το εμποριο ελπιδος , απομπλακειτε απο την εξαθλιωση της Κοινωνιας , εφαρμοστε τον κανονισμο 1310/2011 για τα δυσλειτουργικα δανεια , σεβαστειτε τον κοσμο που στηριξε και στηριζει την Ανακεφαλαιοποιηση χωρις καμια Ανταποδοσηκαι παψτε να ειστε οι εκπροσωποι του Κεφαλαιου γιατι ειστε του Λαου.

17/10/13

Αντιδρασεις

 του ΠΑΣΟΚ για την μικροκομματικη αντιληψη της Νεας Δημοκρατιας για την Αυτοδιοικηση .

Προυπολογισμος 2014 & Αυτοδιοικησης

 Προκειται να συνταχθουν με προδιαγραφες Διεθνων Λογιστικων Προτυπων΄

Δημοσιο

 Διαπερνα την μεγαλυτερη μεταβατικοτητα σε πανγκοσμιο επιπεδο . Ευρισκομενο με διαχρονικες παθογενειες οφειλει η ανθρωποτητα να τα βρει με τον εαυτο της γιατι κοινωνιολογικα το Δημοσιο ειναι γη ιδια η Κοινωνια , με αποτελεσμα για να λειτουργει η εξισωση πρεπει να τηρειται η σχεση Δικαιωματων και Υποχρεωσεων απο μηδενος εξαιρουμενου.

Αμερικη

 Σταματησαν ερευνες για την ευρεση λυσεως σε παθησεις Παχυσαρκειας , λογο της κρισεως που διαπερνουν με την ρευστοτητα του Δημοσιου. Ενα κρατος που διακατεχει την πρωτοκαθεδριατης Παγκοσμοιοποιησης και που προσπαθει τωρα να πραγματοποιησει Δημοσιες Επενδυσεις για το εσωτερικο του , εχοντας την πιο μεγαλυτερη Βαρεια Βιομηχανια.

ΠΑΟΚ

 Στην ιστορια του Επαγγελματικου Ποδοσφαιρου οποτε η Ομαδα μεχρι τον Ιανουαριο ειχε αποσταση το πολυ 7 βαθμους η πηρε το Πρωταθλημα η δυσκολευτηκε ο αντιπαλος να το παρει.

Στελεχη

 του ΠΑΣΟ που προσχωρησαν στον ΣΥΡΡΙΖΑ και προσκεινταν στον Α.Τσοχατζοπουλο , πιεσαν προφανως τον κ.Τσιπρα για να ζητησει εξεταστικη για τα υποβρυχια , λετε σιγα σιγα να λλαξει το κλιμα για τον πρωην Υπουργο , κατα τα αλλα ο ΣΥΡΡΙΖΑ δεν επενδυσε ποτε στον διαμελισμο του ΠΑΣΟΚ.Κ

Στρατοπεδα Δυτικης Θεσσαλονικης

 Μια μεγαλη επενδυση λαγης ταυτοτητας για την πειοχη που ομως δεν μπορει να αξιοποιηθει λογο στρεβλωσεων και ανερφαμογης του νομου καθως ο Δημαρχος προσπαθει να ισσοροπει  με τα κρατικοδιαιτα συμφεροντα που πανυτα ειχαν λογο και αποψη χωρις να προσφερουν.

Αγνο

 Η επενδυση απο τον κ.Αλεξοπουλο , πρεπει να αποτυπωθει στο πλανο της Πρασσινης Αναπτυξης , φτιαχνοντας ενα μικρο χωριο απο ξυλινα σπιτακια που να ενισχυουν την μεσογειακη διατροφη και την περιβαντολογικη εκπαιδευση με παραλληλη στηριξη ενος υπαιθροιου σινεμα οπως ηταν καποτε το Σταυρουπολ , για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι . Συναρτωμενου του ογκου ενα κεντρο αποκαταστασης με εξωτερικα ανσανσερ , και φυσικα χωρους οπτικοακουστικων μεσων με συνεδριακο κεντρο. Βεβαια πρεπει να δημιουργηθει μια αντεννα με το Μεγαρο Βαρεων Αθληματων που ο Δημαρχος το ονομασε Το Παλατι του Αθλητισμου αλλα ειναι ακομη ανενεργο.Κερασακι προκειται να αποτελεσει ηλειτουργεια Λεσχης Επιχειρηματικοτητας με χωρους εγκαταστασης για Εταιρειες Θερμοκοιτιδας.

Κεντροαριστερα

 Μονο ενα νεο προσωπο μπορει να φερει το καινουργιο , δηλαδη ο Μωραιτης η ο Ανδρουλακης.

Αριστερα

 Το μυαλο τους ειναι στο ΠΑΣΟΚ , αδιαφοροντας για την συρρικνωση τους.

16/10/13

ΠΑΟΚ

 Προτιμω να αποσυνδεθει το Σωματειο απο το Πολιτικοοικονομικο Συστημα που το κρατα δεσμιο λαι για τα χρεη τοτε μονο μπορουμε να βρουμε την φορμουλα , καθως το πρωτο μπορει να φερει την ανεξαρτησια και οχι το δευτερο.

Σαν σημερα

 γιορταζεται η Πανγκοσμια Ημεραεξαλειψης της Φτωχειας , μονο αυτοι που φτωχειναν τον ΠΑΟΚ , θελουν τωρα να τον οδηγησουν στην επομενη μερα με τις ευλογιες ενος Διαχειριστη , διαγραφοντας το παρελθον , ωστε σαν να μην υπηρξε ποτε. Δυστυχως η ομαδα προσπαθειται να αφανιστει , βρισκοντας ομως οι θυασωτεςτου ενχειρηματος ενα μεγαλο εμποδιο που ειναι και λεγεται Κοσμος του ΠΑΟΚ, Οσεβασμος μπορει να χαθηκε , η ντροπη ομως για μενα ποτε . 

Πρωτοβουλια

 Να πραγματοποιησω μια νεα ημεριδα στα πλαισια της κεντρικης που γινεται στις 13 Νοεμβρη με θεμα Παρκα ΑΝΑΨΥΧΗς ΚΑΙ Κοινοχρηστοι Χωροι στην Δυτικη Θεσσαλονικη , Αναμενονται περισσοτερα.

Ανταγωνισμος

 Συνεχως συρρικνωνεται για να αυξανει τα κερδη του Κεφαλαιου εναντι της Κοινωνιας των Πολιτων που η διευρυνση του μπορει να επιφερε καλυτερες τιμες και υπηρεσιες.

17/10/2013

 Πανγκοσμια Ημερα για την Εξαλειψη κατα της Φτωχειας , Δυστυχως το εμποριο ελπιδος , φοβου και τρομου που προωθει η Πανγκοσμοιοποιηση διευρυνει τις ανισοτητες μεταξυ της Κοινωνιας των Πολιτων με το Κεφαλαιο , καθως τα Κρατη με την ανοχη που επεδειξαν εγινανλαφυρο των Ιδιωτων , καλειται αμεσα η εφαρμογη και λειτουργεια των αξιων και αρχων της Κοινωνικης Οικονομιας για να τεθει το Κοινωνικο Κρατος στις συνχρονες αναγκες και απαιτησεις.

15/10/13

Δικτυιο Κοινωνια SOS

 Χρειαζονται εξυπνα μετρα και οχι εμποριο ελπιδος.

Εκπαιδευση

 Διασυνδεση με τον Αγροτικο Τομεα , μια τομη απο την Ευρωπαικη Ενωση για πλουσιο πρωινο και απορροφηση των προιοντων.

Κοινωνικη Οικονομια

 Η Εφυια φερνει εξυπνες αλλα αναγκαιες λυσεις.

Θεσσαλονικη

Αληθεια τι γινεται με το νεο ρυθμιστικο΄

Κεντροαριστερα

 Με ανθρωπους που εκρινε ο Ελληνικος Λαος , δεν μπορει να ελθει το καινουργιο και το διαφορετικο που επιζητειτε.

κ.Τσιπρα

Επειδη ξεχνας ευκολα , ΠΑΣΟΚδεν προκειται να γινεις γιατι τα κατορθωματα του ειναι απιαστα , αν και ξερω πως σου ειναι διακαης ποθος , οπως και σε ολη την Αριστερα , ματαια ομως μπορεις να περιμενεις. Για μενα βεβαια δεν απαντησες στα κυρια ερωτηματα και αυτο γιατι δεν θελεις να αντιληφθεις σε ποια κεντρα ληψης αποφασης ζει η Ελλαδα .

Ελληνικο Ποδοσφαιρο

 Φθασαμε να λεμε ποιος ειναι ο λιγοτερος διεφθαρμενος

Εθνικη Ελλαδος

Ειχε ενα σημαντικο αντιπαλο για το Μουντιαλ του 2014 και ηρθε δευτερη , αν και με το αστρο του Σαντος ποτρ δεν ξερεις , βεβαια απο ποδοσφαιρο κανεις αιτηση .

Ασφαλιστικες Δικλυδες

 Αδυνατουν να εφαρμοστουν για τα προγραμματα καταρτησης και εργασιας ορισμενου χρονου ωστε να ισσορροπει και να απεμπλοκαρει η δινατοτητα ευκαιρειας για αυτους που εχουν πραγματικα αναγκη.

12/10/13

Ψυχανθη Προιοντα

 Μπορουν να θρεψουν τους ανθρωπους σε δυσκολες περιοδους.

Α1 BASKET

Ξεκινα η φετινη χρονια , με μια απο τα ιδια.

Αναδιατασσεται

 Το Κινημα του ΠΑΣΟΚ , ωστε να ανταποκριθει για ακομη μια φορα στην ιστορικη του παρακαταθηκη , καθως οι Ρεπας και Σκανδαλιδης ειναι ετοιμοι για μια νεα κινηση ωστε να απομακρυνθει η λιτοτητα και να επανασχεδιασθουν τα νεα δικαιωματα για τους συνχρονους μη προνομιουχους.

Δημαρχος Παυλου Μελα

 Ασχολειται χρονια τωρα με την αξιοποιηση του Στρατοπεδου Παυλου Μελα , σημερα ομως που τιμαται η μνημη του Παυλου Μελα , εγινε μια εκδηλωση γιατι η πρωτη θεματικη πρεπει να ειναι ενα Μουσειο Φυσικης Ιστοριας και μετα ολα τα υπολοιπα , γιανα μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι.

Απο εβδομαδα

 νεες εκπομπες απο το ηλεκτρονικο ραδιοφωνο του e-suncity.gr , με συνεχεια του θεματος , πως εκεχυρει και ισσοροπει η Κοινωνια των Πολιτων με το Κεφαλαιο στην ομπρελα της Ευρωπαικης Οντοτητας. Συντονειστητε απο Τριτη πρωι.

ΠΑΟΚ

 Χασαμε στο Παλατακι απο εναν ΑΡΗ που δενε ειχε ουτε εναν ξενο παιχτη, θα μου πεις οι δικοι μας , αν και βεβαια ενα καλοκαιρι δεν μπορεσες να βρεις ενα πενταρι , πρεπει η Διοικηση να καταλαβει ο,τι η θεωρεια με τα οικονομικα εχει κουρασει και συντομα πρεπει να βρειτο οραμα.

11/10/13

ΠΑΟΚ

 Συνεχιζει να τον εχει ομηρο το πολιτικοοικονομικο συστημα απο το 1997 ,χωρις να δινει λυση στην ρυθμηση χρεων με το Δημοσιο κατι ομως που συμφερει καποιους απο τον ΠΑΟΚ , οποτε ο παραλογισμος συνεχιζεται και ο Ολυμπιακος αυξανει τα πλουτη του , με την ψαλιδα να αρνειται να κλεισει.

Υπ.Οικονομικων

 Με μια γεναια προσπαθεια προσπαθει να εχει ευχαριστημενους και την Τροικα και τονκοσμο που επιχειρειν και εχει εκρεμοτητςς με το ΦΠΑ , Διδοντας λυση με την ενεργοποιηση των ληξιπροθεσμων αποδιδοντας ενα συμβολικο ποσο και τα υπολοιπα σιγα σιγα.

Ελληνικες Αερογραμμες

 Ενα ακομη οξυμωρο για την Κρατικοδιαιτη Ελληνικη Επιχειρηματικοτητα , οπου στην μεγιστοποιηση του κερδους του δεν νοιαζετε για τιποτα , ουτε καν για την ιδια τουσ την Πατριδα. Ανεφερθει ο,τι η Loutfanxansa ζητησε απο την Τροικα να κλεισουν 32 αεροδρομια στην Ελλαδα , ομως κανεις δεν μιλησε ο,τι η Νεα Δημοκρατια και ο κ Χατζηδακης πουλησαν τον ΔημοσιοΑερομεταφορεα δια μεσου του δουρειου ιππου κ Βγενοπουλου με αποτελεσμα σημερα να εξαγοραζεται απο την Αegean  , οποτε να δημιουργειται μονοπωλειο στις αγωνες γραμμες διδοντας προικα το Δημοσιο σε εναν Ιδιωτη με την αιγιδα του Κρατους κατι που αντικειται απο τα θεματα της εσωτερικης αγορας , μια κατεξοχην Ευρωπαικη Πολιτικη , την στιγμη που το μεγαλυτερο αεροδρομιο της Ελλαδος κατεχετε απο πλειοψηφια Γερμανικων Συμφεροντων , αραγε πως να φερονται σοβαρα στην Ελλαδα οταν κυβερναται απο ασοβαρους

8/10/13

Οσοι

 βριζουν τον Γ.Παπανδρεου για το μνημονιο ,χαρακτηριζοντας τον Προδοτη , ας ψαξει το ενγραφο της κυριας ΞΑΦΑ και το ξανασυζηταμε

Απολογισμος Διοικησης Δημου Παυλου Μελα

 Στην πιο αισχιστη περιοδο Ετεροδιοικησης για την Αυτοδιοικηση , η Διοικηση του Δημου Παυλου Μελα καλειται να αποδειξει τον βαθμο ικανοποιησης μεταξυ των αναγκων και των επιθυμιων των Δημοτων και κατοικων της Περιοχης. Ειναι γεγονος αναμφισβητητο πως ο Δημαρχος εθεσε ενα οραμα για την Περιοχη , με αξιες και αρχες αποτυπωνοντας το με την ρηση Η Πολη στην Φυση , την ιδια στιγμη που ομως ομολογουσε την κακοδιαχειριζομενη παραλαβη του νεου Καλλικρατικου Δημου , ριχνοντας τα βελη του στην Διοικηση Θεοδωριδη απο τον Πρωην Δημο Πολιχνης , Αρκει ομως αυτη η σχεση να καλυψειτην Καθημερινοτητα του Παυλομελιτη και της Παυλομελιτισσας , πιστευω πως οχι , κατι που προκειται να αποδειξω παρακατω. Αν δει κανεις τα απολογιστικα του Δημου διαπιστωνει μια αστοχια που φθανει τα 45 εκ. Ευρω , θετοντας εναν προβληματισμο που να συνδεει και τα προηγουμενα , αναρωτιεται κανεις ποσα δικα της εργα εχει να παρουσιασει η Διοικηση διαθετοντας δηλαδη δικους της πορους και κατα δευτερον τον βαθμο επιτευξης αναμεσα στις προεκλογικες και μετεκλογικες δεσμευσεις ωστε να καλυφθει το χαμενο εδαφος τηςκακης παραλαβης που πιστευε ο Δημαρχος . Πιο συνγκεκριμενα ο τομεας του Συνεπιχειρειν και του Ταμειου Κοινωνικης Αλλυλεγγυης εμειναν στις καλενδες , τις ανεπαρκειες και των αδυναμιων συντονισμου της Διοικησης , εκτος και εαν ο Δημαρχος εχει να παρουσιασει το διαφορετικο , οποτε και να το ακουσουμε . Κατα την γνωμη μου ο Δημος χρειαζεται μια νεα ταυτοτητα που να βασιζεται στην Ενδογενη Αναπτυξη με επικεντρο τους Κοινωνικους Συνεταιρισμους ωστε ο κοσμος να ειναι στο προσκυνιο με ενα μοντελο συνδιοικησης , λογοδοσιας και συνδιαμορφωσης , ωστε να ειναι συνυπευθηνος για την ποιοτητα ζωης που επιλεγει  και για το βιοτικο επιπεδο που επιζητει. Σ'αυτη την διαδρομη χρειαζονται και τα απαραιτητα εργαλεια που δεν ειναι δανεισμος αλλα παραγωγη πλουτου μεσα απο ενδυναμωμενες Ταμειακες Ροες και Δημοσιες Επενδυσεις. Εξειδικευοντας , θελω να αναφερθω στην μετατροπη της Δημοτικης Επιχειρησης IRIS σε Κοινωνικη με αντικειμενο δραστηριοτητας την Διαδοση της Ερευνας για την Παυλομελιτικη Παραδοση , την εφαρμογη cluster για την λειτουργεια προδιαγραφων Παροχης Υπηρεσιων σε ολα τα επιπεδα καθως ο Δημαρχος εχει επικεντρο την Αξιοποιηση των Στρατοπεδων , την στιγμη που πληρωνει τους Σχολικους Τροχονομους καθε πεντε μηνες και φυσικα καμια υπηρεσια για τους ηλικιωμενους δεν διαθετει Φυσικοθεραπευτες για Αποκατασταση και δεν ξερω κατα ποσο οι ενδιαφερομενοι γνωριζουν τι σημαινει ΚΑΠΗ, Οποτε η φτιαχνουμε εναν Δημο αυτοδιαχειριζομενο η τον καταδικαζουμε σε ενα ακρατο εμποριο ελπιδος για να επιβιωνει το ατομικο συμφερον. Φυσικα διαλεγω τον πρωτο , προσκαλωντας οποιον θελει να τον ακολουθησει.

Προσφυγες

 Σε μια περιοδο κακοδαιμονιας , το σταυροδρομι των Πολιτισμων που διαπερνα την ευλογημενη γεωγραφικη θεση της Πατριδος μας , αποτελει ενα συγκριτικο πλεονεκτημα για την ανυψωση του ηθικου ,απο τον οδροστωτηρα καταπατησης δικαιωματων που θελει η Παγκοσμοιοποιηση για την κυριαρχια των λιγων ,αλλα και η εμβανθυνση τηςΠολιτιστικης Κληρονομιας μπορει να αποτελεσει το αντιβαρομιας αλλοτριωμενης ταυτοτητας που θελε επιπλεον η Παγκοσμοιοποιηση ωστε η συνχυση να καταλυει καθε μορφης ηθους και εθιμου.Τα γεωγραφικα συνορα της Κωνσταντινουπολης , η Μικρασιατικη Καταστροφη και η μετεγκατασταση των Προσφυγων στην Θεσσαλονικη εφεραν την ιδρυση του ΠΑΟΚτο 1926  μετα αι απο μια σειρα αντιπαραθεσεων μεταξυ των Προσφυγων.Καταλαβαινει κανεις πως το Σωματειο διαπερνουν  την ταυτοτητα του απο το θεσμοθετημενο Καταστατικο του, προσφυγικες καταβολες και κυριοτερα ειναι διασυνδεμενο με τα ηθη και εθιμα του Ποντιακου Ελληνισμου . Στην εμπορευματοποιηση των ιδεων , αξιοποιοντας την κειμενη νομοθεσια της Ευρωπαικης Ενωσης με τις αντιστοιχες εναρμονησεις των Εθνικων Δικαιων , και πιο συνγκεκριμενα τις οδηγιες 43 , 78 τοτ 2004 ,τον 3304 τον 1667/1986 και τον 4019/2011 δινεται η δινοτηταστο Οραμα Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ να τεθει στην πραγματικη του διασταση σε σχεση και με την Ιστορικη Παρακαταθηκη του ΠΑΟΚ , Συστηνοντας και λειτουργιντας τον Κοινωνικο Συνεταιρισμο με την Επωνυμια ΠΡΟΣΦΥΓΕς.Η Κοινωνικη Οικονομια που διεπει την λειτουργεια μεγαλων Ευρωπαικων Συλλογων , δημιουργει αξιες και αρχες στην αυτοχρηματοδοτηση τους συναρτωμενης κατευθηνσης των Διεθνων Λογιστικων Προτυπων , δινουν τωρα και στις Ελληνικες Εταιρειες Θεαματων εναν νεο προσανατολισμο για την εναρμονηση τους με το συνχρονο Ευρωπαικο Ποδοσφαιρο τηροντας ολα τα κριτηρια. Στοχος και σκοπος της Πρωτοβουλιας ειναι μετα την δημιουργια του Καταστατικου και την λειτουργεια της Εταιρειας με την καθοδογηση του ν.4072 , ενα οδοιπορικο στις Χαμενες Πατριδες με γεγονοτα αδελφοποιησης , συνεχεις αφιερωματα με συναυλιες του Καζαντζιδη , του Αγγελοπουλου και της Γλυκεριας με τους Δρομους της Μικρας Ασιας , τις αναδειξεις Πολιτιστικων Μνημειων και ολα αυτα να καταληγουν σε ενα Διεθνες Τουρνουα Ποδοσφαιρου με την συμμετοχες του ΠΑΟΚ , της ΑΕΚ , του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , της ΤΡΑΝΖΟΣΠΟΡ, της ΒΕΡΟΝΑ , του ΑΠΟΕΛ και της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ , με το ετησιο μερισμα που  προκυπτει να συμμετεχει στις αγορες μεταγραφων του ΠΑΟΚ διατηροντας τα δικαιωματα η με την παροδο του χρονου να  συμμετεχει στις αυξησεις του μετοχικου κεφαλαιου. Καλουνται οσοι επιθυμουν να συμμετεχουν , επικοινωνοντας στο menelaostr@gmail.com .       

Gorna Macedonia

 Διαφαινεται το ονομα που ειχε συμφωνησει ο Γ.Παπανδρεου πριν ξεσπασει ο εμφυλιος , πιστευω πως ετσι αποτυπωνεται η Ιστορια , ωστε να απομακρυνονται σιγα σιγα απο τα Δυτικα Βαλκανιαοι Εθνικιστικες κορωνες  και να οδευουν σε ευημερια και δικαιοσυνη υπο την αιγιδα της Ε.Ε

7/10/13

Αμερικανοι

 και το Δεξιο Πανγκοσμιο Παρακρατος πρεπει να σκεφτουν την διαφορετικη προσσεγγιση με τον Ελληνικο Πολιτισμο , χωνευοντας ο,τι η Ελλαδα ειναι η μοναδικη Πεορδρευομενη Δημοκρατια στην Μεσογειο , διωχνοντας τον Βασιλεια , την στιγμη που η Κυβερνηση Σημιτη , δηλαδη του ΠΑΣΟΚ εκλεισε το θεμα της αποζημιωσης , με αποτελεσμα η λειτουργεια της Πολιτισμικης Κληρονομιας σε παραγωγικη βαση που δεν βασιζεται μονο σε τραγουδι και χορο καταφερνει να οδηγησει  την Πατριδα μας με τον υπολοιπο κοσμο, σε ενα πιο σεβασμιο αξιακο κωδικα.

Ζουμε

 μια πολεμιαι νομισματικη συμπεριφορα και πρεπει οι σχεδιαστες της Παγκοσμοιοποιησης να σκεφτουν την λογικη του κοινου νομισματος.

ΠΑΟΚ

 Μια ωραια βραδια χθες στην Τουμπα, με παρα πολλες συνγκινησεις , αποδιδοντας φορο τιμης στα αδικοχαμενα παιδια του οδυνηρου συνμβαντος του 1999 . Θερμα συνχαρητηρια στην Διοικηση Σαββιδη για την φιλοξενια των ΑΜΕΑ και για την υποστηρηξη του τμηματος ΕΚΕ και την συμπαρασταση μικρων παιδιων απο μερος των εισπραξεων των αγωνων της Ομαδος . Ειδα τελος εναν βελτιωμενο και καλυτερα ψυχομενο ΠΑΟΚ . Θελω επισης να πω , πως η ενταση του αγωνα κορυφωθηκε απο τις αποκρουσεις του Καπινο και απο την αφλογιστια του ΠΑΟΚ. Σαφως υπαρχει βελτιωση αλλα χρειαζεται προσπαθεια στην οξυδερκη συμμετοχη και αντιληψη της ομαδος.

Α.Τσοχατζοπουλος

 Ζητησε μια συνγνωμη απο τον Ανδρεα ,επισκεπτομενος το μνημα του , απο τον κοσμο και κανε μια κινηση ηια να εξιλεοθει η Παρακαταθηκη του κινηματος. Η Ματαιοδοξια πληρωνεται ακριβα.

5/10/13

Α.Σαμαρας

 Φλερταρει με την κινησηΠατριδα η με την Νεα Ελλαδα , μαλλον με την πρωτη,αφου ο φοβος πλεον κυριαρχει τηςΣτρατηγικης.

Οι αχαριστακηδες

 σε προηγουμενες Διοικησεις του Πρωην Δημου Συκεων ξανα στο προσκυνιο.

Παιδικη Παχυσαρκια

Η Αιτια για την αποφυγη ανειατων παθησεων του Δυτικου Κοσμου , αντιδοτο του η Μεσογειακη Διατροφη και οι παθογενειες ο,τι το Δικτυο της ΠΑΣΕΓΕς το χειριζεται ενας Συμβουλος Ακινητων και ακομη δεν ασχολειται με αναλογες επενδυσεις η Πολιτεια , σαν αυτη ενος Ελληνα Ομογενη  Επενδυτη.

Ανοιχτη Εκπαιδευση

 Η Αρχη για μια νεα ταυτοτητα στην Ευρωπη.

ΠΑΣΟΚ

 Η Εξουσιομανια του Ε.Βενιζελου σκοτωνει το κινημα , παρ'ολες τις φιλοτιμες προσπαθειες Στελεχων που δεν προδοσαν την παρακαταθηκη του , οπως νεα στελεχη που τους ανεδειξε ο χρονος και η ιεραρχια , αλλα και απλος κοσμος που δεν προδοσε επισης το εργο του κινηματος. Ποσο αληθεια αντεχει η ψυχη του Ανδρεα βλεποντας τις αντισυνταγματικες λειτουργειε του , Συντροφε Ανδρουλακη , εχεις την δυναμη να ανατρεψεις τον Βενιζελο απο την Προεδρεια του , οπως καταφερες μια ανατροπη στο προηγουμενο. Τελος το αδυνατο σημειο μας δεν ειναι η ανασυγκροτηση αλλα η ενοτητα του που το οδηγησε σε διαμελισμο κατα την αρεσκεια των Αμερικανων.

Η Ιδεολογια

 που υοθετηθηκε τα τελευταια χρονια απο τα δεκανικια της Δεξιας , ειναιυπευθηνα για την σημερινη επανοδο των ακρων, οταν η πρακτικη του ολοι ειναι ιδιοι κατοχυρωνονταν για καποιπου που ολη τους την Ζωη ηταν ντεμεκ Αγωνιστες αλλα το μονο που ειχαν στο μυαλο τους την ειαμαρτυρια για την εξαργυρωση των αγωνων τους. Αληθεια εσεις της Κομμουνιστικης Αριστερας , ποσο περηφανοι εισθε η ποσο υπευθηνοι νιωθετε

Η Ακυβερνησια

 σε Ευρωπη και Αμερικη οδευουν τον κοσμο στα ακρα ,αυξανοντας τις Εθνικιστικες κορωνες.

ΠΑΟΚ

 Αδικει τον εαυτο του ,πα'οτι εκλειπει η εφυια.

ΣΥΡΡΙΖΑ

 Πρεπει να αλλαξει ο Ευρωπαικος Συσχετισμος κ.Τσιπρα για να ελθει η αλλαγη και στην Ελλαδα.

3/10/13

2020 Τι

 Ευρωπη θελουμε , ευκαιρεια να το αποτυπωσουμε στις 25 Μαη.

Κ.Παπουλιας

 Υπαιτιος της κρισης , υπογραφοντας ολες τις νομοθετικες ρυθμισεις , οι ιδιοι οι Δημοκρατες ακυρωσαν το Κοινοβουλιο.

Α.Σαμαρας

 Μπορει ενας Αντισυνταγματικος Πρωθυπουργος να επιθυμει την τηρηση του Συνταγματος΄

1/10/13

ΠΑΟΚ

Η εφυια για εσωτρικες αλλαγες και στο συστημα για βελτιωση του θεαματος.

Βιωσιμη Αστικη Κλιματικοτητα

 Οι πρασινες πολεις το αντισταθμισμα για μιακαλυτερη ποιοτητα ζωης.

Θερμοκοιτιδες

 Η αναληψη επιχειρηματικων σχεδιων απο Κοινωνικους Φορεις κυριως για νεους Επιχειρηματιες ανλαμβαντας την χρηματοδοτηση.

13 Νοεμβρη

 Η Αιτηση για επαναδιοργανωση της εκδηλωσης με θεμα την Ενδογενη Αναπτυξη στην Δυτικη Θεσσαλονικη στον 3=ο οροφο του θεατρου Χ.Τσακιρης .Αναμενεται νεα Ανακοινωση.