30/11/16

www.e-suncity.gr

Συνεχεια των αρθρων

28/11/16

www.e-suncity.gr

Νεο αρθρο με τιτλο η λοττοφαγια αποκρουεται .

25/11/16

www.e-suncity.gr

Νεο αρθρο με τιτλο καθε μερα οικονομολαγνια .

24/11/16

Προταση

και αποστολη βιογραφικου γιασυνεργασια σε παροχο εναλλακτικου ρευματος.

www.e-suncity.gr

Προαγγελια σχεδιου αναπτυξης της λαικης βασης του ΠΑΟΚ μεσω του www.soccerfans.gr και νεα αρθρα για το εμποριο και την συνγκυρια του Πλανητη,με θετικες απαντησεις απο το Ελληνοεπιχειρηματικο βραβειο για συμμετοχη μου στον νεο διαγωνισμο με το σχεδιο suncitizens και απο φορεα της Κοινωνιας των Πολιτων για την αναπτυξη του σχεδιου οι Γραικοι και συνεχιζουμε τις επενδυσεις και τις αναζητησεις του συνγκεκριμενου ενδιαφεροντος για καλυτερες μερες οπου στο 2016 υπηρξε ενδιαφερον απο κοσμο σε κρουσεις μου αλλα δεν ειχε τελικη καταληξη για διαφορους λογους και προχωραμε .

www.e-suncity.gr

Νεο αρθρο με τιτλο Καθημερινος Πολιτης .

23/11/16

www.e-suncity.gr

Αναγνωστε τα διλημματα της συνγκυριας με νεα αρθρα .

22/11/16

www.e-suncity.gr

Νεα αρθρα για το χρηματοδοτικο διλημμα και την Κοινωνια των Πολιτων και συνομιλιες του Μενελαου Δ Τριανταφυλλου για την προωθηση καριερας με την Κοινωνια των Πολιτων και κυριοτερα με στελεχη απο την Αθηνα .

www.e-suncity.gr

Νεα αρθρα για το Αναπτυξιακο σχεδιο και τον Προυπολογισμο του 2017.

21/11/16

www.e-suncity.gr

Αναγνωστε αρθρα για την Συμμετοχικη Δημοκρατια και τα εργαλεια της .

19/11/16

www.e-suncity.gr

Συνεχιζεται η ειδησιογραφια μετα απο ενα τεχνικο προβλημα οπου επιλυθει απο την παρεμβαση του τεχνικου υποστηριξης Γιωργου Τσολεριδη και σε λιγο live εκπομπη στο ραδιοφωνο του www.e-suncity.gr οπου συνδεομαι και ξεκινω,Καλο Σαββατοκυριακο .

15/11/16

www.e-suncity.gr

Τα νεα του Δημου Παυλου Μελα και Θεσσαλονικης και οσον αφορα την ελευση Ομπαμα .

12/11/16

www.e-suncity.gr

Στοχος τωρα η παρουσιαση του νεου αναπτυξιακου προτυπου με ταυτοχρονες εκπομπες και στο ηλεκτρονικο ραδιοφωνο της σελιδος και συνεχης βιογραφικα για την ενισχυση του μερισματος εργασιας .

11/11/16

www.e-suncity.gr

Καθε μερα ειδησιογραφια .

10/11/16

www.e-suncity.gr

Καθε μερα ειδησιογραφια για την καλυτερη σας ενημερωση μονο που δινουμε πολλα και αποκομιζουμε λιγα και δεν μιλω για τα οικονομικα αλλα ευρυτερα καθως δεν αναγνωριζει το κοστος πληροφορησης λογο δηθεν της κρισης και προσπαθα καθε μερα για ανισες εξισωσεις που πρεπει να λυθουν και την στιγμη οπου ο κοσμος θελει το ψεμα και την αυταπατη,ψαξε την προκοπη,οταν θυμονει που τους λες την αληθεια και δεν του αρεσει αλλα χρησιμος και χρηστικος παρα αρεστος με καθε τιμημα και θυσια . Καλη συνεχεια

7/11/16

www.e-suncity.gr

2 νεα αρθρα σημερα και καλη αναγνωση .

2/11/16

www.e-suncity.gr

Νεο αρθρο με τιτλο Καθε στιγμη Ψυχρος πολεμος και ενω συνεχιζω για αυξηση των ταμειακων ροων με μονη οπτικη το μερισμα εργασιας .

www.e-suncity.gr

Νεο αρθρο με τιτλο Εχουμε Δημοκρατια ;και καθως μου το επιτρεψουν,παρεμβαση μου στην διαβουλευση για τον προυπολογισμο του Δημου Παυλου Μελα και συνεχιζουμε .

1/11/16

Και το νεο ;

προσπαθειες για προωθηση ροφηματων απο στεβια και μπυρες,απλως πρεπει να παω στην Θεσσαλια για να γινουν οι συμφωνιες και προχωραμε καθως η ορθη διατροφη , διωχνει τις ανειατες ασθενειες που εχω και προσωπικα απο τον μοναδιαστατο και δογματικο δυτικο κοσμο .

Παραγγειλτε τωρα

προιοντα απο αλλου και ροφηματα απο εκχυλιση μανιταριου γανοδερματος στο 6945349088,ευχαριστω και νεες προσπαθειες για να εργαστω στις νεες διοργανωσεις της ΔΕΘ και τι αλλο ;προχωραμε σε οποιαδηποτε συνθηκες .

www.e-suncity.gr,www.soccerfans.gr

Αναρτηθηκαν τα αρθρα με τιτλο Ελενχομενη Δημοκρατια και απο χθες το Θυμαμαι το 1998 και καλη αναγνωση και συνεχιζουμε την πορεια μας και στα Παραπολιτικα 90,1 με τον Λαμπρο Καλαριτη οπου βγαινω Μενελαος απο Θεσσαλονικη και στον Καμορα στο Metropolis 95,5 ως Μενιος και απο το ηλεκτρονικο ραδιοφωνο του www.e-suncity.gr, οπου απο 22/10 εως 27/10 εκανα αλλες 5 εκπομπες οπου ειναι ενγεγραμενες στην αρχειοθηκη μου και συνεχιζουμε το εργο μας,για την επικρατηση του κοινωνικου μερισματος σε μια αυτοδιαχειριζομενη Κοινωνια και Οικονομια .