30/9/16

Τραπεζα χρονου

Το ζητημα του ΟΑΣΘ εδοσε ερεθισμα για την αναπτυξη της ανταλλακτικης οικονομιας,γεγονος που αναδεικνυεται με την μεγιστοποιηση της φτωχοποιησης των νοικοκυριων .

ΠΑΣΟΚ

Εχει σκοπο να επικαιροποιησει τα ιδανικα του στις μερες μας δηλαδη την Εθνικη ανεξαρτησια , την Λαικη Κυριαρχια και την Κοινωνικη απελευθερωση ωστε να δοθει ενα τερμα στην κακοποιηση του ;

1/10 Πανγκοσμια Ημερα

Για την τριτη Ηλικια,τα περηφανα γηρατια που πρεπει να ξαναγινουν μετα τις οσες περικοπες και εξευτελισμο εχουν δεχθει τα τελευταια χρονια για το περασμα των αγωνων και κοπων τους .

www.e-suncity.gr

Τα διαπιστευτηρια της πορειας μου .

27/9/16

Η Οικονομολαγνια

καθαιρει την Δημοκρατια καθως η ατελεσφορη σταση για το χρεος,βυθιζει και αλλο την καθημερινοτητα με την φιλοσοφια των Greek statistics οταν δεν καταλαβαινει ο Τσιπρας ο,τι χωρις εσοδα δεν αντιμετωπιζονται τα εξοδα ακομη και αν χαρησουν ολο το χρεος .

22/9/16

Δειτε

την ειδησιογραφια στο www.e-suncity.gr .

Γραικοι

Η αυξηση των δημοσιων παροχων πρεπει να ειναι το στοιχημα του μετασχηματισμου του Κρατους με νεες μορφες και στρατηγικες .

19/9/16

Κεντροαριστερα

Πιο επιτακτικη η αναγκη για το ΔΗΣΟΚ , Μιας και οι αλλοι πολοι δεν απαντουν στο ζητουμενο που ειναι η ενισχυση του ΑΕΠ μεσα απο ενα σχεδιο Δημοσιων Επενδυσεων .

Τα νεα του Μενελαου

Περιχαρης που εργασθηκα 9 μερες στο τηλεφωνικο κεντρο της ΔΕΘ για να συμβαλω και προσωπικα σε ενα απο τα αναπτυξιακα σημεια της Θεσσαλονικης και τωρα απεστειλα προταση για την αναπτυξιακη τροχια της Θεσσαλονικης και ευελπιστω σε κατι νεοτερο και συνεχιζουμε εκ νεου να προσθετουμε προστιθεμενα για τον βιοπορισμο μας και την ποιοτητα ζωης μας .

16/9/16

ΠΑΟΚΑΚΙ

Η Αναξιοκρατια παραμενει καθως εξαφανιζονται οι Πιτσιρηκαδες οπως ο Μυστακιδης ωστε να επιλεγονται παικτες οπου τους δοθηκαν απεριοριστες ευκαιρειες αλλα δυστυχως δεν απεδοσαν τα αναμενομενα και να σας ρωτησω κ Κοντομηνα , κυριε Καμενε και κυρια Τσικρικα ο Alpha digidital με ποια αδεια λειτουργει ; και γιατι δεν δινονται διαφυγοντα κερδη στον ΠΑΟΚ ;για να μαθουμε ποσο κερδοφορα ειναι τα καναλια που δεν λειτουργουν με δικη τους συχνοτητα ;

Εργαζομαι

για 9 μερες στην Γενικη Εκθεση της ΔΕΘ και πιο συνγκεκριμενα στο τηλεφωνικο κεντρο και απεστειλα μυνημα για την προσπαθεια εκ νεου ανανεωσης της συνεργασιας καθως τρεχουν το επομενο πενταμηνο στην ΔΕΘ και αλλα γεγονοτα,ωστε να βελτιωσω το ασφαλιστικο και βιοποριστικο μου .