30/12/15

Ξεκινησα να αποστελλω στο Hellenic aword

την νεα μου προταση, για την περιοδο του 2016, με στοχο και σκοπο την λειτουργεια μιας Ηθικης Τραπεζας και επεται συνεχεια μεχρι την καταληκτικη ημερομηνια της αιτησης για την προταση,μακαρι να βρω συμπαραστατες για να προχωρησει το σχεδιο .

28/12/15

Η Καινοτομια μου

το www.e-suncity.gr,οπου η ενημερωση για τα θεματα ενασχολησης μου να αποφερει προστιθεμενη αξια και απαντηση του hellenic aword ισως να αποφερει κατι θετικο το 2016 σε περιπτωση που η νεα μου προταση ενγκριθει . Συνεχιζουμε και οπου μας βγαλει .

24/12/15

Μπορει η κριση να

παραμενει λογο της υφεσης αλλα και το 2016 δηλωνω παρον στις εξελιξεις αγωνιζομενος να βρω ευκαιρειες για την επιχειρηματικη μου προοδο, σε προσωπικο και πολιτικο επιπεδο αλλα και να παλεψω τις προτασεις για την Ηθικη Τραπεζα,τις υπηρεσιες εν αναμονη,τα ψηφιακα νομισματα,το παρκο αναψυχης,τα αγροτικα και μια σειρα θεματων αναδεικνυομενος απο τις αξιες και αρχες του ΔημοκρατικουΣοσσιαλισμου,προαγοντας τις προδιαγραφες της κοινωνικης οικονομιας στα πλαισια των Διεθνων λογιστικων προτυπων με την ισσορροπια κεφαλαιου και κοινωνιας των Πολιτων,χρονια πολλα με ο,τι καλυτερο .

23/12/15

Παραμενοντας

 ως ενεργος Πολιτης και το 2016 προκειται να αντιμετωπισω τις αντιξοοτητες και τα οποια εμποδια, οπου σας ευχομαι τα καλυτερα. Παρακολουθοντας την γενικη συνελευση του ΠΑΟΚ καταλαβα ο,τι ουτε σε 50 χρονια δεν προκειται να παρουμε Πρωταθλημα. Να εισθαι καλα.

3/12/15

Παρελαβα

προχθες απο το Γραφειο Παιδειας του Δημου Παυλου Μελα, τις βεβαιωσεις παρακολουθησης, των Ρωσσικων,Ιταλικων και του Εναλλακτικου Τουρισμου, των τμηματων της Δια Βιου Μαθηση και αναμενω να ξεκινησουν τα τμηματα για τα Βιολογικα και τα Τουρκικα. Επισης συνεχισα τις ενγραφες προτασεις προς την Διοικηση του Δημου Παυλου Μελα για θεματα καθημερινοτητας.