16/11/15

Πολυτεχνειο

Η Φετινη του τιμη για την μνημη του επαναστατη φοιτητη,συμπιπτει με τον θανατο του αγωνιστη της Αριστερας Γιωργου Κακουλιδη, με τα συνθηματα του να ειναι πιο επικαιρα απο ποτε καθως η μαθηση καταπινει την γνωση και η αποστηθηση την κριτικη σκεψη,σε μια Παιδεια που εχει κρυψει την διανοηση πισω απο τα ευρωπαικα κονδυλια και που βγαζει εκπαιδευομενους αντι για μορφωμενους,ομως παντα υπαρχει διαφορετικος δρομος,αρκει να υπαρχει θεληση μεσα απο την καινοτομια που ελαχιστοποιει τον αρνητισμο της εποχης που καμια φορα τον μετατρεπει σε δραση για προστιθεμενη αξια. Αιωνια η μνημη των φοιτητων που σημερα εμεις γευομαστε ολα αυτα τα καλουδια που οφειλουμε να τα προστατευσουμε και να τα ενισχυσουμε.

14/11/15

Ανασυνγκροτηση

 Η Επωνυμια της νεας εφημεριδος που ψαχνει χορηγους για να εκδοθει. Μια πρωτοβουλια για να αναδειξει την αλλη Ελλαδα,της δημιουργιας και της εφυιας.

2/11/15

75 χρονια μετα

η Γερμανοποιημενη Ευρωπαικη Ενωση,προσπαθει να σκοτωσει καιπαλι την Ελλαδα,αυτην την φορα ομως μεσα απο τις Τραπεζες,δηλαδη την ανακεφαλαιοποιηση και την ανθεληνοποιηση τους. Με αφορμη λοιπον το προχθεσινο νομοσχεδιο,η απαντηση για μια φορα στους Γερμανους που και τοτε μεσα απο τις Ελληνικες Ταινιες,για νεα ταξη μιλουσαν,ειναι η διευρυνση των παροχων του Τραπεζικου Συστηματος,που δεν επιτρεπει σημερα η Τραπεζα της Ελλαδος με αποτελεσμα να καταστρατηγουνται οι μικροχρηματοδοτησεις της Ευρωπαικης Τραπεζας Επενδυσεων. Για να δημιουργηθει ο τροπος και η ελευση ζεστου χρηματος που να δοσει την δυνατοτητα επιβιοσης στον Επαγγελματικο κοσμο της Χωρας.