31/7/14

Καινοτομια

 Ο Σεβασμος στην διαφορετικοτητα , φερει ενα νεο παραγωγικο μοντελο , χρηματοδοτηση 10000 ε , για 900 ατομα εως 21/8/2014 απο το ΕΣΠΑ. Επικοινωνηστε οι ενδιαφερομενοι στο 6945349088.

Αιγιαλος

 Διαμαρτυρονται καποιοι για το νομοσχεδιο , ομως ειναι ελευθερες οι Παραλιες , καθως , πηγαινεις να κανεις ενα μπανιο , για να ξεκουραστεις και συναντας ενα σορο μικροπωλητες , πανω απο το κεφαλι σου , χωρις να σεβεται κανεις την ησυχια σου , οποτε οι Παραλιες χρειαζονται ρυθμισεις , σεβομενοι ολες τις πλευρες , αλλα πανω απο ολα αυτη των λουομενων.

1989

 Μετα απο 25 χρονια , εκεινο το αμαρτολο ετος για την Διακυβερνηση της Ελλαδος την βρισκει , σημερα με μεγαλυτερη διευρυνση στις ανισοτητες.

9/7/14

Επαγγελματικες Ευκαιρειες

Καθημερινα ακους το ερωτημα , απο τους ανεργους αλλα και ενα σωρο κοσμο , τι μπορω να κανω , επαγγελματικα , οταν λημναζουν ευκαιρειες στον ΟΑΕΔ και το Αποθεματικο Απροβλεπτων , ενω συνεχεια γεγονοτα , ευκαιρειες και ιδεες , διδουν σε συνδυασμο με χρηματοδοτικα εργαλεια , επαγγελματικες σταδιοδρομιες , οπως η Πρασσινη Επιχειρηματικοτητα , οι Κοινωνικες Επιχειρησεις ,οι αξιοποιησεις Δημοσιων και Δημοτικων Ακινητων , η Εξοχικη Κατοικια , η αλλαγη χρηση στα διατηρητεα , το Διαδικτυο, η Καινοτομια , τα Τροφιμα , τα Συστηματα Ασφαλειας , η Πληροφορικη , οι Ψηφιοποιησεις, η Εστιαση , οι Διαγονισμοι , τα Φεστιβαλ , Τα αγροκτηματα , οι Φαρμες , τα Καταστηματα με χυμα προιοντα , τα Μεσογειακης Διατροφης , η Γραφειοκρατια , η Αγροτικη Αναπτυξη , η Ενημερωση και Πληροφορηση , οι Μεταφρασεις. 

Κοινωνικες Επιχειρησεις

Οι Επιχειρησεις , που περιλαμβαμουν την αναδειξη και την προωθηση των κοινωνικων και περιβαντολογικων προβληματισμων.

Ομαδες Παραγωγων

Η Λυση στην Γεωργια και σε πολλες αλλες οικονομικες δραστηριοτητες , για καλυτερα εισοδηματα και απασχοληση.

Κ.Χατζηνικολαου

Απο το 2004 , παιζεται το παιχνιδι της Δεξιας , ανεβοκατεβαζοντας , τις Κυβερνησεις του ΠΑΣΟΚ , μην ξεχνοντας το πολιτικο παρελθον σας και τωρα , δηθεν εφειυρατε , τον προδοτη Παπανδρεου , με ανταλλαγματα , το Εκδοτικο Συνγκροτημα σας. Καθως ο Παπανδρεου επαιξε με τα Δημοσια Οικονομικα , γιατι τοσα δανεια , ή διαφωνειτε με τις υπερηφανες πωλησεις των ΔΕΚΟ , απο τον Καραμανλη , φορτωνοντας την με δανεια , τα λειτουργικα της Χωρας , επρεπε να πουμε , ο,τι δεν τα πληρωνουμε.

Πανγκοσμοιοποιηση

Μια Δικτατωρια , που διοκει , οποιον αντιστεκεται , οπως ο Γιωργος Παπανδρεου , τωρα η περεστροικα της Σοβιετικης Ενωσης , γινεται Πανγκοσμια , διωκοντας Λαους , με αφανισμο , με μονη λυση , να επανελθει η λειτουργεια του κοινωνικου σωματος.

Πολιτικο Συμβουλιο του ΠΑΣΟΚ

Επελεξαν την συνθεση , αποφασιζοντας , ιδρυτικο Συνεδριο , της Δημοκρατικης Παραταξης , μεεπετειακη συνδιασκεψη , στις 2,3/9/2014 , αληθεια , ποιον κοροιδευουν.

Μουντιαλ

Ειδαμε ο,τι απιστευτο , αλλαγη Τερματοφυλακα στο 118 λεπτο, 8 γκολ σε εναν αγωνα , νεα ταλεντα , οπως τον Ροντριγκεζ , τον Ναβας , νεες δυναμεις , με θεαμα και πολλα γκολ.

Σαντος

Ο καλος ο μαστορας , ειναι εκεινος που αναδεικνυει τα εργαλεια , κατι που δεν εκανε ο πρωην Ομοσπονδιακος Προπονητης , καθως ξεχασε τον Μαυρια , τον Βελλιο και τον Φορτουνη και για τον Αθανασιαδη , ειναι γνωστη η αποψη του . Ζητουμενο αποτελε καποτε οι ευλαιρειες να γινουν αποτελεσμα.

Ενα ζεστοΦθινοπωρο

Εκλογικο καλοκαιρι , με πιο θερμο Φθινοπωρο , την στιγμη , που εκκρεμμει Ασφαλιστικο,Εργασιακο και τα Τεστ Αντοχης των Τραπεζων , οπου σκεφτειτε , να χρειαστει και νεο πακετο χρηματοδοτησης για νεα Ανακεφαλαιοποιηση.Ευλογο να εχουμε , διαλυση της Βουλης , εκτος εαν αλλαξει ο Πρωθυπουργος , καθως αντιδρουν οι Δανειστες , για να μην γινουν.

Ιδεολογιες

Ειναι αδυνατο να εφαρμοστει Κρατικος Παρεμβατισμος , με Ελευθερη Οικονομια και Ελευθερη Οικονομια , με Κρατικο Παρεμβατισμο , κατι που εφαρμοζει η Ελληνικη Συνγκυβερνηση.

Σιμος Δανιηλιδης

Πολλες φορες στο Δημοτικο Συμβουλιο του Παυλου Μελα , τον αποκαλεσαν με απιστευτους χαρακτηρισμους , μονο που ο ιδιος ασχολειται με Εθνικες Πολιτικες , αφου με το Δημοψηφισμα , ακυρωνει τα σχεδια του ΤΑΙΠΕΔ για την ΕΥΑΘ .

8/7/14

Κοστα Ρικα

 Η Συνγκεκριμενη ομαδα ετοιμαζονταν εδω και 13 χρονια , κατι που ηξερε ο Φαν Γκαλ , κανοντας το παθημα , μαθημα.

ΔημοτικοΚολυμβητηριο Παυλου Μελα

Συνεχιζεται η αναξιοποιητη λογικη στις μεγαλες Δομες του Δημου , με μονη λογικη , την φυλαξη τους απο Εταιρειες Security , για να τακτοποιουνται τα δοβλετια της Διοικησης , ομως ο Κοσμος , θελει κατι διαφορετικο.

Ν.Βρασνα Θεσσαλονικης

Το εργο της Εγνατια Οδου , που μικραινε την αποσταση με το Πολεοδομικο Συνγκροτημα της Πολης της Θεσσαλονικης , σε συνδυασμο με τις προσιτες τιμες και την Διασυνδεσης της Καβαλας με την Χαλκιδικη , κανουν την τοποθεσια , ενα δελεαστικο μερος για διακοπες.

Απασχοληση

Στο καθημερινο κυνηγι , ακαδημαικων πτυχιων απο τους νεους , που τελικα μενουν εκτος Αγορας Εργασιας , με αποτελεσμα να χανει ολο το συστημα , με πιο χαμενο παιχτη τα Ασφαλιστικα Ταμεια . Το γεγονος αυτο αναγκασε την Ε.Ε. να κατατμησει τις ηλικιες και τις ευκαιρειες , ωστενα εισελθει πιο γρηγορα στην Αγορα εργασιας, ο πληθυσμος. Ετσι , οι φοιτητες , εχουν ως εργαλειο την μαθητεια και οι ανεργοι κοντα στην συνταξη , εχουν ως εργαλειο το Πλησιον στη Συνταξη και το 55-64 ετων απορροφησσης απο την Τοπικη Αυτοδιοικηση. Τα παραπανω συνδυαζονται με ενα βιογραφικο γεματο ορεξη και αναζητηση . Σαφως η καταρτηση , ο εθελοντισμος και η επαγγελματικη εκπαιδευση , αποτελουνπλεονεκτηματα , για ενανΔυνητικα εργαζομενο.  

Ανοιχτη Διακυβερνηση

Ενας θεσμος που επικαιροποιει το συνθημα ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟς ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ενα συνθημα που αλλαξε το βιοτικο επιπεδο των Ελληνων , με την αλλαγη του 1981.

Ευρωπαικη Ενωση

 Αναλαμβανοντας την Προεδρια της Ε.Ε , Η Ιταλια , αμεσως ο Μ.Ρεντζη , εναντιος και πολεμιως της λιτοτητας , κατεθεσε την διαφορετικοτητα των αποψεων του , με την προωθηση των Ομολογων Εργου , αξιας 240 δις ε,για την επομενη πενταετια . Ενα εργαλειο , συνδυαζομενο απο την αναμοχλευση της Ευρωπαικης Τραπεζας Επενδυσεων , μπορει να επιφερει μεγενθυνση των Οικονομιων , των Κρατων μελων , κατι που επικαιροποιει τις αναγκες του Δημου Παυλου Μελα, οπου πρεπει να βρει 20 δις ε για τηνα αξιοποιηση των Κοινοχρηστων Χωρων , αρα οι μεταρρυθμισεις , που μενει αμμετανοητος ο Σουμπλε , βρισκει ως αντιδοτο για την ανακουφηση των λαων , που αναδεικνυει η προταση του Ιταλου Πρωθυπουργου. Μενει να δουμε , πως προκειται να διαμορφωθει ο πολιτικος συσχετισμος.

ΕΟΚ & ΝΑΤΟ ,ΤΟ

ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, ειχε ως συνθημα ο Ανδρεας Παπανδρεου το 1981 , κατι που επικαιροποιειται με τις υποκλοπες των Αμερικανων στην Γερμανια , κατι που κρινει αναγκαιο για την Ευρωπη , να πρεπει να εφαρμοσει μια πολιτικη απεξαρτησης , απο τον Ατλαντικο , εαν βεβαια οι Ηγετες θελουν να υπηρετησουν τους Λαους.

ΠΑΟΚ

Φευγει για την Ολλανδια , μεθαυριο ,για το δευτερο σταδιο προετοιμασιας , οπου ο Α.Αναστασιαδης ,προκειται να μονταρει την Ομαδα για το νεο Πρωταθλημα , που κρυβει εκπληξεις και ελπιδες.

Προνοιακα Επιδοματα

Απο χθες 7/7/2014 το αρμοδιο Υπουργειου , απεστειλε την υπογραφεισσα αποφαση , συνοδευομενη απο τα χρηματα στο Ταμειο Παρακαταθηκων και Δανειων , οποτε απο τις 15/7/2014 , που ληγει η πληρωμη του προηγουμενου διμηνου , προκειται να γινει η επομενη.

Ακριβεια

Μια παθογενεια , που εξανεμιζει το εισοδημα και την Αγοραστικη Δυναμη των Πολιτων , καθως η αισχροκερδια , κλωνιζει τις Αγορες , οταν με τοσες μειωσεις , η πλειοψηφια , δεν σμικραινει το Περιθωριο Κερδους , με αποτελεσμα να βλεπεις τους επαγγελματιες , καθημερινα να κανουν βολτα στα πεζοδρομια , καθως τα μαγαζια ειναι αδεια , αναγκασμενα να αντιμετωπισουν τον ανταγονισμο του Διαδικτυου και του Παρεμποριου.

Λευκη Απεργια

Δεν πραγματοποιειται απο κανεναν Δημοσιο Υπαλληλο , την στιγμη που η Πατριδα , αντιμετωπιζει αναγκες , που δεν χρειαζεται το ατυχημα να το προκαλεσουμε , εμεις οι ιδιοι . Αντιθετως πρεπει ολοι να συμβαλλουμε για κατι καλυτερο.

Ολυμπιακος

Αλλαζει συνεγατες στην Super League , καθως εστειλε τον Μπατιμπανγκα , απο τον Εργοτελη , στον Αστερα Τριπολης , αν και το Πρωταθλημα , το εχουν τελειομενο , για αυτο ΠΑΟΚ , παιξε τοπι για να παραμιλαει ολη η Ευρωπη.

Καλοκαιρινος Πολιτισμος-Τουρισμος

Εντεινονται οι δραστηριοτητες , των Φεστιβαλ , των Τοπικων Κοινωνιων , ωστε να προσελκυσουν Πολιτες απο καθε μερια , με τελικο αποτελεσμα την καλυτερη χρηματοδοτηση της Καθημερινοτητας τους , προστιθοντας εξειδικευμενα προιοντα και υπηρεσιες , οπως με την Εκπαιδευση και τα Θερινα Πανεπιστημια , τις Πρωτοτυπες Λαχειοφορες Αγορες, τα θεματικα Παρκα και τα εξηζητημεμα σουβενιρ.

ΔΕΗ

 Καθημερινα ακουγεται το οτιδηποτε , μονο και μονο , για να πετυχουν οι Δουρειοι Ιπποι του Κεφαλαιου το επιθυμητο αποτελεσμα , να πουληθει η ΔΕΗ, παρουσιαζοντας , ως μοναδικη διεξοδο την συνγκεκριμενη λυση. Την στιγμη που στην μετοχικη συνθεση της Εταιρειας , υπαρχει η Fedel , για ποιο λογο , δεν επιχειρειται η αναδιαρθρωση της , αν και τελικα αποτελει προαπαιτουμενο , για ενα δωρεανλαφυροτων Δανειστων , αποτελλοντας ζητουμενο , πως προκειται να πραγματοποιησει η Ελλαδα , Δημοσιες Πολιτικες , χωρις Δημοσια Αγαθα.

Δημοσιο

 Παραμενει ως ζητουμενο , η ανανεωση προιοντων και υπηρεσιων , ωστε να εισρευσουν νεα εσοδα και ενα καλυτερο χρηματοοικονομικο τοπιο , που να αντιμετωπιζει καλυτερες ισσοροπιες μεταξυ , Δανειστων και Πολιτων.

Κεντροαριστερα

Βλεποντας το αδιεξοδο ο Φωτης Κουβελης , στο δικο του πρωτα χωρο , μετα τα προθυρα διχοτομησης , κυριως στην Κοινοβουλευτικη του Ομαδα , αποφασισε να πραγματοποιησει ανοιγμα σε συνεργασια με ολες τις δυναμεις , στελνοντας επιστολη και πειμενοντας τις εξελιξεις , με τις απαντησεις, των υπολοιπων εταιρων , βγαζοντας , ετσι απο την εσωστρεφεια την ΔΗΜΑΡ ,κανοντας πραξη , την συνθεση για το κατι διαφορετικο που ζητουσε η αντιπολιτευση , μετα το ασχημο αποτελεσμα των ευροεκλογων . Ζητουμενο , παραμενει το γεγονος , που τονισε στο Πολιτικο Συμβουλιο του ΠΑΣΟΚ ο Ευαγγελος Βενιζελος , οπου υπαρχει ασυμβιβαστο με τον ΣΥΡΡΙΖΑ , ο οποιος ζητα την συνγκροτηση της Κυβενησης της Αριστερας , αλλα στην Δευτερη Κυριακη των Αυτοδιοικητικων εκλογων , οπου υπηρχε προκριμα υποψηφιων ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ , το ΣΥΡΡΙΖΑ , στηριζε τον υποψηφιο της Ν.Δ. , οπως στον Δημο του Παυλου Μελα , στα Νησιακαι πολλα αλλα μερη. Οποτε πρεπει να ξεπεραστουν πολλες αντενγκλισεις , σε βαθος χρονου , εκτος εαν αλλαξουν Ηγεσιες , ωστε να φερουν καινουργια δεδομενα. 

4/7/14

Ο Πολεμος αυτος στην Ελλαδα

 Εφερε Δικαιωματα στον Κοσμο απο τις Πολιτικες του ΠΑΣΟΚ και εξαλλειψε Δικαιωματα οι επιλογες της Δεξιας. Αντικατροπιζεται το παραπανω στην αποφαση για την ΔΕΗ , Οπου [προκειται να το αναλυσουμε σε εκπομπη του ηλεκτρονικου ραδιοφωνου, στο www.e-suncity.gr

Ο Πολεμος που κορυφωνεται

Φερει τις ραγδαιες εξελοξεις εις βαρος του Κοσμου και εναντι του Κεφαλαιου , καθως οι επιλογες εφεραν Στρατοπεδα και Στρατους , διαφορετικων δρομων στην ιδια ευθεια , αρα η αποιδεολογικοποιηση , εφερε συνχυση και περιθωροποιηση , ετσι ωστε το Κεφαλαιο ,να βρισκει ως λαφυρο το Κρατος , εξαλειφοντας τις Δημοσιες Πολιτικες , εχοντας υπο την κηδεμονια τους τα Δημοσια Αγαθα. Χρειαζεται ,λοιπον η Αιρετη Διακυβερνηση , για την Πολιτικη Ολοκληρωση της Ευρωπης , για να ξεφυγουμε απο τις Αγορες και να οδηγηθουμε στις Κοινωνιες.

Κορυφωση Πολεμου

 40 Χρονια , μετα την θεσμοθετηση της Συνθηκης της Ελουντα , οπου ο κοσμος δεχθηκε κοινωνικα δικαιωματα , απο Σοσσιαλιστες Ηγετες , βελτιωνοντας την Ποιοτητα Ζωης και αλλαζοντας το βιοτικο επιπεδο του κοσμου , φανηκε στο διαβα του δρομου , πως οι Κεφαλαιουχοι , δεν χωνεψαν αυτη την αλλαγη, περιμενοντας στην γωνια , για να παρουν την ρεβανς. Σκοτωσαν , με διαφορους τροπους απο τον Α.Παπανδρεου εως τον Ν.Κακαουνακη και απο τον Αραφατ εως τον Τζεμ , ωστε να τοποθετησουν δουριους ιππους , ωστε να αποψυλωσουν σε βαθος χρονου , ολες αυτες τις αλλαγες. Σημερα στην Περιοδο της Εταιρικης Διακυβερνησης , οφειλουν οι Προοδευτικοι και ευεργετουμενοι του κοσμου , να δημιοτυργησουν θεσμους , ιδεολογιες και συννεργειες , ωστε να επελθει η Ισσοροπια και η Ισονομια , μεταξυ Κοινωνιας Πολιτων και Κεφαλαιου.