25/1/14

Ο Κοσμος

 Ζητησε Ελευθερη Οικονομια αλλα δενθελησε να αποχωρισθει τον Κρατικο Παρεμβατισμο.

Δημος Παυλου Μελα

 Απεναντι στο οραμα η Πολη στην Φυση , με μονα αποτελεσματα τις εστιες μολυνσης και τις πολυεξοδες μελετες , χρειαζεται ενα νεο οραμα με την Ενδογενους Αναπτυξης συναρτομενη στρατηγικη του Βιομηχανικου Τουρισμου για να επαναφερει τα αναλογα εισοδηματα με απασχοληση πληρους εργασιας.

ΠΑΟΚ

Οσο δεν αποφασιζει να φερει την αλλαγη στην διαταξη των συμφεροντων , τιποτε δεν διαφοροποιειται , εχει την διαθεσ για αλλη διαχειρηση στα τηλεοπτικα και τα τυχερα παιχνια.η

24/1/14

Δημος Παυλου Μελα

 Απεναντι σε εναν εγωπαθη Δημαρχο που εκλεισε τον κυκλο του , χρειαζετα μια νεα ταυτοτητα με την στρατηγικη της Ενδογενους Αναπτυξης και στναρτομενηςτου οραματος του Βιομηχανικου Τουρισμου , ωστε να απομακρυνθει το μη χειρον βελτιστον εδω και χρονια στην περιοχη και ετσι να επελει η αποτελεσματικοτητα δοα μεσου της επιλυσης προωληματων και αιτηματων.

Λεφτα υπαρχουν

 28 Αναπτυξιακες Συμπραξεις , συνεχιζει να χρηματοδοτει το Υπουργειο Εργασιας , χωρις ομως να αυξανεται και να προσδιδεται προστιθεμενη αξια για την βετιωση της προσβασηςγια τους ανεργουςστην αγορα εργασιας , οπως και στην δημιουργια νεων θεσεων.Λειπει και η εφυια που να φερει την απαντηση με εναν νεο θεσμο.

H.Stevens

 Θελει να παιξει το 3-4-3 , αλλα απομακρυνε το πραγματικο σεντερ μπακ που διεθετε η ομαδα και απορριπτει χωρις λογο και αιτια τον φερελπη σεντερ φορ Β.Παπαδοπουλο . Αρνειται πεισματικα να τοποθετησει τον Στοχ ως Δεκαρι με αποτελεσμα να διακατεχεται απο αφλογιστια.Τελος αποκλειει τονΠοζογλου απο ασημαντους αγωνες , με αποτελεσμα να καθυστερει η ενσωματωση του στην Ομαδα.

Απασχοληση

 Στην Ευρωπαικη Ενωση εδω και χρονια , διαχωρισθει η καταταξη της διαδικασιας για την εισοδο στην Αγορα Εργασιας . Ο ανεργος δηλαδη στα πρωτα του βηματα χαρακτηριζεται Απασχολησιμος , αρα εχοντας τουλαχιστον για ενα μηνα ενεργη καρτα ανεργιας , κανοντας επισης την εξατομικευεμενη παρεμβαση , οφειλει να απευθηνθει σε καποιο Κεντρο Επαγγελματικης Καταρτησης για να εκπαιδευθει σε αντικειμενο δραστηριοτητας του ενδιαφεροντος του και μετεπειτα απο την συνοδεια ενος βιογραφικου που δειχνει μια ναλογη εμπειρια του σε σχεση με την ηλικια του αναζητει το δικαιωμα στην Αγορα Εργασιας , αφου τωρα μπορει να δελεασει τον επιχειρηματια , ακομη και για μια δοκιμη. Στην περιπτωση του επιχειρηματια . απαιτειται Επιχειρηματικο Σχεδιο , ωστε να συνδυαστει μια μακροχρονια Επαγγελματικη πορεια .Ζητουμενο αποτελει η προετοιμασια κατα την περιοδο της γνωσης , της μαθησης και της φοιτησης με τα καταλληλα εφοδια , ωστε να εισελθει αμεσα στην Αγορα Εργασιας.

22/1/14

Ευρωπη

 Σμικραινει καθε μερα ο βαθμος ικανοποιησης λογο ελλειψη Δημοκρατιας και ανισοτητων.

Καινοτομια

 Ο Αξονας χρηματοδοτησης τα επομενα χρονια.

Οσοι

 Χλεβαζουν την αποψη μου για την αξιοποιηση του Καρατασιου , τους απαντω ο,τι στον Δημο Καλλιθεας , πραγματοποιειται αξιοποιηση 120 στρεμματων , δηλαδη το υποτριπλασιο της εκτασης του πρωην Στρατοπεδου , χωρις ο Δημος να δαπανησει σεντς , αλλα εδω στον Δημο του  Παυλου Μελα ο Δημαρχος πετα χαρταετο.

ΠΑΟΚ

 Δεν προκειται να γινει Προεδρος ο ενεχυρος Διαχειριστης που προεκυψε απο την διευθητηση συμφεροντων 7 εταιρειων που καταληγουν σε μια ογδοη .

Ελλαδα

 Την στιγμη που τιθεται εξ αναγκης η αποφαση για το σχεδιο ανασυγκροτησης , καθως γη Χωρα καθημερινα αλληλεξαρταται ολο και περισσοτερο απο τους Δανειστες , τουναντιον ο κ.Σαμαρας και οι Συνεργατες του εφευραν για ακομη μια φορα το σεναριο της σχεσης Αριστερας και Παρακρατους , οπως και το σεναριο του Προδοτη Παπανδρεου , καθως ο απροσανατολισμος βολευει καλα στους Πατριδοκαπηλους και αντισυνταγματικους Κυβερνητες. Βεβαια αυτη συντηρειται και απο το φαντασμα του εξουσιομανους Προεδρου του ΠΑΣΟΚ και καμενων χαρτιων που θυμηθηκαν ο,τι υπαρχουν , εκμεταλλευομενοι της ανεπαρκειας προτοβουλιων του Προεδρου Δημοκρατιας , αλλα και του Παπανδρεικου ΠΑΣΟΚ , που δηθεν δεν του αρεσει η κατασταση αλλα ουτε και η αναληψη καμιας πρωτοβουλιας , με εναν οδικο χαρτη 8 σημειων που χρειαζεται το ΠΑΣΟΚ.

17/1/14

ΜονηΛαζαριστων

 Νερομυλοι και ο Κινηματογραφος Τζενη Καρεζη στον Δημο Παυλου Μελα , τα σημεια του Βιομηχανικου Τουρισμου , ως νεο οραμα για την περιοχη.

Προσφορα

 εργασιας απο το e-suncity.gr

E-SUNCITY.GR

Εκπομπη αυριο το πεωι στις 1100 π.μ στο ηλεκτρονικο ραδιοφωνο . Μια προσφορα της επιχειρησης Στιγμες Επικοινωνιας.

Δημοσια Αγαθα

 Διαπραγματευση και ενικοιαση των Δικτυων και οχι των Εταιρειων πρεπει να προυπαρξει με τους ενδιαφερομενους Επενδυτες , ωστε να προελθουν περισσοτερα εσοδα ,ανταγωνισμος και νεα προιοντα για ευρυτερες επενδυσεις.

Συζητησεις

 καθε βραδυ στα Δελτια Ειδησεων για τα ουσιοδη κανεις δεν τολμα να αναφερθει , δηλαδη το ο,τι υπαρχει ενα επαχθες χρεος που πρεπει να αφαιρεθει απο το χρεος της Χωρας , καθως εχει προκυψει απο υπερτιμολογησεις παρανομων συμβασεων. Αυτο πρεπει να αποτελεσει σημειοαλλαγης της διαπραγματευσης , αλλα ποιος να βρει την τολμη.

10/1/14

Θεσσαλονικη

 Απο την στιγμη που μικραινουμε τις Ομαδες μας , δεν μπορουμε να περιμενουμε κατι περισσοτερο.

P.Garcia

 Ο Ποδοσφαιριστης που σεβαστηκε και τιμηθηκε απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ , καθως εξεφρασε την ταυτοτητα του Σωματειου , που ειναι η Επανασταση και η Αλλαγη , κατι ομως που ισοπεδοσαν οι διαχειριστες του ΠΑΟΚ και μαλιστα δις φορες . Σε ευχαριστουμε για οσα προσφερες και για το ο,τι οΕφιαλτης τουΟλυμπιακου , ο ΠΑΟΚ , υπολογισθει στους αγωνιστικους χωρους απο τον δυναστη του Ελληνικου Ποδοσφαιρου μετα απο καιρο , βεβαια αυτοι που θελουν τον ΠΑΟΚ ,ΠΑΟΚακι που να το καταλαβουν. 

Αναπτυξιακη ΒΔ Θεσσαλονικης

 Καλουνται Επιχειρησεις που θελουν να προσλαβουν προσωπικο να συνεργαστουν με την Διαδημοτικη Εταιρεια της Δυτικης Θεσσαλονικης. Επικοινωνια με τον Μενελαο Τριανταφυλλου στο 2310 643140 καθημερινα απο τις 1200 π.μ. , ωστε να δημιουργηθουν ευκαιρειες απασχολησης για τους οφελουμενους της καταρτησης.

Συνεχιζεται

 η συνεργασια με τον Πατερ Νικολαο απο την Ενορια του Αγ.Κωνσταντινου σε θεματα Απασχολησης.

Καινοτομια

 στο βιογραφικο και ξενες γλωσσες , τα κλειδια για την εισοδο στην αγορα εργασιας.

ΠΑΟΚ

 Κερδιζει και δεν χαιρομαστε την νικη

eLearning

Ο Εκσυνχρονισμος της Εκπαιδευσης.

Ενεργεια

 Μια Δημοσια επενδυση , που κατεληξε σε εθελομιχλη , Λεφτα υπαρχουν , αλλα καταληγουν σε αναποτυχη αποτελεσματα.Δηλαδη το Εξοικονομω κατοικον δεν απεφερε καμια αλλαγη στην ενεργειακη αποδοση της Χωρας , εκτος και εαν τα συμφεροντα του Πετρελαιου ειναι μεγαλυτερα , με αποτελεσμα να εγκλωβιζουν καθε αλλαγη.