27/12/13

Ευρωβαρομετρο

 Ολοενα και περισσοτερες οι αντιδρασεις των πολιτων για την λειτουργεια της Ενωσης.

ΑΜΕΑ

  Ερχεται νεο προγραμμα καταρτησης ανω των 300 ωρων με επιδομα 7 ευρω απο τα τελ Ιανουαριου του 2014.Επικοινωνια με το 6934 496756.

Νεοι Αγροτες

Εκδοθηκεη νεα προκυρηξη με εφαρμογη και καταθεση φακελου απο το 2014.

Νεοι Αγροτες


Νεοι Αγροτες

Εκδοθει το φεκ για τηνεα προκυρηξη.

Ευρωσκεπτικισμος

 Μια ταση , που προκειται να κρινει τα γεγονοτα.

24/12/13

Ευροκοινοβουλιο

 Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η διαπραγματευση για την Ελλαδα , με την κατακραυγη της Τροικα

Καλη

 επιτυχια σε οσους θελουν τον ΠΑΟΚ ,Παοκακι , εμεις σεν προκειται να τους το επιτρεψουμε , με πραξεις απο το 2014.

23/12/13

Δημος Παυλου Μελα

 Στην μεγαλυτερη περιοδο ετεροδιοικησης για την Αυτοδιοικηση και με να Κρατος που λειτουργει στα πλαισια της Εταιρικης Διακυβερνησης , ξεκινω διερευνητικες διαδικασιες με την Κοινωνια για το αξιωμα του Δημαρχου Παυλου Μελα για τις εκλογες του 2014 . Με εναν Δημαρχο που ο,τι ασχολειταινα αποτυνχανει και εναν Δημο που χεςιαζεται ανω των 50 εκ. ευρω για να ανταποκριθει στις απαιτουμενες αναγκες των Δημοτων και των Κατοικων , πρεπει να δημιουργηθουν οι προδιαγραφες για εναν καινοτομο και πρωτοπορο Δημο , κοιταζοντας το σταυδροδρομι του Προσφυγικου Πολιτισμου , καθως και τι ανθρωπινο κεφαλαιο που αφησαν παρακαταθηκη ο Αειμνηστος Α.Ιακοβου και η Διοικηση Μπαρουτα , προστιθοντας σε ολα αυτα μια νεα ταυτοτητα με οραμα την Ενδογενη Αναπτυξη στην απεραντη και αναξιοποιητη γη. Μελημα μου η εξυπηρετηση του πολιτη με την λειτουργεια της ψηφιοποιησης ολων των δεδομενων και των υπηρεσιων , με μια Αγορα Αγροτικων Προιοντων συναρτωμενο απο το ΜουσειοΜεσογειακης Διατροφης χωροθετημενη στο Αγνο ,δημιουργουμε την Αγορα Παραγωγων του Δημου Παυλου Μελα , μακρυα απο τα πολυοροφα κτιρια που σχεδιαζε ο Δημαρχος με τον Επενδυτη. Με αξονα του ς Κοινωνικους Συνεταιρισμους , μπορουμε να δοσουμε πνοη σε ολα τα μεγαλα προβληματα ποθυ ταλανιζουν εδω και χρονια , χωρις καμια επικυση σε μια νεα πορεια γοα πσπυς ζουν και δραστηροποιουνται . Καλοντας σας στην υποστηριξη της προσπαθειας , θετω ως επικεντρο τον βιομηχανικο τουρισμο που αποφερουν τα παλια βιομηχανικα κελυφη για μια καλυτερη ποιοτητα ζωη. Με αυτες τις σκεψεις κανω την αρχη για μια πραγματικη αλλαγη. Ειμαι εδω για μια νεα ταυτοτητα στονΔημο του Παυλου Μελα.  

21/12/13

Θεσσαλονικη

 Υπαρχει η κουλτουρα για να υποδεχθει ιδιοτικες επενδυσεις.

Ευρωπη

 Ηθελε την ελαχιστοποιηση του Κρατικου Παρεμβατισμου , εμεις ομβως στις κοινωνιες κρατησαμε την ταυτοτητα μας η αλλοιωθηκαμε

Πανγκοσμια Διακυβερνηση

 Τα κλεμμενα ονειρα της κοινωνια των πολιτων απο το κεφαλαιο , μονο που οι Ορθοδοξοι οδηγουνται στην Ανασταση , ενω οι Σιονιστες στην Ματαιοδοξια , κατι που αποδεικνυει και το μοντελλο του Maslow.

Πανγκοσμια Διακυβερνηση


16/12/13

Καλες Γιορτες

 και καλοι αλτες επι κοντο για να αντεξουμε στην ανηφορα.

Οσο

 ηΕλληνιδα μανα δεν εγκαταλειπει τα δρωμενα , τοσο οι δυσκολιες προκειται να βρισκουν αντισταση.

14/12/13

Νεος

 Ανταγωνιστης του ΟΠΠΑΠστην Ελλαδα απο την Ιταλια.

Διατροφη

 Με βοτανα της φυσης για να γιανουν ανειατες παθησεις , οπως το γανοδραμα και ακομη στην Θεσσαλονικη , ο πρωτος Κοινωνικος και Καταναλωτικος Συνεταιρισμος στην Κ.Καραμανλη 42 απο προιοντα Αγροτικων Συνεταιρισμων και Παραγωγους της Θεσσαλονικης.

16/12/2013

 Την Δευτερα το απογευμα ευκαιρειες απασχολησης στο www.e-suncity.gr

E-SUNCITY.GR

 Το ηλεκτρονικο ραδιοφωνο με επικεφαλη τον Μενελαο Δ. Τριανταφυλλου και συνεργατες το www.eprom.gr ως τεχνικο υποστηριξης με τον Γιωργο τον Μπρακοπουλο , ως εθελοντες την Παγονα Μπακαλακη , τον Αναστασιο Δημπαρη και τελος την εθελοντρια Δημοσιογραφο Ευη Μιχαλογιαννη. Μεχρι στιγμης εχουν γινει περιπου 40 εκπομπες , οπου μπορειτε να τις ακουσετε.

12/12/13

Εταιρικη Κοινωνικη Ευθηνη

 Η Κοινωνικη οφελεια ως Προστιθεμενη Αξια , με αντικτυπο το κοινωνικο μερισμα.

Αναπτυξιακες Συμπραξεις

 Γνωριστικα με τους αρμοδιους , οπου μου ανακοινωθει το χαρτοφυλακιο της Δικτυοσηςςστο προγραμμα της Ενταξης που αναφερεται στην εισοδο της Αγορας Εργασιας για Ανεργους της Μεταδευτεροβαθμιας και των Νεων Επιστημονων. Μονο που οι τεχνοκρατες συχνα κοιταζουν την διαχειρηση του εργου και οχι τους ιφελουμενους που εχουν την αναγκη , καθως το εκπαιδευτικο επιδομα δενκαλυπτει τις αναγκες διαβιωσης , αλλα μπορει να αποτελεσει αρωγο για την εισοδο στην Αγορα Εργασιας.

Ψυχαγωγια

 για την θεσσαλονικη με πολλους προορισμους , οπως του Αστεροκοσμου,τις βραδιες με τους Νικολοπουλο και Δαντη και φυσικα τις ιδιαιτερες παντα προκλησειςκαι εκπληξεις.

Θεσσαλονικη

Οι προσπαθειες της Διοικησης Μπουταρη , την αναδεικνυουν ως πολο ελξης για τους νεους το 2014.

Οσοι

 δεν ηθελαν το Δημοψηφισμα που ειχε ως σκεψη πρωτοβουλιας ο Παπανδρεου , τωρα τολμουν και το θετουν ως ερωτημα στα γκαλοπ , ευκαιρεια αποδειξης απο ολα αυτα , εαν τα λεφτα υπαρχουν

9/12/13

Αγνο

 Αντι για ενα εξαοροφο κτιριο που επιθυμει ο Δημαρχος με τον Επενδυτη , μπορει να γινει ενα Μουσειο Αγροτικης Διατροφης , με αγορα Αγροτικων Προιοντων και στουντιο οπτικοακουστικων μεσων με κομικς για την μεσογειακη διατροφη.

Κοινη Γνωμη

 Καθημερινα ακους ο,τι η τηλεοραση δεν το ειπε, και αντε αυτον τον ανθρωπο που κατευθηνεται να τον πεισεις η το εγω δεν το ξερω , αντε να βρεις εμπιστοσυνη.

ΠΑΣΟΚ

 Ολος ο πλανητης το λειδορει αλλα ειναι απαραιτητο για τους πολλους.

Κ.Σαμαρα

 Τελειωσε η πολιτικη των δανεικων , για να κανεις κοινωνικη πολιτικη με τις δοσεις του μνημονιου

Ανθρωπινα Δικαιωματα

 Τηρουνται η υπαρχει ανιση μεταχειρηση

Διαχειρηστη

 τηςΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειται να κανεις μεταγραφες η μια απο τα ιδια , δηλαδη δευτερος χωρις αντιπαλο , απεδειξε ο,τι μπορεις

Πολιτικο Συστημα

 Ερχεται ο Τσιπρας ως Πρωθυπουργος με κηδεμονια Ακη,Λαλιωτη, Γ.Παπανδρεου.

Προυπολογισμος

 Δεν χρειαζεται να ειναι ισοσκελισμενος , αλλα αναπτυξιακος , ωστε να επιλυει προβληματα.

Κοινοβουλιο

 Ξανακουστηκε το λεφτα υπαρχουν , μονο που  ο Παπανδρεου λυδωρειται ακομη , ουτε ακουει μια συγνωμη απο τους πραξικοπηματιες.

3/12/13

Επικοινωνια

 Με την εταιρεια Organo Gold και τον Κ.Καραμπαιδη.


11 Δεκεμβρη

 Κουρασμενα παιδια που πρεπει να ζησουν με νεα ηθικα διδαγματα.

3 Δεκεμβρη

 Ζητουμενο η ιση μεταχειρηση και η κοινωνικη ενσωματωση μεσα απο ενα συστημα κοινωφελειας που κατοχυρωνεται απο το Συνταγμα. Τονωση σε Δημοσιες Επενδυσεις για αναγκες που βελτιωνουν την ποιοτητα ζωης.

Κ.Σκανδαλιδης

 Σε χθεσινη συσκεψη στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονικη , τονισθει ο,τι δεν υπαρχουν χρησματα , ουτε και νεες αλλαγς για την Αυτοδιοικηση.

Ο Κοσμος

 επιθυμει την επανασυσταση ενος κινηματος ΠΑΣΟΚ και οσο δεν το βρισκει αποστασιοποιειται.

Ευρωπαικη Ενωση

 Σε ενα κικεονα οξυμωρων γεγονοτων , χρειαζεται ο θεσμος για την νεα ευρεση ισσορροπιων και αδιεξοδων , κατι που προκειται να επιφερει η Αιρετη Διακυβερνηση.

ΓιωργοςΠαπανδρεου

 Ηταν στοχος το Ενιαιο Σοσσιαλιστικο Κινημα , μονο που προδιαθετει την Αιρετη Ευρωπαικη Διακυβερνηση.

Χ.Παχτας

 Υπαρχουν επενδυτικα συμφεροντα που θελουν να κανουν το ιδιο σχεδιο , με αποτελεσμα να μην θελουν την Εταιρεια που δραστηροποιειται ηδη στις Σκουριες , βεβαια ο Δημαρχος δεν τα κατονομασε αλλα ανεφερε την υποστηριξη τους στα δρωμενα της αντιθετης αποψης.