29/3/13

O νομος του Pareto το επιστεγασμα για την ανασυγκροτηση του ΠΑΣΟΚ.
Προταση αποστολης για δυνητικη χρηματοδοτηση σε διαγωνισμο με την επωνυμια Κεντρο Τεχνολογικου Πολιτισμου.

26/3/13

ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 13 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 56431
ΤΗΛ.ΕΠ.6934496756
Email: menelaostr@gmail.com


ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΜΑ < Παρουσίαση πολιτικής>

Αξιότιμε κύριε,
Ζώντας τις εξελίξεις των αποτελεσμάτων της συνθήκης του Ντοβίλ στην καθημερινότητά μας όπου η κωδικοποίηση τους προάγει την ενδογενή ανάπτυξη ως απάντηση και λύση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για εσάς εδώ και πολλά χρόνια αποτελούσε το γεγονός αυτό την κύρια στρατηγική σας που όμως τα αποτελέσματά της δεν ήταν τα αναμενόμενα. Τέθηκε από εσάς η προδιαγραφή του συνεπιχειρείν  που όμως μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο της διοίκησής σας ψάχνει κανείς να βρει κάτι που να επικροτεί το γεγονός αυτό. Προτάθηκε από εσάς η προδιαγραφή για μια σύγχρονη κοινωνική πολιτική αλλά το ίδιο προσπαθεί να βρει ένας άνθρωπος που την χρειάζεται και ζει στην περιοχή μας. Προσπάθησε εδώ και χρόνια η διοίκησή σας με μελέτες και με προετοιμασία για την αξιοποίηση των στρατοπέδων. Την ίδια στιγμή που ο δήμος αδυνατεί να βρει τρίτα έσοδα για να καλύψει τα απαραίτητα. Τέλος με τις ενέργειές σας αυξάνετε τον δανεισμό του δήμου την ίδια στιγμή που τα ακίνητα του κοινωνικού συντελεστή είτε λιμνάζουν είτε ζημιώνουν τον δήμο είτε απονέμονται σε εργολάβους. Σήμερα που οι προσπάθειες του Γιώργου Α. Παπανδρέου δικαιώνονται, κάτι που εσείς δεν θέλατε ποτέ συμμετέχοντας μάλιστα στο πραξικόπημά του, η ενδογενής ανάπτυξη αλλά και η στρατηγική της πράσινης ανάπτυξης αποτελούν 2 μεταβλητές για την βέλτιστη πορεία του Δήμου Παύλου Μελά, με αποτέλεσμα ο συντάκτης του κειμένου να σας προτείνει τη διοργάνωση ενός συνεδρίου με θέμα την ενδογενή ανάπτυξη αλλά και τις προδιαγραφές της πράσινης ανάπτυξης στο δήμο μας. Τέλος εφόσον πιστεύετε στην ενδογενή ακόμη σας καλώ να απαντήσετε τους λόγους άρνησης για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση του Βοτανικού κήπου στην περιοχή της Ηλιούπολης από τον Μενέλαο Δ. Τριανταφύλλου, όπως και τις υπόλοιπες κατατεθειμένες προτάσεις και πρωτοβουλίες του για αναπτυξιακές ενέργειες στην περιοχή, όπως και για ποιο λόγο δεν προχωρά η πολιτική της ανακύκλωσης και κυριότερα του τηγανέλαιου  στην περιοχή μας. Περιχαρής αναμένω τις απαντήσεις σας.



                                                  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/03/2013


                               ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ενδογενης αναπτυξη η απαντηση και το αποτελεσμα της συνθηκης του Ντοβιλ για μια καλυτερη καθημερινοτητα
Καποιοι ταυτιζουν τον Αναστασιαδη με τον Παπανδρεου ομως ο πρωτος ανακατεψε τις γεωπολιτικες σχεσεις της Κυπρου στελνοντας την στα Ταρταρα ενω ο δευτερος με την κοσμοπολιτικη συμπεριφορα του εθεσε τις προδιαγραφες για την ανακαμψη οσο δυσκολη κι αν ειναι.Κι αυτο διαπιστωνεται στους χειρισμους της μεταβλητης καταθεσεων προς ανακεφαλαιοποιηση δηλαδη στο βαθμο εξασφαλισης του μοχθου των οικογενειων μ αυτα που πηρε ο καθενας απο την Ευρωπη.
Πατριδοκαπηλια και εμποριο ελπιδος οι δυο μεταβλητες για την αμαυρωση της μνημης των πεσοντων του 21.
Η Συνθηκη του Ντοβιλ οταν ο Παπανδρεου τολμησε να χαρακτηρισει τους ηγετες της Γαλλιας και Γερμανιας ως ΜΕΡΚΟΖΙ αποτελει το επιστεγασμα για τα σημερινα γεγονοτα στην Ευρωπαικη Ενωση και πιο συγκεκριμενα στην Κυπρο,την Ισπανια,το Λουξεμβουργο,τη Σλοβενια,τη Γαλλια και την Αγγλια οπου η προχωρουμε στον προαγγελο της διαλυσης της Ευρωπαικης Ενωσης η πρεπει να ξαναδουν καποιοι τις νεες ισοτιμιες στα νομισματα.

21/3/13

Για μια ακομη φορα ενα σημειο του ελληνισμου που βρισκεται υπο κατοχη το μισο γεωγραφικο μηκος και πλατος για 38 ολοκληρα χρονια ταλαιπωρειται ενω αντιστεκεται.Την ωρα που του χρωστουν οι Αμερικανοεβραιοι προσπαθουν να του κλεψουν το βιος του και την ευλογια του,ομως η ενοτητα του νησιου,η γνωση απο το ελληνικο παραδειγμα για τη συμπεριφορα τους στη διακυβερνηση Παπανδρεου αλλα και η αποφυγη ενος τεχνητου κλιματος στο εσωτερικο του νησιου για συνωμοτες και καταδοτες απο καποιους δηθεν δημοκρατες τυχοδιωκτες ισορροπουν το σκοινι και σε μια αξιοπιστια με τους εξωτερικους συμμαχους τους δειχνουν να ελεγχουν το καραβι.Την υστατη στιγμη ως εναλλακτικη λυση πηγαζουν η αποχωρηση της Κυπρου απο το ευρω και ταυτοχρονα του ΠΑΣΟΚ απο την ελληνικη κυβερνηση,για να υπαρξει ενε τεχνητο μπλοκ στη Μεσογειο ισως και με νεο νομισμα εναντι του Δουρειου Ιππου των Αμερικανοεβραιων που λεγεται Μερκελ.Οπωσδηποτε βεβαια χρειαζεται κι ενας οδικος χαρτης που να ισοτιμει ανταγωνιστικα τα εγχωρια νομισματα της Μεσογειου μ ενα νεο κοινο που να ισορροπει τη λεκανη της Μεσογειου με τον υπολοιπο κοσμο.

20/3/13

Η εναλλακτικη και παραδοσιακη Αριστερα η αιτια του κακου τα τελευταια 15 χρονια για τη σημερινη κατασταση της ισχυουσας παγκοσμιας δικτατοριας,αφου οταν πρεπει να δωσουν μια κρισιμη ψηφο τοτε ισοδυναμουν την προοδευτικη Αριστερα με τη Δεξια,καθως επιθυμουν το χαος για το ξεροκομματο.Υπαρχει το πιο απτο παραδειγμα του Λαφοντεν στη Γερμανια.

19/3/13

Με τα γεγονοτα της Κυπρου οι Αμερικανοεβραιοι θελουν τωρα την παγκοσμια περεστροικα με ενα κοινο νομισμα που λεγεται ευρωδολλαριο,αφου το χρηματοπιστωτικο κεντρο της Κυπρου μεταφερεται σε ενα νεο που ειναι αυτο της Μαλτα.Αυτο τον καπιταλισμο δεχθηκαμε ολα τα προηγουμενα χρονια,να μεταφερονται οι φουσκες απο προορισμο σε προορισμο.
Καλη σαρακοστη,με υγεια και ενα νεο τροπο αξιων και αρχων στη συμπεριφορα μας που προκυπτει απο τις ημερες περισυλλογης και αυτοκριτικης,καθως η γκρινια,η αχαριστια και οι ανευχαριστητοι ανθρωποι περισσευουν,ιδιως οταν ειμαστε καλα.

15/3/13

Επισημα οι τυχες του ΠΑΣΟΚ στη γενια των γεννηθεντων της δεκαετιας του 70.

11/3/13

Κρητη και ΠΑΣΟΚ συνδεουν τη σχεση ΠΑΣΟΚ και ισχυρης Ελλαδος με νεα επικαιροποιηση.
10 Μαρτιου 1829 υπογραφη της αυτονομιας της Ελλαδος με 76 χρονια μετα της συνενωσης με την Κρητη.
Διαλεξτε ποια συνθηκη σας εκφραζει για να συνεχισετε την πορεια σας στο μεταβαλλομενο αυτο κοσμο.1)Συνθηκη της Βαρκιζας ____________________________________________________
______________________________________________________________________________
2)Συνθηκη της Ελουντα _________________________________________________________
3)Συνθηκη των Βερσαλλιων__________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
Στειλτε τις απαντησεις σας στο menelaowstr@gmail.com

8/3/13

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

60 επισκεψεις την ημερα απο 3/3 εως 8/3 μεσω Google Analytics

5/3/13

Αλλο το κρατος και αλλο το κινημα με αποφαση που περασε στο συνεδριο ο Νικος Ανδρουλακης,με αποτελεσμα οσοι κατεχουν κρατικες θεσεις δεν μπορουν να ειναι μελη της κεντρικης επιτροπης καθως τιθεται ασυμβιβαστο.

4/3/13

32 κλικ την ημερα απο μια 1/2 ως 4/3 για τις ηλεκτρονικες μας υπηρεσιες με επικεφαλης το Menelaos-suncity.blogspot.com
Ηρθε η ωρα να αλλαξουμε ροτα στη ζωη μας διωχνοντας το ετοιμο πιατο των γονιων μας διεκδικωντας το μεσα απο τις δικες μας πτυχες και προδιαγραφες.
Προετοιμασαν ενα συνεδριο για να καλυψουν τα τρωτα του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ,καταφεραν ομως οι αξιοι συντροφοι Ανδρουλακης και Κωνσταντινοπουλος να το ταραξουν φεροντας τις γεννες της γενιας της αλλαγης στην πρωτη γραμμη της λειτουργιας του ΠΑΣΟΚ,καθως πλεον η γενια της δεκαετιας του 70 που γεννηθηκε με την ιδρυση του ΠΑΣΟΚ ειναι πλεον ετοιμη να παρει τις τυχες του κινηματος στα χερια της μεσα απο μια δημοκρατικη διαδικασια και αποφαση του συνεδριου.