28/2/13

Τα δυο τριτα που εφεραν τη Θεσσαλονικη πισω εικοσι χρονια ειναι πλεον δεσμια της δικαιοσυνης.

27/2/13

Aνοιγουν οι ευκαιριες απασχολησης για τον τομεα της κοινωνικης οικονομιας.Για περισσοτερα στο E-suncity.gr.
Σε οποια χωρα η κεντροαριστερα αδυνατει να απαντησει στα ημερησια προβληματα του κοσμου ολοενα και ωθει σε ψηφο διαμαρτυριας και σε ακυβερνησια,με τα γεγονοτα της Ιταλιας ομως ο δρομος οδηγει σε ενδυναμωση η σε πτωση του μνημονιου?

22/2/13

Υπερβαση εαυτων ζητησε ο λαμπροτατος οικονομολογος Διαμαντης Πεπελασης κι αυτη ειναι η απαντηση,ζητουμενο ομως το σχεδιο για το που παμε,το σχεδιο δηλαδη για την προοπτικη.
Με την υποψηφιοτητα μου ως συνεδρος του ΠΑΣΟΚ στις 24/2 δηλωνω απλα τη συμμετοχη μου για την ανασυσταση,αναδιοργανωση και αλλαγη πορειας του κινηματος,μεσα απο μια επικαιροποιηση της διακηρυξης του.Στηριζοντας στη γενικευμενη λαιλαπα και απαξιωση πολιτικες που απαντουν στο αδιεξοδο απομακρυσμενες απο την οικειοποιηση προσωπικων στρατηγικων ακομη και του ιδιου του προεδρου.

19/2/13

Οι νοσταλγοι της συνθηκης της Βαρκιζας χτυπησαν με τον τυφλο, ενοπλο αγωνα,οπου ομως τωρα μετατρεπεται σε εμφυλιος καθως η ιστορια επαναλαμβανεται με την κατσικα του γειτονα.

18/2/13

ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 13 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 56431
ΤΗΛ. ΕΠ. 6934496756
Email:menelaostr@gmail.com

ΘΕΜΑ <Επικοινωνία με πελάτη>


1)    Στοιχεία Πελάτη
Ονοματεπώνυμο  ________________________________________________
Διεύθυνση κατοικίας_____________________________________________
Τηλέφωνο__________________________________________
Email_______________________________________________

2)    Αίτημα πελάτη___________________________________________
3)    Καταγραφή γεγονότων
                                                                                                                                              
                                                                                                                                                         

4)Αποτέλεσμα________________________________________________________________________________________________________________________





ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ___________________________________________________


Μετά τιμής
Δεν νομιμοποιω με τη σταση μου ατασθαλιες και πραξικοπηματα στον ιδεολογικο μου χωρο ως μελος του ΠΑΣΟΚ,Σε μια περιοδο ακρατου νεοφασισμου οφειλαμε να ειμαστε εκτος κυβερνησης δημιουργωντας εναν νεο οδικο χαρτη για γεγονοτα και πολιτικες που δεν απτονται και δεν δεσμευονται απο την εφαρμογη του μνημονιου με γνωμονα τη συνεχη αυξητικη ροη της ζητησης.

13/2/13

H κοντοφθαλμη σταση και συμπεριφορα παντοτε γυριζει στην ιδια της φορα.
Περιπου στα 40 κλικ την ημερα συμφωνα με τα στατιστικα επισκεψιμοτητας για ολες τις ηλεκτρονικες μας υπηρεσιες.

11/2/13

ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 13 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 56431
ΤΗΛ. ΕΠ. 6934496756
Email:menelaostr@gmail.com


Προς επιτροπή ποιότητας ζωής δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης
Θέμα < Αίτημα προς απάντηση>

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Εδώ και πάρα πολύ καιρό δόθηκε η δυνατότητα από το δήμο μας για την παράδοση-παραλαβή αδειών περιπτέρων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, κάτι που συνεχίζεται εκ νέου με νέες αποφάσεις από τα τοπικά συμβούλια μετέπειτα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος. Ένας από αυτούς που κατέθεσαν αίτηση ήμουν και ο ίδιος προσωπικά, που έχοντας για ακόμη μια φορά την εμπάθεια στο πρόσωπό μου κάτι που προέκυπτε από παρελθούσες αντιπαραθέσεις, την απορρίψατε προφασιζόμενοι ένα λόγο που δεν ίσχυε και δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του δημάρχου εφόσον δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην αίτηση αλλά μάταιο καθώς υπερίσχυσαν οι πολιτικοί του απατεωνισμοί. Απορρίψατε την αίτηση με εμμονή της κυρίας Χονδροπούλου για λόγους συμμετοχής μου στο νόμο 2643/98, έτσι ώστε να απορρίπτομαι βάσει προεδρικού διατάγματος, συμπεριλαμβανομένου δε των ανομιών που πραγματοποιήσατε υπέρ άλλων αιτούντων. Βέβαια από τη στιγμή της εμμονής σας και τους αδαείς τρόπους ενεργειών σας δύναμαι να σας ενημερώσω ότι στο νόμο 2643/98 δεν επιτρέπονται οι συμβάσεις αορίστου χρόνου, αποτελώντας κάτι ξεχωριστό από την ΚΥΑ 30339 για τα προγράμματα 3+1 του ΟΑΕΔ με το οποίο προσλήφθηκα στον πρώην δήμο Σταυρούπολης.  Για την παραπάνω παράθεση των στοιχείων σας απεστάλη έγγραφο του υπουργείου Εργασίας από την επιτροπή του νόμου 2643 κάτι που αγνοήθηκε συστηματικώς. Σας καλώ σήμερα να επικαιροποιηθεί το θέμα στην αρμόδια επιτροπή ποιότητας ζωής, να δοθεί η άδεια που κακώς απερρίφθη και να εκδιωχθούν οι εφιάλτες σας καθώς και οι στημένες ενέργειες κατά της προσωπικότητος του συντάκτη του κειμένου. Σημειώνεται κύριε δήμαρχε και κύριε πρόεδρε της επιτροπής ότι αργά ή γρήγορα πρόκειται να αποπληρωθεί και το τιμολόγιο ύψους σε αξία 19.065 ευρώ που παρακρατά παρανόμως στο αρχείο του ο δήμαρχος και που επιφέρει σε οικονομική δυσπραγία τον εν λόγω κύριο. Περιχαρής αναμένω τις απαντήσεις σας και δηλώνω ότι δεν μετανιώνω για καμία μου συμπεριφορά αλλά θεωρώ τιμή μου τα όσα μου επισυνάπτονται και όσα διαδραματίζονται εις βάρος μου λέγοντας κυρίως στον κύριο δήμαρχο ότι πρόκειται να διεκδικώ με κάθε κόστος και τίμημα με την καλύτερη ποιότητα αποτελέσματος στα ιδανικά, τις αξίες και τις αρχές μέσα από μια διακήρυξη που εσείς προδώσατε και παρά μόνο υπερτιμηθήκατε.



                                                                              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/02/2013
                                             ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ  ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

6/2/13

Η ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ

λογων και εργων, η αναξιοπιστια αλλα και η εξουσιομανια του Ευαγγελου Βενιζελου οδηγει στο χαμηλοτερο ναδιρ της πορειας του ΠΑΣΟΚ απο παλαι ποτε της ιστορικης του διαδρομης. Οπου πλεον η κοινωνια εχει ξεπερασει το κινημα οπου πλεον εχει κλεισει το κυκλο του και χρειαζεται να γινει κατι καινουριο για τη σοσιαλοδημοκρατια στην Ελλαδα. Αρνητικο σημειο το οτι το κινημα ειναι αντιβαρο στην δικτατορια που ομως με εξωθεσμικες διαδικασιες εδω και χρονια την εφερε σημερα απο τη πισω πορτα.

ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

του δικτυου πολιτιστικων συλλογων ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ οπου χειραγωγειται οι λειτουργιες του απο το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ καθως και των δημοτικων τους παραταξεων του Δημου Παυλου Μελα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ο Δημαρχος του Παυλου Μελα Διαμαντης Παπαδοπουλος μετα τη συζητηση για τα Στρατοπεδα και το νεο φλικ-φλακ που επιχειρησε. Καθως οποτε θελει και οπως τον συμφερει παιζει καθημερινα η στρατηγικη του. Εναντι προς πασα κατευθυνση.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

η προταση συγκυβερνησης για να γινει πλειοψηφια μεταξυ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗ. Οπου πλεον δημιουργουνται κοινες δρασεις και κοινες εκδηλωσεις

Η ΑΣΕΒΕΙΑ

στις προσωπικοτητες και στα ιδανικα τους οδηγει σε αξιοθρηνητους δρομους. Οπως αυτο που πηγε να γινει με τον Παμπλο Γκαρσια.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τη παρασκευη 8 Φεβ στις εγκαταστασεις της επιχειρησης ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με εκπροσωπους του αστικου συναιτερισμου ΔΙΑΣ για δυνιτικη συνεργασια

ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Κατατεθη στην εταιρα Subbito για ηλεκτρονικες υπηρεσιες. Περιμενουμε απαντηση

1/2/13

ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 13 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 56431
ΤΗΛ. ΕΠ. 6934496756
EMAIL:MENELAOSTR@GMAIL.COM


ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΘΕΜΑ< Παρουσίαση προτάσεων>

Αξιότιμε κύριε και κυρία,
Σε μια διεθνοποιημένη κοινωνία αποτελεί μάταιο να πιστεύει κανείς σε μια μονοδιάστατη χρηματοδότηση του κράτους κάτι που αποτυπώνεται περίτρανα δια του παραπάνω συμπεράσματος στον προυπολογισμό του δήμου και των νομικών του προσώπων για το 2013. Συνεχίζετε να τα περιμένετε όλα από την πολιτεία και να την θεωρείτε κακή κατά το δοκούν καθώς όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις του καθενός με αυτήν. Μπορεί την δεδομένη χρονικά στιγμή κάποιοι από το παρελθόν να πρέπει να αλλάξουν ρότα με αποτέλεσμα το δεδομένο να μην τους ευνοεί και να τους δυσκολεύει στην εφαρμογή εναλλακτικών λύσεων για μια βελτιούμενη ποιότητα ζωής παρά τις μεταβατικές εξελίξεις στη χώρα. Αφορμή και οδικός χάρτης για τα παραπάνω αποτελεί η θέσπιση πλάνου δράσης για τη στρατηγική τρίτων εσόδων κάτι που από εσάς αποφεύγεται συστηματικά, αλλά είναι άλλος από το σημερινό δήμαρχο που μίλησε για προδιαγραφές συνεπιχειρείν στο δήμο μας κάτι όμως που οδήγησε σε περίπατο όπως και άλλες δεσμεύσεις? Έχοντας υπόψη την εξελισσόμενη νομοθεσία αλλά και εκείνο το στρατηγικό σχέδιο για μια άλλη ταυτότητα στο δήμο μας, με άξονα τα ιστορικά, γεωγραφικά, πολιτιστικά και αρχιτεκτονικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και επίκεντρο την επιχείρηση ως όχημα ανάπτυξης του δήμου σας προτείνω τα κάτωθι.
1)    Τη δημιουργία κοινοπραξίας με τη συμμετοχή της επιχείρησης στο 15% της μετοχικής σύνθεσης και τελικό όφελος την κατάρτιση στελεχών και ενδιαφερομένων για θέματα κοινωνικής οικονομίας και την άμεση ανταπόκριση στην παροχή του απαιτούμενου πληροφοριακού συστήματος για τη σύσταση και λειτουργία κοινωνικών επιχειρήσεων στο δήμο μας. Η κοινοπραξία πρόκειται να απαρτίζεται από την επιχείρηση . τους συλλόγους ΑΜΕΑ, την αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής, το Ψυχιατρικό νοσοκομείο και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η δημιουργείσα κοινοπραξία πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από τη διαχειριστική αρχή της κοινωνικής οικονομίας του υπουργείου Εργασίας καθώς και από συστήματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
2)    Η παραπάνω κοινοπραξία μπορεί να αποτελέσει όχημα για τη δημιουργία εσόδων με αποτέλεσμα την αποδοτικότερη λειτουργία υπηρεσιών για άτομα με αναπηρίες και ιδιαίτερα στην εφαρμογή συνεργειών όπως για παράδειγμα σε ευρύτερες συνεργασίες που θέτουν ως στρατηγική την υιοθέτηση κοινωνικών δομών, κάτι δηλαδή που ξεκίνησε από την δυτική Αττική και που μπορεί να αποτελέσει την ακτίνα διεύρυνσης τρίτων εσόδων για τις κοινωνικές δομές. Σας προτείνεται δηλαδή ο συνδυασμός κατάρτισης σχεδίων με τη σχέση κεντρικών και περιφερειακών τομέων.
3)    Οφείλει η διοίκηση του δήμου να θέσει εκπρόσωπο της επιχείρησης στο διοικητικό συμβούλιο ΝΠΔΔ με την επωνυμία  Στρατόπεδα Δυτικής Θεσσαλονίκης θέτοντας σε λειτουργία το διαδραστικό μουσείο για τον Παύλο Μελά ώστε να υπάρξει διασύνδεση της ανάπτυξης με την εκπαίδευση και την ιστορία.
4)    Την ίδια ακριβώς διαδικασία για το Βοτανικό κήπο στο δ.δ Σταυρούπολης έχοντας ως επίκεντρο τη λειτουργία αγοράς παραγωγών διασυνδέοντας την ανάπτυξη με τη διατροφή, το περιβάλλον, την αναψυχή και τον πολιτισμό με πλήρεις προδιαγραφές συνεταιριστικού κινήματος.
5)    Θέσατε στους στόχους σας τη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού ραδιοφώνου όπου στο συγκεκριμένο χωρίο σας ενημερώνω για την ήδη λειτουργία αλλά και την έναρξη ηλεκτρονικής τηλεόρασης διαμέσου των ηλεκτρονικών σελίδων Pavlomelites.gr και E-suncity.gr με εγκαταστάσεις στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης όπου σας προτείνετε δυνητική συνεργασία. Από την κωδικοποίηση της σύνταξης του κειμένου υπάρχει η διάθεση για την κατάθεση και άλλων τέτοιων προτάσεων που έχουν ως στρατηγική την απορρόφηση ταμειακών ροών που μπορούν να προέλθουν από την ομογένεια, τις συνέργειες υιοθεσίας και των συστημάτων ΕΚΕ. Μη ξεχνάτε βέβαια ότι οι διοικήσεις Σερασίδη και Διαμαντή Παπαδόπουλου έδιωξαν χρηματοδοτήσεις από τον πρώην δήμο Σταυρούπολης και σημερινό δήμο Παύλου Μελά άνω των 500.000 ευρώ με μοναδική στόχευση την ποινικοποίηση της επιτυχίας του πρώτου εκλεγμένου προέδρου του Συλλόγου Μέριμνα Ζωής που δεν ήταν άλλος από το Μενέλαο Τριανταφύλλου, προχωρώντας μάλιστα στην κοινωνική και οικονομική του εξόντωση. Αίτιο ήταν η απόρριψη μιας προγραμματικής σύμβασης που να οδηγούσε σε cluster για μια κοινωνική επιχείρηση κόσμημα. Περιχαρής αναμένω τις απαντήσεις σας και σας προσκαλώ σε διάλογο για την κοινωνική πολιτική στο δήμο μας.
                                                
                                                                                   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31/1/2013
                                                       Μετά τιμής
                                   Μενέλαος .Δ Τριανταφύλλου
ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 13 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 56431
ΤΗΛ.ΕΠ.6934496756,2315312106
Email:menelaostr@gmail.com
Προς κύριο Διαμαντή Παπαδόπουλο, δήμαρχο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης
Προς κύριο Δημήτρη  Φερενίδη, αντιδήμαρχο τεχνικών έργων δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης
Προς κυρία Αναστασία Υφαντίδου, γραφείο δημάρχου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης


ΘΕΜΑ <Παρουσίαση προσφοράς- χρηματοδοτικής πρότασης>

Αξιότιμοι κύριοι και κυρία,
Μετέπειτα της ψηφίσεως του προυπολογισμού για το 2013 από το δημοτικό συμβούλιο και παρακολουθώντας τη συνεδρίαση δύναμαι να σας παρουσιάσω τα κάτωθι.
Επί της ακροάσεως της συνεδρίασης αναφέρθηκε για την διεύθυνση του τμήματος επικοινωνίας το ανάλογο προυπολογισθέν ποσό για το έτος 2013 με την ανάλογη στοχοθέτηση δράσεων. Στην παρούσα σχεδίαση δράσεων αποτυπώθηκε η δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας όπως και η ανάθεση για έρευνες επί κοινωνικών ζητημάτων του δήμου. Κύριε δήμαρχε, για την παραπάνω προτεραιότητά σας καθώς και με τη σύνταξη του παρόντος εγγράφου δύναμαι να σας ενημερώσω πως εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί στο δ. δ Σταυρούπολης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις η ηλεκτρονική σελίδα Pavlomelites.gr όπου καθημερινά προσπαθεί να παρουσιάσει και να καταγράψει τα δρώμενα του δήμου Παύλου Μελά, όπως επίσης από την ηλεκτρονική σελίδα E-suncity.gr ενός ειδησεογραφικού σταθμού στο διαδίκτυο λειτουργεί ηλεκτρονικό ραδιόφωνο και σε λίγες μέρες ξεκινά μια νέα δραστηριότητα με ηλεκτρονική τηλεόραση. Σε σχέση με την αποτύπωση των σκέψεων και προτεραιοτήτων σας, σας καλούμε σε δυνητική συνεργασία και στα πλαίσια των προυπολογισθέντων κωδικών που εσείς κρίνατε ως στρατηγική σας για το 2013. Σημειώνεται ότι οι σελίδες λειτουργούν υπό τη διαχείριση του συντάκτη του κειμένου έχοντας όμως την καθοδήγηση του τεχνικού υποστήριξης Γεωργίου Θ. Μπρακόπουλου και της γραμματειακής υποστηρίξεως από την Αθανασία Δ. Πελτέκη συμπεριλαμβανομένου της υποστήριξης των χορηγών και δυνητικά διαφημιζομένων. Πέραν της παραπάνω περιγραφής για δυνητική συνεργασία σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες και αφού προσθέσω τη σημείωση ότι στο σκέλος 1) σημειώνεται ότι επισυνάπτεται η παρουσίαση των δημοτικών συμβουλίων από το διαδίκτυο με την παράλληλη παραγωγή εκπομπών στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση για τα δρώμενα του δήμου , δύναμαι να σας επαναφέρω στο σκέλος 2) του εγγράφου την πρότασή μου για την αξιοποίηση της λειτουργίας του Βοτανικού κήπου στο πάρκο της Σόλωνος στο δ. δ Σταυρούπολης. Τον καιρό αυτό διαμορφώνονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη χρηματοδοτική πρόσκληση της κοινωνικής οικονομίας από το υπουργείο Εργασίας ( 210 5271360 Αντώνης Τσαχαλίδης) και αφουγκραζόμενος  από τη συμμετοχή μου σε forum και συζητήσεις για το νέο αυτό τομέα της οικονομικής δραστηριότητας σας καλώ σε μια συνέργια 12ετούς διάρκειας σε μια βελτιούμενη παροχή υπηρεσιών για το Βοτανικό κήπο επί της περιοχής που ήδη περιγράφηκε. Σας δηλώνετε σε ένα μέρισμα του 15% από τα κέρδη του σχεδίου για το δήμο με περίοδο απονομής μετά τους πρώτους 18 μήνες έτσι ώστε να ρολάρει η λειτουργία της πρότασης. Δηλώνεται από τον συντάκτη του κειμένου για την αξιοποίηση ως ενός χώρου πολιτισμού και αναψυχής με επικέντρωση στην πράσινη ανάπτυξη με τη δημιουργία farmer markets δηλαδή αγοράς παραγωγών. Μετά τα 2 παραπάνω σκέλη σας επισυνάπτουμε ως ένα τρίτο με κάλεσμα για τη δημιουργία του διαδραστικού  μουσείου για τον Παύλο Μελά είτε στο πρώην στρατόπεδο είτε σε κάποιον άλλο χώρο του δήμου. Τα 2 παραπάνω σκέλη κύριε δήμαρχε μπορούν να ξεκινήσουν υπό την έγκριση χρηματοδότησης 100.000 ευρώ για την κάθε μια πρόταση με προδιαγραφές όμως επιστροφιαίας επιχορήγησης. Περιχαρής αναμένονται οι απαντήσεις σας σε δυνατόν άμεσο χρονικό διάστημα.


                                                                                            ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 29/1/2013

                                                                     ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
                                                                   ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 13 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 56431
ΤΗΛ.ΕΠ.6934496756,2315 312106
Email:menelaostr@gmail.com

ΘΕΜΑ¨ <Παρουσίαση επενδυτικών προτάσεων για σύναψη συνεργασίας με ενδιαφερόμενους>
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Η επιχείρηση με διακριτικό τίτλο <Στιγμές επικοινωνίας> που εδρεύει επί της οδού Βυζαντίου 13 στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης δύναται να σας προσφέρει τις παρακάτω αξίες σε σχέση με τις υπηρεσίες τις οποίες αναζητάτε.
1) Δια της εκπονήσεως επιχειρηματικού σχεδίου με αποτέλεσμα την ένταξη χρηματοδότησής σας για οποιοδήποτε πρόγραμμα με την αξία των 1.500 Ε. Στη συγκεκριμένη αξία περιλαμβάνονται και οι διαδικασίες ενάρξεως και εγγραφής στην αρμόδια ΔΟΥ και ασφαλιστικό ταμείο.
2) Δια της εκπονήσεως για την απόδοση της εγκριτικής και την ανάληψη της διαχείρισης του επιχειρησιακού σχεδίου με σκοπό την αποπεράτωση του έργου την αξία του 2% επί του ποσού χρηματοδότησης από το ανάλογο πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι η παρούσα αξία δεν συμπεριλαμβάνεται για προγράμματα του ΟΑΕΔ.
3) Για οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με προγράμματα νέων θέσεων εργασίας για την διεκπεραίωσή τους τίθεται η αξία των 100Ε . Στη διάρκεια της εκπόνησης του θέματος συμπεριλαμβάνεται και η ενημέρωση και πληροφόρηση για θέσεις εργασίας σε ετήσια βάση από την ημέρα έναρξης της συμφωνίας.
4) Η ενημέρωση και πληροφόρηση για οποιοδήποτε χρηματοδοτικό πρόγραμμα με διάρκεια 3 συνεδρίων καλείται σε αξία των 80Ε.
5) Για τις παρούσες εργασίες ο ενδιαφερόμενος καλείται να αποδώσει εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής για τη βέλτιστη λειτουργία της διαδικασίας περαίωσης του ζητήματός του.
6) Για την οποιαδήποτε άλλη εργασία εφόσον προκύψει από την συνάντηση με τον ενδιαφερόμενο πρόκειται μόνο τότε με εκ νέου προσφορά να τεθεί η αρμόδια αξία.
7) Η επιλογή μιας ή και περισσότερων ανατιθέμενων εργασιών αποτυπώνει το άθροισμα της αξίας διαμέσου των παραστατικών που πρόκειται να αποδοθούν στον ενδιαφερόμενο προσθέτοντας την αξία του ΦΠΑ.
8) Για οποιαδήποτε εργασία η οποία προκύπτει ως διαμεσολάβηση με συνεργαζόμενη επιχείρηση ή εταιρεία η προκύπτουσα αξία αποτυπώνεται από τη συνεργάζουσα.
9) Όσον αφορά για τις ηλεκτρονικές  υπηρεσίες ή για οποιαδήποτε υπηρεσία με τις τεχνολογίες δύναται η κατάθεση εκ νέου προσφοράς με τις συμφωνηθείσες προτεραιότητες του ενδιαφερομένου.
10) H καταχώρηση σε ηλεκτρονικό καταστημάτων διαμέσου του E-suncity.gr με στοιχεία της επιχείρησης φωτογραφίες και βίντεο αξία 70 Ε για ένα χρόνο.
11) Η ανώτατη τιμή διάρκειας ενός έτους για τις ηλεκτρονικές διαφημίσεις και προβολές με πλήρες πακέτο ανέρχεται σε αξία 1.500 Ε.
Το παρόν έγγραφο καλείται και ως ιδιωτικό συμφωνητικό και για οποιαδήποτε πρόσθεση ή αφαίρεση συνυπολογίζονται τα αντίστοιχα συνημμένα που συνοδεύονται με το υπογεγραμμένο έγγραφο.

                                                                                          ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
                                                                         Μετά τιμής
                                              Οι συμβαλλόμενοι
(Α)                                                                           (Β)
Στις επομενες δυο με τρεις μερες αναρτηση του τιμοκαταλογου της επιχειρησης <Στιγμες επικοινωνιας>, καθως και δυο κειμενα με προτασεις για το δημο του Παυλου Μελα.