1/2/13

ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 13 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 56431
ΤΗΛ.ΕΠ.6934496756,2315 312106
Email:menelaostr@gmail.com

ΘΕΜΑ¨ <Παρουσίαση επενδυτικών προτάσεων για σύναψη συνεργασίας με ενδιαφερόμενους>
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Η επιχείρηση με διακριτικό τίτλο <Στιγμές επικοινωνίας> που εδρεύει επί της οδού Βυζαντίου 13 στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης δύναται να σας προσφέρει τις παρακάτω αξίες σε σχέση με τις υπηρεσίες τις οποίες αναζητάτε.
1) Δια της εκπονήσεως επιχειρηματικού σχεδίου με αποτέλεσμα την ένταξη χρηματοδότησής σας για οποιοδήποτε πρόγραμμα με την αξία των 1.500 Ε. Στη συγκεκριμένη αξία περιλαμβάνονται και οι διαδικασίες ενάρξεως και εγγραφής στην αρμόδια ΔΟΥ και ασφαλιστικό ταμείο.
2) Δια της εκπονήσεως για την απόδοση της εγκριτικής και την ανάληψη της διαχείρισης του επιχειρησιακού σχεδίου με σκοπό την αποπεράτωση του έργου την αξία του 2% επί του ποσού χρηματοδότησης από το ανάλογο πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι η παρούσα αξία δεν συμπεριλαμβάνεται για προγράμματα του ΟΑΕΔ.
3) Για οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με προγράμματα νέων θέσεων εργασίας για την διεκπεραίωσή τους τίθεται η αξία των 100Ε . Στη διάρκεια της εκπόνησης του θέματος συμπεριλαμβάνεται και η ενημέρωση και πληροφόρηση για θέσεις εργασίας σε ετήσια βάση από την ημέρα έναρξης της συμφωνίας.
4) Η ενημέρωση και πληροφόρηση για οποιοδήποτε χρηματοδοτικό πρόγραμμα με διάρκεια 3 συνεδρίων καλείται σε αξία των 80Ε.
5) Για τις παρούσες εργασίες ο ενδιαφερόμενος καλείται να αποδώσει εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής για τη βέλτιστη λειτουργία της διαδικασίας περαίωσης του ζητήματός του.
6) Για την οποιαδήποτε άλλη εργασία εφόσον προκύψει από την συνάντηση με τον ενδιαφερόμενο πρόκειται μόνο τότε με εκ νέου προσφορά να τεθεί η αρμόδια αξία.
7) Η επιλογή μιας ή και περισσότερων ανατιθέμενων εργασιών αποτυπώνει το άθροισμα της αξίας διαμέσου των παραστατικών που πρόκειται να αποδοθούν στον ενδιαφερόμενο προσθέτοντας την αξία του ΦΠΑ.
8) Για οποιαδήποτε εργασία η οποία προκύπτει ως διαμεσολάβηση με συνεργαζόμενη επιχείρηση ή εταιρεία η προκύπτουσα αξία αποτυπώνεται από τη συνεργάζουσα.
9) Όσον αφορά για τις ηλεκτρονικές  υπηρεσίες ή για οποιαδήποτε υπηρεσία με τις τεχνολογίες δύναται η κατάθεση εκ νέου προσφοράς με τις συμφωνηθείσες προτεραιότητες του ενδιαφερομένου.
10) H καταχώρηση σε ηλεκτρονικό καταστημάτων διαμέσου του E-suncity.gr με στοιχεία της επιχείρησης φωτογραφίες και βίντεο αξία 70 Ε για ένα χρόνο.
11) Η ανώτατη τιμή διάρκειας ενός έτους για τις ηλεκτρονικές διαφημίσεις και προβολές με πλήρες πακέτο ανέρχεται σε αξία 1.500 Ε.
Το παρόν έγγραφο καλείται και ως ιδιωτικό συμφωνητικό και για οποιαδήποτε πρόσθεση ή αφαίρεση συνυπολογίζονται τα αντίστοιχα συνημμένα που συνοδεύονται με το υπογεγραμμένο έγγραφο.

                                                                                          ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
                                                                         Μετά τιμής
                                              Οι συμβαλλόμενοι
(Α)                                                                           (Β)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου