31/10/12

28 Νοεμβρίου, εισηγητής σε εκδήλωση του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας με τη συνεργασία του ΑΠΘ με θέμα : Η ισότητα στις επιχειρήσεις" μετέπειτα απο συνενόηση με τον κύριο Κοροξενίδη τον οποίο κι ευχαριστώ.
Ζητούμενο για την κυβερνώσα αριστερά πλέον το πως μπορείς να κάνεις πολιτικές στα αστικά κέντρα καθώς εκεί διαπιστώνεται η φθορά με στρατηγική τη διάκριση δημοσίου και κρατικού.

30/10/12

Mετα απο εντονες πιεσεις μου παρεδοθη στη γραμματεια του δημαρχου και στην αρμοδια καταστηματων του δημου κυρια Χονδροπουλου το εγγραφο του υπουργειου εργασιας το οποιο απορριπτει την αιτιολογια της υπηρεσιας για την αρνηση εκδοσεως αδειας περιπτερου προς το προσωπο μου. Λογικα πρεπει να τελειωνουμε, παροτι καποιοι απο το δημο φερονται απρεπως προς εμενα λες και ειναι τσιφλικι τους. Βεβαια δεν υποκυπτω σε τιποτα και κυριοτερα οταν εχω δικιο.

29/10/12

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Μακεδονίας με θετικό τη λειτουργία του μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στην Έδεσσα. Δυστυχώς όμως λείπει η ευφυία, καθώς τουλάχιστον στις επόμενες παρελάσεις να παρελαύνουν τα θύματα και οι τραυματίες πολέμου με τις ανάλογες εκδηλώσεις, να μιλήσει πχ ένας παππούς που ζει σήμερα για εκείνους τους αγώνες παρότι οι δάσκαλοι κοιτάζουν πως να κάνουν το 3ημερο, συντομεύοντας τα πάντα.
Συμπληρώστε τα ερωτηματολόγια για το δήμο Π. Μελά, απο το e-suncity.gr

22/10/12

18 Οκτωβρίου 1981, αποκατάσταση και εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού στην Ελλάδα, μόνο που κι ο ίδιος ο Αντρέας προδόθηκε απο πολλούς συντρόφους που άφησαν τα ιδανικά για το μέλι και τα ζιβαγκο για τα κοστούμια.
Αλλαγή του χωροταξικού του Καλλικράτη οφείλει να προτείνει το ΠΑΣΟΚ αν θέλει μια πραγματική ανάπτυξη.

17/10/12

Συνεργασία με την Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη για τη λειτουργία του ifaistosgroup ως κοινωνική επιχειρηση με πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 15.00μμ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

10/10/12

Κύριε Τσίπρα η γερμανική αριστερά είναι το αίτιο της απολαβής της γερμανική καγκελαρίας απο την κυρία Μέρκελ.
Λυπάμαι, που η αυτοδιοίκηση χρησιμοποιεί ως καινοτομία την επανασύσταση και τον επανασχεδιασμό των υπηρεσιών, βέβαια η σύγκρουση του κράτους με το κράτος αποτελεί το αίτιο της κρίσης.

4/10/12

Επανάληψη της ιστορίας στη μεταπολίτευση σε σχέση με ακόμη έναν Παπανδρέου, δηλαδή πάντα μια μεταβατική περίοδο για να ρθει η ευημερία.
Φιλέλληνας μιας συνισταμένης για την προοπτική του ελληνικού κράτους όπως στην ελληνική επανάσταση απο το Λόρδο Μπάιρον στην Ελληνοελβετική φιλία του Αη Στράτη.