28/9/12

HFAISTOSGROUP.GR μετατρεπεται σε κοινωνικη επιχειρηση.
Λενε δωσιλογο τον Παπανδρεου, μονο που την Αγροτικη την TELLAS,τον ΟΤΕ,την COSMOTE,την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και τον ΟΠΑΠ τις παρεδωσαν στους ιδιωτες οι κυβερνησεις Καραμανλη και Σαμαρα χανοντας το δημοσιο μερισματα.
Σε 20 μερες, μαξιμουμ στις 20 Οκτωβρη μετα απο συνεργασια με το Γιωργο Μπρακοπουλο μπαινουν σε λειτουργια τα 2 site PAVLOMELITES.GR και XALCIDICIOTIS.GR καθως και η ηλεκτρονικη τηλεοραση και ραδιοφωνο με τις επωνυμιες suncity tv και suncity radio. Απομενουν οι τεχνικες λεπτομερειες μετα την αποτυπωση του κοστους.

25/9/12

Όλοι όσοι κατακρίνουν το δημόσιο οι περισσότεροι απο αυτούς επιχορηγούνται ή επιδοτούνται. Παραμένιε ανεύφικτο να ζητά κανείς συνεχώς χωρίς να δίνει αυτό που του αναλογεί.

21/9/12

7 Οκτωβρίου 2012, 11:30 πμ εκδήλωση στο Γεροπλάτανο Χαλκιδικής, με θέμα οι δρόμοι των Καλύνδιων
Ενημερωθείτε και πληροφορηθείτε απο τον Μενέλαο Τριανταφ'υλλου, δια μέσου των ηλεκτρονικών site pavlomelites.gr , e-suncity.gr, ifaistosgroup.gr για θέσεις εργασίας, προγράμματα επιχειρηματικότητας κι ότι άλλο σας ενδιαφέρει.
Εδώ και 3 εβδομάδες η ΚΕΔ κλείνει τους δήμους, ξεχνώντας ότι αποτελούν μέρος του κράτους κι ότι μετά το μνομόνιο δεν είναι απλά διαχειρηστές αλλά παραγωγοί χρήματος.
Ολυμπιακός, το όνομα του θρύλος προκύπτει απο το ρήμα θρυλέω-θρυλώ, που σημαίνει τη μετάδοση της φήμης, αλήθεια συμβαίνει όμως αυτό?
Κατέθεσα τα επιχειρήματά μου εκ νέου στο δήμαρχο του Π. Μελά για την απονομή άδειας περιπτέρου μετά την απελευθέρωση όπου με ταλαιπωρούν εδώ κι ένα έτος, χωρίς όμως να κάνω πίσω.
κατακρίνουν την Ελλάδα, το σταυροδρόμι του πολιτισμού, αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί απο τους χωρικούς της, έχουν υιοθετήσει το μη χείρον βέλτιστον, με αποτέλεσμα να επικροτούνται σε θέσεις κλειδιά άνθρωποι που δεν το αξίζουν.

18/9/12

To Σαββατο συναντηση με το συνεργατη Γιωργο Μπρακοπουλο για να οριοθετηθουν οι τελευταιες λεπτομερειες της λειτουργιας του ηλεκτρονικου ραδιοφωνου και τηλεορασης. Ζητουνται χορηγοι και διαφημιζομενοι.

12/9/12

Νεα συνεργασια με το Θοδωρο Μαραντιδη για τις ηλεκτρονικες εργασιες επειτα απο υποδειξη του Γιωργου Μπρακοπουλου.
Mεθαυριανη συναντηση με σκοπο τη δημιουργια ντοκυμαντερ
Νεο site με την επωνυμια pavlomelites.gr
Τι εμποδιζει το δημαρχο Παυλου Μελα για να δημιουργησει ενα διαδραστικο μουσειο για τον Παυλο Μελα?
Καλη σχολικη χρονια με υγεια, ευφυια και κριτικη σκεψη.
Ολοκληρωση προσληψης προσωπικου στην ατομικη μου επιχειρηση απο προγραμμα του ΟΑΕΔ.
Συμμετοχη σε σεμιναριο διαμεσολαβητων νεανικης επιχειρηματικοτητας του ΑΠΘ.