25/5/12

Ο ελληνικός λαός που ψήσισε στις εκλογές του 2012 προτίμησε ένα μέρος του τον γαμπρό της ΦΑΓΕ κύριο Καμμένο και ένα άλλο μέρος τον γαμπρό της ΜΕΒΓΑΛ κύριο Παπαθανασίου, με των γνώθεις αυτών ως ανεξάρτητοι ή πατριώτες έλληνες εμείς στο ΠΑΣΟΚ χρόνια τάρα υποστηρίζουμε τον ΄Ελληνα αγρότη κερδίζοντας μάλιστα από επίπονη διαδικασία στα ευρωπαικά δικαστήρια την Γερμανία  και άλλες ομοιδεις της χώρες για την κατοχύρωση της φέτας ως μοναδικό ελληνικό προιόν παραγωγής για όλη την ένωση με αποτέλεσμα να στηρίζονται όλοι οι αγροτικοί συνεταιρισμοί, οι φάρμες και οι μικρομεσσαίες βιοτεχνίες - βιομηχανίες από αγροτικές οικογένειες που είδαν τον κόπο και τις θυσίες τους να γίνονται εισόδημα και επιτυγχάνοντας την απελευθέρωση της τιμής του γάλακτος να έχει ελληνική οικογένεια ένα εύγευστο προιόν με κόστος που αγγίζει τα οικονομικά της δεδομένα.
Έκκληση από τον ηγούμενο κύριο Απόστολο από το μοναστήρι της αγίας Αναστασίας στην Θεσσαλονίκη για την επιστροφή των λειψάνων από τους βέβηλους. 
Επικίνδυνα παιχνίδια από τους δορυφόρους πολιτικούς σχηματισμούς της χώρας μας που θέτουν την κυριότητα μας σε πληστηριασμό  έναντι των Ρώσων ή των Αμερικάνων κάτι που η χώρα μας δεν έχει αντοχές να υπερασπιστεί.
Προσπάθειες του Ευάγγελου Βενιζέλου για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, μόνο που ίσως το δίλημμα για τον ελληνικό λαό πρέπει να είναι παραγωγικότητα ή αδράνεια.
Προχωρούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τον Μενέλαο Τριανταφύλλου για την έναρξη του ομίλου επιχειρήσεων με την επωνυμία development solution επε και έδρα τον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής.
Σεμινάριο με θέμα μάρκετινγκ, η ανάπτυξη των επιχειρήσεων δια μέσου των κοινωνικών δικτύων καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή με κόστος 50ε στο 6934496756.
Νέα οργανωτική δομή για το ΠΑΣΟΚ στην περίοδο μετάβασης του ή της προοδευτικής συμμαχίας κατοχυρωμένης στα κράτη - μέλη ή της στρατηγικής με ένα νέο συνεταιρισμό με την επωνυμία οι φίλοι του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
Ανέφερε απαξιωτικά σχόλια ο κύριος Τσίπρας για τον Γάλλο πρόεδρο παρομοιάζοντας τον με τον Γιώργο Παπανδρέου, δείχνοντας το πόσο σκέφτεται το δημόσιο συμφέρον της χώρας μόνο που πρέπει να θυμάται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παρεβρέθει πολλές φορές στην Γαλλία με την ιδιότητα του για να στηρίξει τον Γάλλο σύντροφο, με όφελος την αλλαγή συσχετισμού στην Ευρώπη προς στα αριστερά.
Αντιπαρατίθενται τις συνιστώσες του ΣΥΡΡΙΖΑ πλέον οι συνιστώσες της Νέας Δημοκρατίας, μόνο που οι συγκεκριμένοι πατριώτες κάποιοι από τα αριστερά υιοθετούν την δραχμή και κάποιοι οι κάποιες από τα δεξιά μεταφέρουν τα ΕΥΡΩ τους στο εξωτερικό.
δικαίωση του Γεώργιου Παπανδρέου μετά από καιρό με την απόφαση της κυρίας Merkel για δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Κληρονομιά από τον Γιώργο στον Ευάγγελο Βενιζέλο η αλλαγή του ευρωπαϊκού συσχετισμού, ο φορέας προοδευτική συμμαχία και οι νέοι θεσμοί που θεσπίστηκαν από την διακυβέρνηση Παπανδρέου, στοιχεία που πρέπει να αξιοποιηθούν χωρίς να αποξιώνονται. 
μοιάζει το πασόκ με την liverpoul όπου πλέον βρίσκονται σε μαρασμό και αφάνεια αλλά τα κατορθώματα τους δεν καταρρίπτονται.

7/5/12

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

οι Ελληνες με την ψηφο τους οδηγησαν τη χωρα στην ακυβερνησια , μονο που αυτο σημαινει χρεοκοπια , γιατι πρωτον αυτο που ψηφισαν δεν ειναι πλειοψηφια και κατα δευτερον αν θελουν να παιξουν με την χρεοκοπια ας χρεωκοπησουν τους ευατους και οχι τους υπολοιπους.

ΠΑΣΟΚ

τα αποτελεσματα των εκλογων εδειξαν το συμπερασμα , απο την ακμη στη παρακμη και επεται στα επομενα χρονια η νεα γενια την επαναφορα της ακμης οπως παντοτε συμβαινει ιστορικα σε ολα τα πραγματα.Μονο που αποδειχθεικε οτι τα προηγουμενα χρονια δημιουργηθηκαν στελεχει που λειτουργησαν τυχοδιοκτηκα σε αυτες της εκλογες καθω του ταιριαζει η ταινια ο αχορταγος του Γκιωνακη.

3/5/12

ΠΡΟΧΩΡΑ

η λυση και η ανακοινωση απο τους υποψηφιους πολιτικους χωρους για αριστερη διακυβερνηση κανοντας πραξη την κυβερνωσα αριστερα με επικεφαλης το ΠΑΣΟΚ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

του Μενλαου για τις εκλογες
ΠΑΣΟΚ                             22%       
ΝΔ                                     20%
ΑΝΕΞ.ΕΛΛ.                      5%
ΚΚΕ                                   7,5%
ΣΥΡΙΖΑ                              5%
ΚΟΙΝ.ΣΥΜΦ.                    8%
ΔΗ.ΜΑΡ                             5,5%
ΛΑΟΣ                                 3,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ                    6%
ΔΗ.ΣΥΜ                             6,5%
ΟΙΚΟΛ.ΠΡΑΣ                    4%               
ΔΙΑΦΟΡΑ                           4%.
ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ                3%