24/4/12

Θέτει ο κόσμος με την οργή και με τον θυμό του για τις εκλογές της 6ης Μάη του 2012 με οργανωμένες μάλιστα κινήσεις την διάθεση να ψηφίσουν μικρά κόμματα, τοποθετώντας το δίλημμα μνημόνιο ή αντιμνημόνιο, μόνο που το μνημόνιο αποτελείται από ένα ισοζύγιο μέτρων από μια ψηφισμένη διεθνής σύμβαση στο ελληνικό κοινοβούλιο ενώ το αντιμνημόνιο δεν υπάρχει πουθενά σαν κείμενο παρά τις εκτοξευσούσες απειλές, οργές και μεγαλοστομίες.Το ίδιο δίλημμα πρέπει να θυμηθεί ο ελληνικός λαός  ότι έθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου στις περιφερειακές εκλογές του 2010 και τότε επικρότησε το μνημόνιο, τώρα άλλαξε κάτι?
ΣΥΡΡΙΖΑ επενδύει στο αντιμνημόνιο αλλά μιλά για παραμονή στο ΕΥΡΩ, με επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, παριστάνοντας το δεκανίκι του Αντώνη Σαμαρά και ξεχνώντας την αλλαγή πλεύσης του Αντώνη Σαμαρά από το αντιμνημόνιο στο μνημόνιο μετά τις επιταγές των δανειστών, άρα προς τι η φασαρία?
Δήλωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς κύριος Λυκούδης σε μια επικείμενη συνγκυβέρνηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Αριστεράς.
Μπορεί τον Γιώργο Παπανδρέου να μην τον ήθελε το ελληνικό πολιτικό σύστημα αλλά ακόμη και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ όμως καταφέρνει καθημερινά με την αφοσίωση του, την μεθοδικότητα του, την συμμετοχή του και την ιεράρχηση προτεραιοτήτων για την Ελλάδα και τον κόσμο να αλλάζει τον συσχετισμό στην Ευρώπη υπέρ των σοσιαλιστών μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ιταλία και των εξελίξεων στην Ολλανδία όπου οι συντηρητικοί μετά από πολλά χρόνια με την συνεργασία ακροδεξιών στοιχείων να χάνουν την κυριαρχία τους, για μια πραγματική πολιτική και κοινωνική Ευρώπη.
Θέλησαν την ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ οι Αμερικανοί, ο Κώστας Σημίτης και ο Αντώνης Σαμαράς καθώς απευθυνόμενοι σε ένα άδειο πουκάμισο με την επωνυμία Άκης Τσοχατζόπουλος καταφερόμενος της αξίας της τύχης του και σε συνδιασμό με την εξαρτόμενη δικαιοσύνη να κλείσουν το κεφάλαιο κάθαρσης του πολιτικού συστήματος κουκουλώνοντας υποθέσεις όπως αυτή της SIEMENS ή καταψηφίζοντας με την παρουσίας τους ή την αποχώρηση τους από την βουλή όπως αυτής του βατοπεδίου. Βέβαια η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη του 1974 καθώς και η παρακαταθήκη του κινήματος δεν παραχαράσσεται, δεν διαστρεβλώνεται, δεν τεμαχίζεται και δεν παραδίδεται.
Πιστοποιήθηκαν τα οικονομικά κόστη για τη δημιουργία και την λειτουργία ηλεκτρονικού ραδιοφώνου και τηλεόρασης από το e-suncity.gr. Σε 60 μέρες το πολύ,μια πραγματικότητα
Κατέθεσαν προτάσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά η Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ, μόνο που τον νόμο 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά τον θεσμοθέτησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον Γεώργιο Παπανδρέου.
Μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη για μικρότερο κράτος, μόνο που ως υπουργός εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας με αναθεωρημένη βουλή δεν έπραξε τίποτα.
Δώστε ταυτότητες στους μετανάστες και στους λαθρομετανάστες, αφήστε τις ανοησίες με τα στρατόπεδα γκέτο γιατί δεν μπορείς να ζητάς να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του κάποιος, όταν δεν του δίνεις δικαιώματα και ας αφήσουμε επιτέλους τα άλλοθι για τα διαρθρωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι.
Καλή επιτυχία στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 6ης Μάη και ιδιαίτερα στους Αποστόλη Πάνα στην Χαλκιδική, Γιάννη Μαγκριώτη, Χρήστο Παπαστεργίου και Αντώνη Σαουλίδη στην Α΄Θεσσαλονίκης.

2/4/12

Επόμενες κινήσεις

Μέχρι τα τέλη Μάη πρόκειται να ενταθούν οι κινήσεις για την υλοποίηση λειτουργίας ηλεκτρονικού ραδιοφώνου και τηλεόρασης από το e-suncity.gr μετά την συλλογή των δαπανών καθώς και της λειτουργίας σούπερ μάρκετ με προϊόντα μεσογειακής διατροφής με την επωνυμία μεσόγειος.