22/3/12

Περιοδικό Επίκαιρα

Παρουσιάστει έρευνα στιγμιαίας τάσης για τα πολιτικά κόμματα. Για πρώτη φορά καταμετρήθει η Χρυσή Αυγή η οποία φαίνεται να μπαίνει στην βουλή, και τα δύο συμπεράσματα εν κατακλείδι που προκύπτουν: η μετάθεση των εκλογών και όσο για το ΠΑΣΟΚ το δίλημμα Σημίτης ή Λαλίωτης για το με ποιους δηλαδή αλλά και με ποια ιδεολογία πρόκειται να προχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κύριε Μπιτσακτση

Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού με βάση τα έκτροπα στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή που μας πέρασε υπάρχει περίπτωση να τηρηθούν οι ρήτρες βίας για τον Παναθηναικό κάτι που πράξατε για τον ΠΑΟΚ στο τελικό του χάντμπολ?Δείξτε έμπρακτα ότι θέλετε ισοτιμία.

Πρόεδρος Σαρκοζί

Προσπάθησε να θέσει στην προεκλογική περίοδο των Γάλλων το θέμα της λαθρομετανάστευσης με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 6 άνθρωποι, ξεχνώντας την αποικιοκρατία των Γάλλων στην ίδρυση της ανθρωπότητας.

Περίμενα

Χρήστο Παπουτσή να σεβαστείς τι καταστατικό του κινήματος έτσι ώστε να μην οδηγείται κόσμος στην διαδικασία του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει το λευκό. Η αριστεροί εκφράζονται από αξίες και αρχές και όχι από επικοινωνιακές λογικές.

Ζούμε

Ημέρες δημοκρατίας, με αρχές ολιγαρχίας κάτι που ξυπνά μνήμες του παρελθόντος για την χώρα μας,διογκώνοντας όμως το σημερινό ανελέητα σε παγκόσμιο επίπεδο,εμπορίου ελπίδος,φόβου και τρόμου. Κάποιοι ορέγονται στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα να φέρουν την εγκαθίδρυση της ολιγαρχίας ως διακυβέρνηση, σκεπτόμενος κανείς με την άποψη του Κυρίου Καρατζαφέρη να δοθούν όπλα στους πολίτες για να αντιμετωπίζουν τον υπόκοσμο αλλά και τον φόβο των δεξιών αρχηγών ανά την Ευρώπη βάζοντας στην ατζέντα τους θέματα για να ισορροπήσουν την άνοδο της ακροδεξιάς από το εσωτερικό τους. Στην επιλεκτική χρεοκοπία και την κοινωνική εξαθλίωση, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να καταθέσει την ιδεολογική του πρόταση με πρόσταγμα την κοινωνία δικαίου όπου η οικονομική της διάσταση αποτυπώνεται στον συνεταιρισμό. Οφείλει δε να προφυλάξει και να φτιάξει την κοινωνικά δικαίου ακόμα και αν δεν τηρείται σε όλες τις εκφάνσεις της.

10/3/12

ΑΙΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ

της αιτήσεως μου για την άδεια περιπτέρου στο Δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης απ'ότι διαφαίνεται στις επόμενες ημέρες παρ' όλων των μαμουνιών που επικράτησαν επί της διαδικασίας.

7/3/12

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ

το σαββατοκυριακο την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου κάνοντας πράξη την άσκηση δύο πολιτικών θητειών αλλά και με την ρήση στην πορεία <<πάντα με έβριζαν αλλά πάντα με αντέγραφαν>>. Γιώργο, ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή τύχη στα νέα σου καθήκοντα.

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ

στην ημερίδα του Υπουργείου Εργασίας στο ξενοδοχείο PORTO PALACE της Θεσσαλονίκης με θέματα τα τοπικά ολοκληρωμένα προγράμματα καθώς και στην εκδήλωση ΕΕΤΑΑ στο πρώην δήμο Νεάπολης Θεσσαλονίκης για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, έχοντας ως συνδιοργανωτή τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλονίκης Κύριο Σίμο Δανιηλίδη.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ

στο διαγωνισμό κυλικείου Μεγάρου στο θέατρο Χρήστος Τσακίρης του δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης με τις ενέργειες μου ωφέλησα τον δήμο κατά 10.000Ε.

1/3/12

Πολιτικό Κενό

Στο Δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Άγριες Κόντρες

Στην προχθεσινή εκτελεστική επιτροπή του Δήμου Παύλου Μελά Θεσ/νίκης από όπου αποτυπώθηκαν οι δύο διαφορετικές οπτικές της παράταξης. Από την μια ο Κύριος Φερενίδης και από την άλλη το δίδυμο των Κυρίων Λάμπρου και Α. Παπαδόπουλου, όπου τη δεδομένη στιγμή επικρατεί η πλευρά του Κυρίου Φερενίδη με αντιπολιτευόμενη αυτή των Κυρίων Λάμπρου και Α Παπαδόπουλου οι οποίοι όποτε μπορούν, θέτουν τις διαφορετικότητες τους στις πολιτικές της παράταξης και κυριότερα σε αυτές που αφορούν στην αξιοποίηση των στρατοπέδων και της κοινωνικής πολιτικής. Απομένει η εξέλιξη στα τέλη του Μάρτη με τις νέες διεργασίες στην παράταξη του δημάρχου.

Πολίτικές Εξελίξεις

Με την δικαστική αποπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλο, προσπαθούν κάποιοι να ποινικοποιήσουν μια περίοδο κοινωνικών δικαιωμάτων για τον λαό που νοσταλγεί και κρατά ακόμα στην σκέψη της καρδιά του ως την πιο λαοφιλέστατη κυβέρνηση της Δημοκρατικής Ελλάδος.

Ερωτηματολόγια

Τις επόμενες ημέρες η ατομική επιχείρηση με διακριτικό τίτλο <<Στιγμές Επικοινωνίας>> ιδιοκτησίας του Μενελάου Δ. Τριανταφύλλου με έδρα την οδό Βυζαντίου 13 στην Ηλιούπολη Θεσ/νίκης και τηλέφωνο επικοινωνίας 6934496756, πρόκειται να αναρτήσει στο ηλεκτρονικό blog,αλλά και στις ηλεκτρονικές του σελίδες ερωτηματολόγια σφυγμομέτρησης για τον Δήμο Παύλου Μελά Θεσ/νίκης έτσι ώστε να καταγραφούν οι απόψεις σας για σημαντικά θέματα της περιοχής. Περί χαρής για την συμμετοχή σας.
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου
Βυζαντίου 13 Κ. Ηλιούπολη
Θεσ/νίκη Τ.Κ. 56431
Τηλ.επ. 6934496756
Email: meneleostr@gmail.com

ΠΡΟΣ Κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά Θες/νίκης.
Διαμαντή Παπαδόπουλο Δήμαρχο Παύλου Μελά Θες/νίκης
Κύριο Γεώργιο Λύντση Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών
Κύριο Δημήτριο Φερενίδη Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων.

Αξιότιμοι κύριοι,
Στο παρόν έγγραφο τίθεμαι να σας παρουσιάσω συγκεκριμένα ζητήματα και ερωτήματα που άπτονται στην πρόοδο των πολιτών του δήμου μας. Επίσης ζητάτε από τον Δήμαρχο να θέσει τις προθέσεις του επί συγκεκριμένο ερωτήματος. Στις επόμενες μέρες πρόκειται να τρέξουν εγκεκρινώμενα σεμινάρια του Υπουργείου Εργασίας για ΑΜΕΑ και χρήστες ή πρώην ναρκωτικών με εκπαιδευτικό επίδομα 6E την ώρα, με όφελος την εκμάθηση τεχνικού επαγγέλματος από όπου και σας επισυνάπτεται με το έγγραφο οι περαιτέρω πληροφορίες. Στις επόμενες επίσης ημέρες πρόκειται να ανοίξουν οι αιτήσεις από τον ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα πτυχιούχων ανέργων έως τα 35 έτη από όπου σας ζητάτε η διοργάνωση εκδήλωσης για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, ίσως και με την παρουσία εταιρειών για να προκύψει το τελικό όφελος.
Ευχαριστώντας τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων για την ενημέρωση στην εξέλιξη αδειοδότησης νέων κυλικείων σε ανενεργής δομές κοινοχρήστων χώρων, τίθεμαι να του αποτυπώσω το ενδιαφέρον μου για την δομή έναντι του Βοτανικού Κήπου στην Άνω Ηλιούπολη από όπου έχει ήδη κατατεθεί οικονομική προσφορά στην επιτροπή ποιότητας ζωής, όντας περιμένοντας την εξέλιξη δια το πέρας της αδειοδότησης από τις τεχνικές υπηρεσίες έτσι ώστε να ξέρουμε το αποτέλεσμα της προσφοράς μας.
Εδώ και λίγο καιρό διαβλέπουν τον ορίζοντα αρνητικές εξελίξεις στις υποθέσεις των στρατοπέδων στον δήμο μας, καταθέτοντας πρόταση στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ασκώντας το θεσμό του δεκαλέπτου του πολίτη, δύναμαι σήμερα να σας προτείνω για την αξιοποίηση των στρατοπέδων την εφαρμογή ενός project bonds δηλαδή ενός ομολόγου έργου για την ευτυχή κατάληξη της αξιοποίησης, όπου Κύριε Δήμαρχε επιθυμώ με την συμμετοχή μου στη συγκεκριμένη ομάδα εργασίας με αποτέλεσμα να καταλήξουν αίσια και οι οφειλούμενες μου μισθοδοσίες.
Περί χαρής αναμένω τις απαντήσεις σας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου