1/3/12

Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου
Βυζαντίου 13 Κ. Ηλιούπολη
Θεσ/νίκη Τ.Κ. 56431
Τηλ.επ. 6934496756
Email: meneleostr@gmail.com

ΠΡΟΣ Κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά Θες/νίκης.
Διαμαντή Παπαδόπουλο Δήμαρχο Παύλου Μελά Θες/νίκης
Κύριο Γεώργιο Λύντση Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών
Κύριο Δημήτριο Φερενίδη Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων.

Αξιότιμοι κύριοι,
Στο παρόν έγγραφο τίθεμαι να σας παρουσιάσω συγκεκριμένα ζητήματα και ερωτήματα που άπτονται στην πρόοδο των πολιτών του δήμου μας. Επίσης ζητάτε από τον Δήμαρχο να θέσει τις προθέσεις του επί συγκεκριμένο ερωτήματος. Στις επόμενες μέρες πρόκειται να τρέξουν εγκεκρινώμενα σεμινάρια του Υπουργείου Εργασίας για ΑΜΕΑ και χρήστες ή πρώην ναρκωτικών με εκπαιδευτικό επίδομα 6E την ώρα, με όφελος την εκμάθηση τεχνικού επαγγέλματος από όπου και σας επισυνάπτεται με το έγγραφο οι περαιτέρω πληροφορίες. Στις επόμενες επίσης ημέρες πρόκειται να ανοίξουν οι αιτήσεις από τον ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα πτυχιούχων ανέργων έως τα 35 έτη από όπου σας ζητάτε η διοργάνωση εκδήλωσης για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, ίσως και με την παρουσία εταιρειών για να προκύψει το τελικό όφελος.
Ευχαριστώντας τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων για την ενημέρωση στην εξέλιξη αδειοδότησης νέων κυλικείων σε ανενεργής δομές κοινοχρήστων χώρων, τίθεμαι να του αποτυπώσω το ενδιαφέρον μου για την δομή έναντι του Βοτανικού Κήπου στην Άνω Ηλιούπολη από όπου έχει ήδη κατατεθεί οικονομική προσφορά στην επιτροπή ποιότητας ζωής, όντας περιμένοντας την εξέλιξη δια το πέρας της αδειοδότησης από τις τεχνικές υπηρεσίες έτσι ώστε να ξέρουμε το αποτέλεσμα της προσφοράς μας.
Εδώ και λίγο καιρό διαβλέπουν τον ορίζοντα αρνητικές εξελίξεις στις υποθέσεις των στρατοπέδων στον δήμο μας, καταθέτοντας πρόταση στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ασκώντας το θεσμό του δεκαλέπτου του πολίτη, δύναμαι σήμερα να σας προτείνω για την αξιοποίηση των στρατοπέδων την εφαρμογή ενός project bonds δηλαδή ενός ομολόγου έργου για την ευτυχή κατάληξη της αξιοποίησης, όπου Κύριε Δήμαρχε επιθυμώ με την συμμετοχή μου στη συγκεκριμένη ομάδα εργασίας με αποτέλεσμα να καταλήξουν αίσια και οι οφειλούμενες μου μισθοδοσίες.
Περί χαρής αναμένω τις απαντήσεις σας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου