30/12/11

2012

για την ΕΕ χαρακτηρίζεται το έτος της αλληλεγγύης των γενεών και για τον ΟΗΕ το έτος των συναιτερισμών.

Τιμωρήστε

την τράπεζα MARFIN καθώς αποτελεί την τράπεζα που έπαιξε το ρόλο για τον ανθελληνισμό της χώρας μας, ως δούρειος ίππος στην πώληση του ΟΤΕ στους γερμανούς, στην πώληση της Ολυμπιακής αλλά και για τη συμμετοχή της στο σκανδαλο του Βατοπεδίου. Αποτελεί μια τράπεζα σκανδάλων με άνθηση στην ανομία και ως δε για το συνεργαζόμενο δικηγορικό τοηυς γραφείο της κας Τζενίνη και Πετροπούλου το παρακράτος καλά ανθεί,αλλά φυσικά τίποτα και κανείς δεν είναι πάνω απο το νόμο. Σύντροφε Σιφουνάκη είναι η ώρα για την αποφυγή της ανομίας και την υποστήριξη του αδύνατου κόσμου που προσπαθεί να κάνει το αυτονόητο, μια απλή ποιότητα ζωής.

Εκδοση αδειας περιπτερου για ΑΜΕΑ

πρόκειται να επέλθει σε προσωπιό μου επίπεδου στις αρχές Φλεβάρη του 2012, μετά απο την ανάλογη διαδικασία. Σκέψη για τη δημιουργία αγροτοδιατροφικής αλυσίδας με την επωνυμία ΒΙΟ FOODS.

ΛΥΣΕΙΣ εξόδου απο την κρίση

Η απελευθέρωση των αγορών διαμέσου κοινωνικοποίησης των δημοσίων φορέων αποτελεί το ζητούμενο δημιουργίας μερισμάτων στο κράτος για την υποστήριξη κοινωνικών δικαιωμάτων καθώς και την στήριξη των αδυνάτων αποφεύγοντας την κοινωνία των 2/3των. Η θέσπιση επίσης αστικών συναιτερισμών μπορεί να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για την αποτύπωση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής οικονομίας στο παγκόσμιο μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

20/12/11

ΜΕΤΑ

τις εκλογές πρωτοβουλίες για τη δημιουργία πολιτικού μετασχηματησμού με επίκεντρο τον Δημοκρατικό σοσιαλισμό και την δημοκρατική αριστερά.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

σε κύκλο εργαστηρίων του Αριστ. Πανεπιστημίου για θέματα επιχειρηματικότητας και συνεργασία με τον Μανώλη Χατζηγιάννη.
παρατηρήθει ενα υψηλό επίπεδο σπουδαστών κλεισμένο όμως και απομακρυνόμενο απο τις ανάγκες και επιθυμίες της αγοράς εργασίας.

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ

βιβλίων μου απο τις σπουδές μου στη βιβλιοθήκη Π. Μελά Θεσ/νίκης με αναμενόμενη αλληλογραφία με την υπηρεσία.

5/12/11

ΠΑΣΟΚ

το δια κυβεβμα ειναι η ελλαδα στο κοσμο και οχι ηαλλαδα στην ευρωζωνη με γερμανικη κηδεμονια.Ασ πληρωσουν τα χρωστουμενα του 1940 και αντε στο καλο.

3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ποιοτητα ζωης η ποσοτητα υποδομες η επιδοματα σεβασμος η περιθωριο ειναι τελικα η ζωη των αμεα μετα απο ενα χρονο?Διαγενεται καποια προοπτικη?

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

τη τριτη 6 δεκ.και τη τεταρτη 7 δεκ.στις12 πμ με την εταιρια 3DS για συνεντευξη και το δημαρχο παυλου μελα θεσ/νικης.