31/10/11

ΕΚΘΕΣΗΣ

ΤΟ Σ/Κ στη ΔΕΘ η πολις για τη τοπικη αυτοδοιηκηση και στις 18-20 νοε. η φιλοξενια.

ιδρυση

εταιριας μαρκετινκ απο τον εοτ μαζι με ιδιωτες για τη προωθηση του τουριστικου προιοντος της χωρας.

ΕΥΚΑΙΡΙΕς

σε ανεργους και νεους αγροτες με 5ευρω το στρεμμα σε ολη την ελλαδα απο το υπ.αγροτ.αναπτ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

αντι για την υποτιμηση του ευρω οι ευρωπαιοι προτημησαν μια μεταχρονολογημενη επιταγη,εχοντας ομως ως θετικο την αλλαγη της συνθηκης σε γρηγορο διαστημα , την εκδοση ευρωομολογου και την εισροη τριτων εσοδων στους προυπολογισμους και ολα αυτα ο παπανδρεου με αρνητικο συσχετισμο

ΤΥΧΑΙΑ

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΑΤΕΡΛΩ, Κ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ?ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥς ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕΤΟΝ Κ. ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕς ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟ ΑΡΒΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ?

ΜΕΧΡΙ

το βραδυ οι ανακοινωσεις απο τον γ.γ του ΟΗΕ για την επιλυση του κυπριακου, στη κυπρο ζητατε νεο δημοψηφισμα για την επικυρωση της αποφασης απο το λαο.

αναμενετε

κειμενο παρεμβασης για το προυπολογισμο του δ.παυλου μελα θεσ/νικης και 4 ερωτηματολογια που προκειται να κυκλοφορησουν το επομενο διαστημα στις ηλεκτροβνικες μας σελιδες στο δ. του παυλου μελα και οπουδηποτε αλλου.

ΣΤΙς

15 νοεμβρη ο Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ομηλητης στο ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για θεματα νεανικης επιχειρηματικοτητας , με αφορμη την παγκοσμια εβδομαδα ανα ετος για τη νεανικη επιχηρηματηκουκτα οπυ διοργανονετε απο 14-20 νοεμβρη υπο την αιγιδα του ΕΣΗΝΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

τη κ. ΜΠΕΤΥ ΑΣΛΑΝΗ για την επαγγελματικη μας συνεργασια με τη lifewave , καθως με ενεγραψε ως μελοσ της και τωρα χρειζεται η δικη μου προσπαθεια.