6/7/11

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μενέλαος Τριανταφύλλου

Αντιγόνου 7 Άνω Ηλιούπολη Θες/νίκη

Τ.Κ. 56431

Τηλ. 6934 496756

Web site: menelaos-suncity.blogspot.com, Ifaistosgroup.gr, e-suncity.gr

email: menelaostr@gmail.com

Προς : κ. Διαμαντή Παπαδόπουλο Δήμαρχο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης

Θέμα: Αξιοποίηση της πλατείας επί της οδού Σόλωνος στην Α. Ηλιούπολη και συνεργασία με το Βοτανικό κήπο.

Αξιότιμε κύριε,

καταλήγοντας η αριστερή πτέρυγα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από ένα διάλογο πολλών ετών στην θεσμοθέτηση της Κοινωνικής Οικονομίας ως πυλώνα οικονομικής δραστηριότητας κάτι που επίκειται με νομοσχέδιο και στη χώρα μας το επόμενο διάστημα, αλλά και με γνώμονα ότι η κοινωνική πολιτική χρηματοδοτείται για να χρηματοδοτεί, μια ομάδα νέων από την περιοχή μας συστήνοντας και λειτουργώντας την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία « Ifaistosgroup» σας προτείνει:

Την παραχώρηση για αξιοποίηση της πλατείας επί της οδού Σόλωνος στην περιοχή της Α. Ηλιούπολης για την λειτουργία πρατηρίου βιολογικών προϊόντων στην δομή που βρίσκεται στην επιφάνεια της πλατείας και παραμένει ανενεργή καθώς δεν πληροί του υγειονομικούς όρους. Η ομάδα νέων η οποία σας παραθέτει την πρόταση, η οποία πρόκειται να επιχορηγηθεί τον Σεπτέμβριο από τα τοπικά ολοκληρωμένα προγράμματα αλλά και από άλλους φορείς εφαρμόζοντας το σύστημα ΕΚΕ σας παραθέτει την γνώμη για την δημιουργία διαχειριστικού φορέα με την συμμετοχή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παύλου Μελά με την επωνυμία « Suncity Biomarket». Σας επισημαίνεται επίσης, ότι το σχέδιο πρόκειται να χρειαστεί περίοδο χάριτος ενός έτους για να εφαρμοστεί η λειτουργία του όλον πλάνου και η συνέργια δεσμεύεται να παραδίδει στα τέλη της ετήσιας χρήσης, το 15% από τα κέρδη της για κοινωφελής σκοπούς. Σας ενημερώνουμε, ότι στους χώρους του βοτανικού κήπου με την δική σας γνώμη για συνεργασία, σκοπεύεται η λειτουργία εκδηλώσεων για την ενημέρωση και την χρήση των βιολογικών προϊόντων στην καθημερινότητα του κόσμου, η παρουσίαση προϊόντων και θεσμών που προάγει η βιοκαλλιέργεια, με την διοργάνωση βραδιών κρασιού και πολλών άλλων, όπως επίσης και τη δημιουργία Κέντρου Πληροφόρησης Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης με τα έξοδα λειτουργίας να αφορούν τον φορέα που σας καταθέτει την πρόταση. Μετέπειτα της παρουσιάσεως σας προτείνεται και η δημιουργία ενός ΜΚΟ με την επωνυμία « Θεραπευτικές Διαδρομές» συμπεριλαμβανομένου αγροτικού δικτύου από γυναίκες για την παραγωγή και την προώθηση ανθοδέσμης.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και συζήτηση καθώς περιχαρής αναμένουμε τις δικές σας απόψεις σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Μετά Τιμής

Το νεοσύστατο Δ.Σ. της Ifaistosgroup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου