23/6/10

Συγχαρητήρια

Για τις προσπάθειες και πρωτοβοθλίες του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του δημοσιογράφου του Flash Κώστα Τσιτούνα στις δραστηριοτητες που εφαρμόζουν καθημερινά για ανάγκες ευπαθών ομπάδων πληθυσμού. Η συνείδηση του καθενός είναι η απάντηση στις δύσκολες μέρες μας.

18/6/10

Υποψηφιότητα


ΜΕΡΟΣ 1


ΜΕΡΟΣ 2


ΜΕΡΟΣ 3


ΜΕΡΟΣ 4


ΜΕΡΟΣ 5

15/6/10

Υποψηφιότητα

Με τον αριθμό 1365317517 είμαι υποψήφιος για το χρίσμα Δημάρχου ΠΑΣΟΚ στο νέο Δήμο Παύλου Μελά. Με γνώμονα το καλύτερο για την περιοχή και έχοντας ως ένα πρώτο δείγμα την δέσμευση της σύστασης και λειτουργίας πολιτιστικής εταιρίας κοινωνικής αντίληψης Παύλου Μελά, την μετακίνηση σε πολιτικής ενέργειας του ΟΑΣΘ με 10 ή 15 Mini bus για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, το ταμείο αλληλεγγύης και την εγκατάσταση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ με την σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου με την ταυτόχρονη ανακατασκευή του γηπέδου του Μακεδονικού.

10/6/10

Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Είναι γεγονός πως το μαύρο χρήμα το οποίο διακινήθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και εξακριβώνετε από τα στοιχεία των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής πως είναι γεγονός της διατάραξης των χρηματοοικονομικών δεδομένων των ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα πρώτα σημάδια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Όπως επίσης με τις αποφάσεις της UEFA στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τείνουν την καθιέρωση χωρίς πλέον καμία παραβίαση του οικονομικού fair play. Γι’ αυτό από δω και στο εξής στόχος των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να είναι η απονομή του ελληνικού πρωταθλήματος για την περίοδο 2011 από τον Θοδωρή Ζαγοράκη στον Pablo Garcia καθώς και την συμμετοχή και παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στην κλήρωση των ομίλων του Champions League στο Μόντε Κάρλο τον Αύγουστο του 2011.

Τα γεγονότα της Γάζας

Τα γεγονότα της Γάζας με τις τελευταίες εξελίξεις στην Λωρίδα της Γάζας, η παγκόσμια ανθρώπινη γνώμη ταξιδεύει σε έναν καλά παγκόσμια θρησκευτικό πόλεμο μεταξύ των ορθοδόξων χριστιανών, των μουσουλμάνων και των σιωνιστών. Μια δύσκολη στιγμή με πολλές μεταβλητές που το μόνο σίγουρο ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων με νέα και ανερχόμενες ηγέτιδες δυνάμεις χωρίς να γνωρίζει όμως κανείς τα σχέδια και την προοπτική τους για την ανθρώπινη διάσταση. Είναι γεγονός πως διαφαίνονται τα λάθη όσο πιο επίκαιρα της διχοτόμησης σε μικρά κράτη της Γιουγκοσλαβίας και της Ρωσίας καθώς βρισκόμαστε στη στιγμή όπου οι ρήσεις μεγάλων πολιτικών ανδρών να επαληθεύονται όπως η ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» όπου ανερχόμενοι οι πλειοψηφείς των λαών τις λειτουργίες της Ευρώπης ως μόνο μιας μεγάλης αγοράς με άμεσο αντίκτυπο το χαμό αθώων πολιτών και τις κοινωνίες ζούγκλα που ζούμε σήμερα.

Παρουσίαση πρότασης

Προς: κύριο Σερασίδη, Δήμαρχο Σταυρούπολης Δήμου Θεσσαλονίκης
κυρία Μαλταβατζή, Πρόεδρο Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης


Αξιότιμοι κύριε και κυρία,

Μετέπειτα της προφορικής επικοινωνίας μας για συνάντηση στο χώρο δραστηριοποίησης σας, σας κατατίθεται εγγράφως το σκεπτικό της πρότασης μου για την αξιοποίηση των αθλητικών δομών του Δήμου Σταυρούπολης νομού Θεσσαλονίκης. Με τις ενέργειες των διοικήσεων Μπαρούτα και Παπαδόπουλου δια μέσου του προγράμματος «Ελλάδα 2004» κατόρθωσαν να δώσουν την δυνατότητα παράδοσης παραλαβής της διοικήσεως Σερασίδη μεγάλων αθλητικών δομών με κυριότερες το Μέγαρο Βαρέων αθλημάτων και το κολυμβητήριο γεγονός που μπορούν να αναδείξουν νέα ταλέντα, να δώσουν την άμυλα, την βέλτιστη ψυχαγωγία με καλύτερη εκπαίδευση στους νέους της περιοχής αλλά και την δυνατότητα προστιθέμενης αξίας με την διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων με εμβέλεια πέραν της Σταυρούπολης με όφελος την διαδραμμάτιση των νέων ρόλων της Σταυρούπολης στον μεταβαλλόμενο κόσμο που αναπτύσσετε γύρω της αλλά και του αντιστοίχου. Σκοπός μας μέσα από την πρόταση είναι η ανάδειξη της λειτουργίας με βιώσιμο τρόπο των 2 μεγάλων δομών που προέκυψαν στην περιοχή μας όπου η μία λιμνάζει εδώ και καιρό και η δεύτερη δείχνει να παίρνει τον δρόμο της πρώτης. Γι’ αυτό μέσα από την σύσταση και λειτουργία αστικής μη κερδοσκοπικής λειτουργία με την επωνυμία «Αθλητικές δομές Σταυρούπολης» ή «Αθλητικές δομές Παύλου Μελά» προτείνετε η ανάληψη λειτουργίας των δομών από εποπτεύον 7μελές διοικητικό συμβούλιο και κυριότερα τους:
Μενέλαο Τριανταφύλλου
Δημήτριο Θεοδοσιάδη
Νικόλαο Μαυρομματίδη
Κωνσταντίνο Βενέτη
Παύλο Σαλτσίδη
Και 2 μέλη προερχόμενα από το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού.
Από την στιγμή που υπάρξουν οι αρμόδιες αποφάσεις της συγκατάθεσης της πρότασης από τους αρμοδίους για την σύσταση και λειτουργία της εταιρίας πρόκριτε να κατατεθεί οικονομοτεχνική μελέτη που να συμπεριλαμβάνει:
Το κόστος λειτουργίας
Τον τρόπο λειτουργίας
Την εισροή εσόδων για την ομαλή λειτουργία του σχεδίου
Σημειώνετε ότι ο Κωνσταντίνος Βενέτης είναι προπονητής σχολών Καράτε, ότι ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Άρσης Βαρών είναι ο Γιάννης Σγουρός Νομάρχης Αθηνών και ότι ο Παύλος Σαλτσίδης έχει διατελέσει χρόνια με το επίτευγμα του Ολυμπιονίκη του αγωνιστικούς χώρους της Άρσης Βαρών. Οι 2 προσοδοφόρες πηγές για την επίτευξη του στόχου πρόκριτε να είναι:
Η συμφωνία χορηγίας ανταποδοτικού χαρακτήρα με την ΟΠΑΠ ΑΕ
Η αξιοποίηση υπολοίπων χώρων των δομών για την μετεγκατάσταση φορέων με ενοίκιο κοινωνικού χαρακτήρα καθώς και η οργάνωση συνεδρίων και τουρνουά να περιέχουν τα αθλητικά αντικείμενα ομοειδών δραστηριοτήτων συνάφειας του επενδυτικού σχεδίου. Με την παρούσα πρόταση ζητείται να κοινοποιηθεί στην Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού καθώς περιχαρής αναμένουμε την απάντηση της. Παρόμοιες προτάσεις σας προτείνονται για την αξιοποίηση των δομών κοινωνικής πολιτικής και κυριότερα σε πρωτοβάθμιο τομέα κοινωνικής φροντίδας όπως αυτοί διέπονται από τους νόμους 2646/1998, 3106/2002, 2910/1997 καθώς παρόμοιας προτάσεως τίθεται και η αξιοποίηση των χώρων αναψυχής που προκύπτουν για τον νέο Δήμο του Παύλου Μελά.

Μετά τιμής,Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

5/6/10

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Εδώ και καιρό κυριότερα πάνω από 6 μήνες διενεργηθεί σε μια συνεργασία της Computer Studies ιδιοκτησίας του κυρίου Μπρακόπουλου με τον Μενέλαο Τριανταφύλλου έρευνα για την κοινωνική κατάσταση στην Σταυρούπολη. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Σημειώνεται ότι αναιρούνται 40 ερωτηματολόγια ως άκυρα από τον κύριο Κουτσονικόλα οπότε το αποτέλεσμα του είναι -40.



Συλβάνα Καρασσαβίδου
16%

Μενέλαος Τριανταφύλλου
4%

Σάββας Σερασίδης
22%

Ευστάθιος Κουτσονικόλας
17%

Κώστας Πάντσης
12%

Δημήτριος Δασκουλίδης
11%

Διαμαντής Παπαδόπουλος
19%


Από εδώ και στο εξής καθώς η έρευνα συνεχίζετε μπορείτε να απαντάτε στη διεύθυνση:

http://menelaos-suncity.blogspot.com/

Επιλέγετε δεξιά το ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Και απαντάτε κανονικά.

4/6/10

Αποκρατικοποιήσεις

Από την δεκαετία του ’80 και μετέπειτα η άποψη των σοσιαλιστών για τις αποκρατικοποιήσεις και ιδιαίτερα στην δεκαετία του ’90 με τις αλλαγές που διαδραματίστηκαν και στην Ευρωπαική Ένωση τίθονταν ως άποψη η σύνδεση των αποκρατικοποιήσεων με την απελευθέρωση αγορών με όφελος την άντληση μερισμάτων για το κράτος με τελική κατάληξη την επένδυση τους για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος με σύγχρονες υπηρεσίες στην επίλυση προβλημάτων του πολίτη. Μ αφορμή τα παραπάνω δημιουργήθηκε ως Τρίτη άδεια κινητής τηλεφωνίας η Cosmote η οποία απέφερε φθηνή σύνδεση τηλεφώνου, έσοδα στο κράτος και χιλιάδες θέσεις απασχόλησης για τις τηλεπικοινωνίες της χώρας το ίδιο προΰπαρξε με την TELLAS στη ΔΕΗ με τα ανάλογα οφέλη όπου σε συνδυασμό με την θέσπιση των διεθνών λογιστικών προτύπων δημιουργούνταν ισχυροί δημόσιοι οργανισμοί επαγγελματικής διακυβέρνησης. Σήμερα όμως με τα όσα γεγονότα διαδραματίζονται στην χώρα την Ευρώπη και τον κόσμο για ποιο λόγο επιλέγετε η εκποίηση της περιουσίας τέτοιων οργανισμών με τις ανάλογες συνέπειες αντί των συγχωνεύσεων για ισχυρούς οργανισμούς με νέα έσοδα για το κράτος τους ιδίου ς και νέες θέσεις απασχόλησης για ποιο λόγο δεν προτιμάται η συγχώνευση της Αττικό Μετρό, του Ελευθερίου Βενιζέλος, του ΟΣΕ και των υπολοίπων μέσων μαζικής μεταφοράς με την επωνυμία Ελληνικές μεταφορές Α.Ε όπου το 65% να ανήκει στο κράτος, για ποιο λόγο το παράδειγμα της Πειραιώς ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ δεν ακολουθείτε και στον υπόλοιπο τραπεζικό τομέα όπου γαι παράδειγμα να υπάρξει μια συγχώνευση της Αγροτικής με την Εμπορική ώστε τα αγροτικά προϊόντα να πάνε σε πλούσιες χώρες της Ευρώπη καθώς η CREDIT AGRICOL αποτελεί την αντίστοιχη Αγροτική στη Γαλλία, η για ποιο λόγο δεν επιλέγετε η συγχώνευση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με το Ταμείο παρακαταθηκών, την Τράπεζα της Ελλάδος σε μία νέα τράπεζα επενδύσεων ή για ποιο λόγο δεν συγχωνεύετε ο ΟΤΕ με την ΔΕΗ ώστε να υπάρξει ανάπτυξη της οπτικής ίνας ώστε να προκύψουν νέα έσοδα για το κράτος με τελική μορφή σύνδεσης των αποκρατικοποιήσεων δια των συγχωνεύσεων με στόχο την απελευθέρωση των αγορών την δημιουργία τρίτων εσόδων για το κράτος πέραν της φορολογία και των τελών διαμορφώνοντας μια τεράστια επενδυτική κλίμακας οικονομίας στο εσωτερικό του κράτους όπως για παράδειγμα την συγχώνευση της Εργατικής Κατοικίας, της Εργατικής Εστίας και των ρυθμιστικών οργανισμών της ΚΕΔ, της ΕΤΑ και των Ολυμπιακών ακινήτων σε μια εταιρία Greece Real Estate ΑΕ αντί της εκποίησης, της εκχώρησης σε νέους τυχάρπαστους και κρατικοδίαιτους χωρίς το παραμικρό ρίσκο ιδιώτες με μηδαμινά οφέλη για το κράτος ή τελικά μήπως είναι μία λύση για τις αποκρατικοποιήσεις η διασύνδεση τους με επενδύσεις μηδενικού δημοσιονομικού κόστους όπως για παράδειγμα την συνέχιση της Αττικής οδού από τον «Άκτορα» τις συνδέσεις της Εγνατίας οδού με τα Βαλκάνια και ούτο καθεξής.

3/6/10

Νέα δραστηριότητα από την Development Solution ΕΠΕ δια μέσω του ηλεκτρονικού blog

Menelaos-suncity.blogspot.com

Ετοιμάζετε η ίδρυση και λειτουργία ηλεκτρονικού ραδιόφωνου και ηλεκτρονικής τηλεόρασης με την επωνυμία Suncity Radio και Suncity TV, καθώς και η αξιοποίηση αγροτεμαχίου στον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής για την δημιουργία φωτοβολταικού συστήματος.

Δραστηριότητες του Μενέλαου Δ. Τριανταφύλλου

ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑΙΤΗΜΑ
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ



Παρουσίαση
Πρότασης και πιθανής υιοθέτησης για την ενοικίαση του υπογείου στο κτίριο του Παύλου Μελά για την δημιουργία κέντρου αποκατάστασης για άτομα με αναπηρίες και λοιπών παθήσεων με την επωνυμία ΚΕΑΔΗΘ

Επικοινωνία
Με τον κ. Δούκα και τον κ. Μήτσιο από την COSMOTE ΑΕ για την προώθηση επικοινωνιακού πακέτου και την δημιουργία νέας χορηγίας.

Επικοινωνία
Με τον κ. Αλεξόπουλο για την εύρεση χρηματοδότησης των νέων δράσεων.

Επιστολή και επικοινωνία
Με τις διεθνής γεύσεις με όφελος την εύρεση πόρων.

Συνάντηση
Με τον Αχιλλέα Μεταλούλη με σκοπό την προώθηση δημιουργίας ηλεκτρ. Ραδιοφώνου στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Εύρεση
Πόρων για την αγορά μετοχών

Λειτουργία
Νέων τμημάτων για το πρόγραμμα Ατόμων με αναπηρίες που πραγματοποιείται στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Ενημέρωση
Για την πορεία επιδόματος της Χριστίνας Κάζα στην μητέρα της

Παρουσίαση
Βίντεο με προτάσεις και απόψεις μου στο ηλεκτρονικό μου μπλοκ σε συνδυασμό με την καταγραφή νέων κειμένων.

Αποστολή
Βιντεοσκοπημένων παρουσιάσεων κοινωνικού ενδιαφέροντος όπως για τα στρατόπεδα και των πολιτικών εξελίξεων της επικαιρότητας

Συνάντηση
Με την υπεύθυνη μάρκετινγκ του LES LAZARISTES

Σύναψη
Συνεργασίας με την βρεφονηπιοκόμο Φωτεινή Πόλκα

Συνάντηση
Για επικείμενη συνεργασία με τον Βαλάντη Αγγελίδη

Συμμετοχή
Στο συνέδριο της Αθήνας για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Συναντήσεις
Για την προώθηση των θεμάτων του ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Επικοινωνία
Με τον κ. Γκίζα για επικείμενη συνεργασία

Ενημέρωση
Στον κ. Βέλτσιο για εργασιακά ζητήματα.

Επικοινωνία
Με την κ. Καληφωλιά για το πρόγραμμα ΑΜΕΑ.

Προετοιμασία
Όλων των ενεργειών για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στα μέσα Φεβρουαρίου.

Υπογραφή
Συμβάσεων με τις κες Κόλκα και Τσιαρτσίδου για τα μαθήματα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ προς τα παιδιά.

Συνάντηση
Και συνεννόηση με τον Διονύση Ψωμιάδη για την αξιοποίηση του κτιρίου του Παύλου Μελά και ενημέρωση για την συγκατάθεση της ομάδος.

Βιντεοσκόπηση
Και παρουσίαση απόψεων και σκέψεων για θέματα της επικαιρότητας αποστολή στις σελίδες των ενδιαφερομένων για την απονομή διαλόγου.

Παρουσίαση
Απόψεων αιτημάτων και προτάσεων στο Δημοτικό συμβούλιο Σταυρούπολης

Παράδοση και παραλαβή
Ερωτήσεων και απαντήσεων για προσωπικά μου ζητήματα προς τον διευθυντή του Δήμου Σταυρούπολης

Παρουσίαση
Πρότασης για την ανάπτυξη δικτύου παροχής υπηρεσιών στον τομέα της ψυχικής υγείας στον Δήμο Σταυρούπολης .

Ενημέρωση
Από φορείς για την πορεία χρηματοδοτήσεων προς το επενδυτικό μου σχέδιο.

Ενημέρωση
Για εργασιακά ζητήματα και θέματα χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Αναζήτηση
Προσφορών για την έκδοση διαφημιστικών φυλλαδίων

Συνεννόηση
Για την αγορά φορητών υπολογιστών για τα προγράμματα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Ενημέρωση
Σε κόσμο της περιοχής για δικαιώματά του σε σχέση με την αναπηρία.

Εξεύρεση
Τροποποιητικής σύμβασης της ΟΠΑΠ Α.Ε. και διεκδίκηση άδειας πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Παρουσίαση
Πρότασης για εργασιακή σχέση.

Ανταλλαγή
Ηλεκτρονικών μηνυμάτων για την εξέλιξη εργασιακής διαφοράς με προορισμό την μετάταξή της .

Ανάληψη
Πρακτικών Δημοτικών συμβουλίων από την Γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Σταυρούπολης

Επίλυση
Στην αλλαγή διευθύνσεων των φυλλαδίων με τύπωμα αυτοκόλλητου.


Αποπληρωμή
Σειράς υποχρεώσεων και συμφωνίας για την αγορά φορητών υπολογιστών για το δημιουργηθέν κέντρο πληροφόρησης στον ιερό ναό.

Ενημέρωση
Στον πατέρα Παντελεήμων για την πορεία των προγραμμάτων και της υλοποίησης του σχεδίου για τον Ήφαιστο.

Παρουσίαση
Αιτήματος στον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κο Αναστασιάδη για την παραχώρηση του υπογείου στο κτιρίου του Παύλου Μελά.

Αποστολή
Βιογραφικού για θέση εργασίας στην ΟΤΕ plus A.E

Αναζήτηση
Εξεύρεσης λύσης για συνταξιοδοτικό ζήτημα γονιού με τέκνο αναπηρίας.

Προώθηση
Εργασιακού ζητήματος με τον ΟΑΕΔ.

Παρουσίαση
Και επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ για την δημιουργία Κέντρου ψυχικής υγείας. Αναμένεται εκ νέου συζήτηση.

Ενημέρωση
Θέσεων εργασίας σε κόσμο δια μέσου ηλεκτρονικής σελίδας.

Ενημέρωση
Στη δικηγόρο Άννα Παπαδοπούλου για μετατροπή της ΕΠΕ σε Α.Ε.

Προώθηση
Θεμάτων μέσω ηλεκτρονικού τύπου

Συνεργασία
Με τη λογοθεραπεύτρια Χριστίνα Τσαρτσίδου για την ενημέρωση φόρμας των ατόμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το ίδιο και με τη βρεφονηπιοκόμο Κόλκα Φωτεινή.

Επικοινωνία
Και προώθηση για την έκδοση αδείας περιπτέρου για άτομα με αναπηρίες σε ενδιαφερόμενο μέλος.

Τακτοποίηση
Ηλεκτρονικών αρχείων στο κομπιούτερ του γραφείου

Βολιδοσκόπηση
Συμμετοχής ατόμων στο διοικητικό συμβούλιο του Ήφαιστου.

Απάντηση
του κ. Αναστασιάδη στο αίτημα μου για υπενοικίαση του κτιρίου του Παύλου Μελά.

Συνάντηση
Με τον κ. Πασχαλίδη με αποτέλεσμα την συζήτηση σε αποστολή εγγράφου μου.

Συνεννόηση
Με την Φωτεινή Κόλκα και την Χρ. Τσιαρτσίδου για το προκυρησόμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και την συμμετοχή του ΗΦΑΙΣΤΟΥ σε αυτό.

Επικοινωνία
Και συναντήσεις στον ΟΑΕΔ για διάφορα θέματα

Ενημέρωση
Και προώθηση συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών ζητημάτων

Ανάρτηση
Κειμένων και βίντεο σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και παρακολούθηση των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων

Ενημέρωση
Θεμάτων εργασίας και ιδιαίτερα αγγελιών ηλεκτρονικού site σε κόσμο που μου απευθύνει τα ερωτήματά του .

Προώθηση
Και βελτίωση εκκρεμοτήτων του γραφείου

Προκείμενη
Επίσκεψη στην SATO για την αγορά επίπλων

Συζήτηση
Για την παραγωγή βέλτιστης λύσης για την σύσταση ηλεκτρονικού ραδιοφώνου

Αναμόρφωση
Της εταιρικής μορφής του γραφείου

Ανασύνταξη
Και προώθηση της οικονομοτεχνικής μελέτης για το επενδυτικό σχέδιο με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία

Συμμετοχή
Σε συναντήσεις και ημερίδες για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ με ταυτόχρονες τοποθετήσεις μου.

Αναζήτηση
Μέσω συναντήσεων για πιο ενεργή συμμετοχή μου στα εταιρικά του ΠΑΟΚ.

Επίλυση
Ζητημάτων καλύτερης συνεργασίας με την οικογένεια Κάζα.

Παρουσίαση και παράδοση
Ενημερωτικών δελτίων από τις δασκάλες των προγραμμάτων του ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Αποδοχή
Προσφοράς τηλεπικοινωνιακού πακέτου.

Συνεννόηση
Λύσεων για την απονομή εσόδων του ΗΦΑΙΣΤΟΥ διαμέσου διοργάνωσης λαχειοφόρου αγοράς και εκδρομής

Συνάντηση
Με την υπεύθυνη της ομάδας αμφιθεατρικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Επεξεργασία
Λύσης προσωπικών θεμάτων υγείας μου

Εξεύρεση
Εφαρμογής και ενημέρωσης για την εγκατάσταση φωτοβολταικού συστήματος σε προσωπικό μου αγροτεμάχιο.

Προσπάθειες
Εξεύρεσης πόρων για το προσωπικό μου επενδυτικό σχέδιο.

Διεκδίκηση
Διαγωνισμού ασφαλειών του Δήμου Σταυρούπολης

Αρχαιρεσίες
Του διοικητικού συμβουλίου του ΉΦΑΙΣΤΟΥ

Επικοινωνίας
Με την κα Κουμουτσάκα από το LES LAZARISTES με όφελος τη δημιουργία χορηγίας για τον ΗΦΑΙΣΤΟ

Επικοινωνία
Με τους κο Μήτσιο και Τσελεκίδου για την ενημέρωση προόδου και εξελίξεων σε θέματα χορηγιών από τους φορείς τους καθώς και για την έκδοση άδειας πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Συναντήσεις
Με την Άννα Χατζάκη σε σχέση με την συνεννόηση πορείας ασφαλιστικού συμβολαίου καθώς και για την δημιουργία σύναψης συμφωνίας με άτομο για την ενασχόληση του ιδίου αντικειμένου.

Συνεννόηση
Με την Χρ. Τσιαρτσίδου για την έναρξη δραστηριότητας και για την απονομή προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Αποστολή
Εγγράφων και παρουσίαση θεμάτων προς απάντηση από τον Διευθυντή του Δήμου Σταυρούπολης .

Ενημέρωση
για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα για ενδιαφερομένους.

Προώθηση
Ηλεκτρονικών μου δραστηριοτήτων

Δημιουργία
Σύστασης και λειτουργίας μιας νέας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας σε θέματα αειφορίας .

Διευθετήσεις
Για την πρόοδο δραστηριοτήτων του ηλεκτρ. Ραδιοφώνου.

Συνεννόηση
Με τον Ευάγγελο Πατυνιώτη για την προώθηση και συμμετοχή των επιχειρησιακών του δραστηριοτήτων σε διαγωνισμούς

Συνεχής
Δράσεις για το κλείσιμο υποχρεώσεων και χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων.

Συνεννόηση
Με την Χρ. Τσιαρτσίδου για υπενοικίαση χώρου με όφελος την έναρξη εργασιών της με ευρύτερη συνεργασία.

Συνάντηση
Στις 23/3/2010 για την πρόοδο εργασιών του ΗΦΑΙΣΤΟΥ τελειοποιώντας το διοικητικό του συμβούλιο θέτοντας προτεραιότητες εργασιών με μετέπειτα απονομή των στοιχείων του σε όλες τις αρμόδιες αρχές.

Αλληλογραφία
Επιστολών με τον Δήμο Σταυρούπολης για την αποσαφήνιση και διεκπεραίωση θεμάτων

Προώθηση
Θεμάτων σε ηλεκτρονική μορφή με την αποστολή τους σε διαβούλευση που βρίσκονται θέματα της επικαιρότητας ώστε να προκύψουν καλύτερες πολιτικές

Προώθηση
Ασφαλιστικών θεμάτων με την Άννα Χατζάκη

Συνεννόηση με
Τον Γ. Μιχαηλίδη για την αγορά χώρου ώστε να προκύψει το κέντρο αποκατάστασης με μια πιο ευρύτερη λειτουργία της DEVELOPMENT SOLUTION ΕΠΕ σε Α.Ε.

Προσπάθεια
Δημιουργίας καλλιτεχνικού εργαστηρίου στον ΗΦΑΙΣΤΟ σε συνεργασία με την Όλγα Γάκη.

Τακτοποίηση
Στους επόμενους μήνες προσωπικού δανεισμού σύμφωνα με τα προβλεφθέντα και ψηφίσαντα νομοσχέδια

Επίσκεψη
Στο Ωραιόκαστρο στην ICBS ώστε να ενημερωθώ για την πρόοδο του προεδρικού διατάγματος για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων.

Ανταλλαγή
Απόψεων με την Δημοτική επιχείρηση Σταυρούπολης για την παραχώρηση του Βοτανικού κήπου

Αναζήτηση
Τρόπων χρηματοδότησης για μοντέλα κοινωνικής ευθύνης

Κατάθεση
Πρότασης στην Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων για αναχρηματοδότηση σύμφωνα με το προωθούμενο μέτρο των ανέργων

Συνεχής ενημέρωση
Για θέσεις εργασίας και προώθηση σε ενδιαφερόμενους

Προσπάθειες
Για την δημιουργία μελλοντικού εταιρικού claster.

Προώθηση
Συνεργασίας με πολ. Μηχανικό για την διεκπεραίωση φακέλων του προγράμματος εξοικονόμηση κατ οίκων.

Συνεργασία
Με την Χρ. Τσιαρτσίδου για την αγορά επίπλων στο διαμέρισμα της Βυζαντίου.

Συνεννόηση
Με τον πάτερ Παντελεήμων για την απονομή κοινωνικού παντοπωλείου από τα CARFFOUR

Επίσκεψη
Στον ΟΑΕΔ για ενημέρωση προγραμμάτων καθώς και για την προώθηση εγκριτικής χρηματοδοτούμενου προγράμματος

Επικοινωνία
Με τον κο Ιγνατιάδη με όφελος τη προώθηση συζήτησης για θέματα αναπηρίας

Χορηγία
Από τα ΚΟΥ ΚΟΥ για τα προγράμματα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ( παιχνίδια)

Αναζήτηση
Λύσεων για το κέντρο αποκατάστασης και το ηλεκτρ. Ραδιόφωνο κυριότερα για θέματα χρηματοδοτήσεων

Επικοινωνία
Με τον κ. Μήτσιο από το γραφείο της κας Διαμαντοπούλου για το θέμα των πτυχίων

Αποστολή αιτήσεως
Στον οργανισμό SPESIAL OLYMPICS καθώς και συνομιλία με την κα Σπέτσα για την πρόοδο των αποτελεσμάτων

Ολοκλήρωση
Διαδικαστικών θεμάτων συνταξιοδοτήσεων και λοιπών εργασιακών ζητημάτων συγκεκριμένης οικογένειας

Συνεννόηση
Με τον αντιδήμαρχο κ. Περτσενλίδη για την προώθηση θεμάτων ΜΚΟ με την επωνυμία οι φίλοι της αειφορίας

Ενημέρωση
Από ηλεκτρ. Site για θέματα της επικαιρότητας με αντιδιαστολή την επικοινωνία και την επίλυση προώθηση και ενημέρωση εργασιακών ζητημάτων σε δημότες

Παρακολούθηση των
Δημοτικών συμβουλίων

Αναζήτηση
Λύσης για την κατοχύρωση του πριμ παραγωγικότητας

εύρεση
Τρόπου για την παραλαβή ασφαλιστικών εργασιών του Δήμου Σταυρούπολης

Εύρεση
Λύσης για συνεννοήσεις διακανονισμό με την ΚΟΣΜΟΤΕ καθώς και την ρύθμιση εργασιακού ζητήματος

Παράθεση
Επαγγελματικών αγγελιών στο ηλεκτρ. Blog

Επικοινωνία
Με υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής ένωσης για την επίλυση ζητημάτων καθώς και της συμμετοχής περί αιτήσεως σε δυνητική πρόσληψη

Εξεύρεση
Επενδυτικών εργαλείων της Ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων

Αναζήτηση
Σεμιναρίων και μεταπτυχιακού σε επενδυτικά και θέματα κοινωνικής πολιτικής κυριότερα από το ΑΠΘ

Αποστολή
Αιτημάτων στον συνήγορο του πολίτη για την αποδοχή απαντήσεων σε προσωπικά ζητήματα

Επικοινωνία
Με τα special Olympics με όφελος την ενημέρωση προόδου της αιτήσεώς μου

παρακολούθηση
Της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Παράδοση
Συνέντευξης στη ΔΙΑΣ οικονομική

Συναντήσεις
Με τους κους Σωτηράκη και Παπανικολάου για την επίλυση εργασιακού ζητήματος

Αποστολή
Δικαιολογητικών στην ΟΠΑΠ Α.Ε.

Συνενόηση
Με τον πωλητή από την ΣΑΤΟ για την αγορά επίπλων

Ενημέρωση
Και προώθηση εργασιακών ασφαλιστικών θεμάτων

Προσπάθειες
Για την απονομή διακύριξης με θέμα την ασφάλιση οχημάτων του Δημου Σταυρούπολης

Προώθηση
Ηλεκτρονικών διαφημίσεων διαμέσου των επικοινωνιακών μου δραστηριοτήτων

Παρακολούθησα
Συζήτηση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Συκεών για τον Καλλικράτη

Παρακολούθησα
Του ΜΚΟ με την επωνυμία Μαζί για την οικογένεια και το Παιδί με εισηγήτρια την Κ. Τζάγκρη με θέμα το μεταναστευτικό.

Επικοινωνία
Με την κ. Ψαρά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με όφελος την διευκρίνιση ζητημάτων για τις μετοχές

Επικοινωνία
Με τον οργανισμό Special Olympics για την απονομή αποτελέσματος σε δυνητική πρόσληψη που κρίθηκε ανεπιτυχής.

Επίσκεψη
Στον ΟΑΕΔ για ενημέρωση εργασιακών προγραμμάτων καθώς και για την προώθηση αιτήσεων σε εργασιακά προγράμματα.

Επικοινωνία
Με αρμοδίους για την ενημέρωση δανειακού πακέτου.

Επίσκεψη
Στο γραφείο της κ. Τζάγκρη με όφελος την οριστικοποίηση συνάντησης και την παρουσίαση αιτημάτων για θέματα αναπηρίας.

Συνάντηση
Με την δημοσιογράφο Γεωργία Σαγανά με όφελος την ανταλλαγή σκέψεων σε διοργάνωση εκδήλωσης.

Προετοιμασία
Ιουνίου Φακέλου για την δικάσιμο της 7 Ιουνίου 2010.

Κατάθεση Αιτήσεων
Για την αποδοχή αδείας Λογιστή-Φοροτέχνη από το ΟΕΕ.

Ενημέρωση σε κοινό
Για εργασιακά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά ζητήματα.

Αποστολή
Ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο Marfin Foundation και Les Lazaristes.

Απονομή
Νομοσχεδίου από την Ραφαέλα Σαμαρτζίδου δια μέσου ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Κατάθεση
Αιτημάτων και θεμάτων καθώς και παρακολούθηση συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Σταυρούπολης.

Αναζήτηση
Και ενημέρωση προόδου φακέλου χρηματοδότησης στον ΟΑΕΔ.

Προώθηση
Επικοινωνιών για την διακύρηξη των ασφαλιστικών οχημάτων του Δήμου Σταυρούπολης.

Συνεργασία
Για την γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου

Επικοινωνία δια μέσου Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης
Με αποστολή και παραλαβή μηνυμάτων με φυσικά και νομικά πρόσωπα για την προώθηση θεμάτων

Συνάντηση και συνεννόηση
Για συνεργασία με την Καίτη Γκιάλη

Επίσκεψη
Σε ιδιωτικό ωδείο στην Άνω Ηλιούπολη με όφελος την ενημέρωση για πολιτιστικά και μουσικά προγράμματα με χρονική έναρξη τον Σεπτέμβρη

Επικοινωνία
Με φυσικά πρόσωπα όσον αφορά την ανάθεση και εκπόνηση επενδυτικών σχεδίων παράθεση προσφορών εν αναμονή ανάληψης εργασιών

Ανάδειξη
Της τιμολογιακής πολιτικής της εταιρίας

Ενημέρωση προγραμμάτων
Εναλλακτικών μορφών ενέργειας από τη ΔΕΗ

Προώθηση
Ζητημάτων του Ηφαίστου με εν εξελίξει υποθέσεων

Ενημέρωση και συνεννόηση
Για ασφαλιστικά ζητήματα

Ενημέρωση
Σε ενδιαφερομένους για πρόγραμμα διακοπών του ΕΟΤ

Αποστολή
Αιτήσεως στην ΟΠΑΠ Α.Ε για την επιχορήγηση ειδικού λεωφορείου στο μοντέλο με την κοινωνική επωνυμία «Ήφαιστος»

Αναζήτηση
Μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας για συνεργάτες στον «Ήφαιστο»

Αποστολή
Χρηματοδοτικών συμφωνιών με το τραπεζικό σύστημα για σύναψη νέων συμβάσεων

Ενημέρωση
Σε ενδιαφερομένους για θέσεις εργασίας του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα

Συζήτηση
Με φυσικό πρόσωπο για την ανάδειξη και την δημιουργία επενδυτικής δραστηριότητας

Προώθηση και αποστολή
Μηνύματος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για τα προβλήματα υγείας μου

Παρακολούθηση
Συναντήσεων για το θέμα του «Καλλικράτη»

Παρακολούθηση
Συνάντησης για το θέμα των δημοσιονομικών στο Porto Palace

Προώθηση πρότασης
Εκδήλωσης για την παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος

Συνεννόηση
Με τον πωλητή από την Sato όσον αφορά την διευκρίνηση αγοράς

Συνεννόηση
Με την βρεφονηπιοκόμο του προγράμματος του «Ήφαιστου για την απονομή του δελτίου προόδου για τα παιδιά και συνεννόηση για την καλύτερα παράδοση των παιδιών

Ενημέρωση
Επενδυτικών προγραμμάτων σε ενδιαφερομένους συνοδευμένης πρότασης για συνεργασία

Συνεννόηση και συνάντηση
Παρουσίασης θεμάτων του Δήμου με ενδιαφερόμενο και αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος με παρουσίαση αιτημάτων στο ηλεκτρονικό site του Δήμου εν αναμονή των απαντήσεων

Επίσκεψη
Στο άμεσο μέλλον στον πολιτιστικό φορέα «Ηλιουπολίτικα» για την σύναψη συμφωνίας

Επαναφορά
Προτάσεων και αιτημάτων στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στη Σταυρούπολη

Κατάθεση
Αιτήματος και ερωτήματος στο Γραμματέα της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Σταυρούπολης

Προετοιμασία
Επικοινωνιακού φακέλου της εταιρίας για κάθε ενδιαφερόμενο

Προετοιμασία
Των απαραίτητων εγγράφων για την λειτουργική συνάρτηση της εταιρίας προς κάθε αρμόδιο φορέα της ελληνικής επικράτειας

Ενημέρωση
Για προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και προώθηση αυτής σε ενδιαφερομένους εν αναμονή απαντήσεων

Προετοιμασία
Φακέλου για δανεισμό μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος για προσωπικές επαγγελματικές μου δραστηριότητες

Επικοινωνία
Για την εξεύρεση καθηγητή για την εκμάθηση προετοιμασίας πανελλαδικών εξετάσεων

Επίσκεψη
Σε αρμοδίους φορείς για την απονομή αιτήσεως κάρτα νέου

Επίσκεψη
Στο βιομηχανικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση προγραμμάτων

Διευθέτηση
Εγκριτικής επιστολής προγράμματος νέων επιστημάτων του ΟΑΕΔ καθώς και διευθέτηση πληρωμής προγράμματος επιδότησης προσωπικού για ΑΜΕΑ σε συγκεκριμένη επιχείρηση

Ενημερώσεις
Σε φυσικά πρόσωπα για προγράμματα του ΟΑΕΔ εν αναμονή απαντήσεων

Αποστολή
Ηλεκτρονικών απαντήσεων για προσωπικά θέματα και θέματα προσωπικού ενδιαφέροντος προς τρίτους

Προετοιμασία
Φόρμας πελατών σε ηλεκτρονική μορφή τους

Ερευνητική
Διαδικασία προσφορών για την δημιουργία επενδυτικού σχεδίου σε δράσης ηλεκτρονικού ραδιόφωνου και τηλεόρασης

Παρουσίαση
Πρότασης μετεγκατάστασης του Ήφαιστος group εν αναμονή απαντήσεων

Ενημέρωση
σε φυσικά πρόσωπα για την προώθηση αιτήσεων τους σε προκυρήξεις του δημοσίου τομέα

Προώθηση
Δια μέσω επικοινωνίας επενδυτικούς σχεδίου πληροφορικής

Ενημέρωση
Τραπεζικού φορέα σε επενδυτικά σχέδια φωτοβολταΐκών συστημάτων

Δυνητική αίτηση
Σε πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες

Επικοινωνία
Με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παροχή των μετοχών

Αποστολή
Προσωπικού αιτήματος στο Δήμο Σταυρούπολης

Επικοινωνία
Με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αναστασιάδη για θέματα προσβασιμότητας και με την κυρία Χατζηαθανασιάδου για την απονομή απαντητικής επιστολής στο θέμα αξιοποίησης του Βοτανικού Κήπου

Αποστολή
Ηλεκτρονικών προτάσεων για θέματα τραπεζικού ενδιαφέροντος σε φυσικά πρόσωπα

Αποστολή
Ηλεκτρονικού προσωπικού μηνύματος σε τραπεζικό φορέα

Ενημέρωση
Για θέματα εθελοντισμού από τα Special Olympics τον Οργανισμό Αθήνα 2011

Δυνητική πρόταση
Στο Ινστιτούτο Νεολαίας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Δυνητική έρευνα
Μεταπτυχιακού

Προώθηση
Νέου μη κυβερνητικού οργανισμού με επωνυμία « οι φίλοι της αηφορίας»

Συγχαρητήρια

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια στο φίλο μου τον Τάσο Χρυσοχοίδη για την επιτυχή πρόσληψη του στο Νόμο 2643/1998 και στην Όλγα Γάκη για τον διορισμό της σε ολοήμερο σχολείο της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ

Στην παγκόσμια διακυβέρνηση τα δεξιά παρακράτη υιοθέτησαν μια ρήση που γίνετε σήμερα αφωμιούμενη από τους περισσότερους «ο ισχυρότερος του ισχυρού» με βάση τα προκείμενα της ρήσης αυτής ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η ομάδα μας έχουν σκοπό να γίνουν ισχυρότεροι ή να παραμείνουν ισχυροί απολαμβάνοντας τα υπολοίματα και τα ξεροκόμματα; Μια μεταβλητή της ρήσης που την επόμενη χρονιά με τα όσα διαδραματίζονται σήμερα στις ομάδες του κέντρου θεωρείτε αποτυχία η μη κατάκτηση του πρωταθλήματος όταν δε στις διοικήσεις των ομάδων αυτών διαδραματίζονται σημεία αδιαφάνειας, ασυναινοησίας και αμφιταλάντευσης των συμμαχιών τους με το ελληνικό κράτος τίθεται ως επιτυχής στρατηγική το επόμενο καλοκαίρι να είμαστε αυτόχρηματοδοτούμενοι κάτι που δεν έγινε φέτος εφικτό καθώς από δύο στόχους χάθηκαν 25.000.000€. Γίνεται επίσης ολοένα και πιο επίκαιρο την επόμενη 5ετία να έχουν ολοκληρωθεί επί τάπητος οι στόχοι του νέου γηπέδου της αυτοχρηματοδότησης της ΠΑΕ και της λύσης του ζητήματος των χρεών.

Προς κύριο Σωκράτη Ξινίδη

Ζητώ να μάθω τι γίνεται με τις κάρτες μελών για την ανανέωση τους στην φετινή χρονιά όπως και τις σκέψεις σας για την διεξαγωγή συνεδρίου με τα όσα συμβαίνουν σήμερα.

Στρατηγική

Έχοντας υπόψιν τους δύο βασικούς συντελεστές παραγωγής την εργασία και το κεφάλαιο μέχρι σήμερα από την εργασία μου στο Δήμο Σταυρούπολης επιχορήγησα τα κεφάλαια τις νεουδριθείσας εταιρίας Development Solution ΕΠΕ και επιδότησα τις υπόλοιπες δραστηριότητες των κεφαλαίων με ξένα κεφάλαια για την ύπαρξη του σημερινού επενδυτικού σχεδίου, το ίδιο μένει να γίνει και παρακάτω για την προώθηση των περαιτέρω ενεργειών
Προς Δήμο Σταυρούπολης

Από την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 λόγω των γεγονότων που συνέβησαν στα δικαστήρια πρόκειται να ξεκινήσει η προσπάθεια ανάκλησης μηνύσεων από τον Μενέλαο Δ. Τριανταφύλλου προς στους Σάββα Σερασίδη, Νικόλαο Πασχαλούδη. Νικόλαο Ευθυμιάδη Κωνσατντίνα Κουλάχογλου και Έλσα Γρηγοριάδου καθώς κρίνω πλέον ότι για τα όσα συνέβησαν παραμένω ηθικά δικαιωμένος για το έργο το οποίο άφησα να λειτουργεί ακόμα και σήμερα, για μια ομάδα πληθυσμού που βρίσκονταν στο περιθώριο. Άλλωστε τα όσα διενεργηθήκαν έως και σήμερα αφήνει να εννοηθεί σε μένα με την συμμετοχή μου στη ανάδειξη και την προώθηση σε επίλυση προβλημάτων του αναπηρικού κινήματος στην Σταυρούπολη. Γνωρίζουμε επίσης πάρα πολύ καλά σήμερα κάποιοι που συνεχίζουν να ασχολούνται με τα προσωπικά μου χωρίς να τους αφορούν ότι την είσοδο τους με εργασιακή σχέση με τον Δήμο Σταυρούπολης την οφείλουν σε κάτι δεν πίστεψε κανείς όσο ποτέ παρά μόνο ο Μενέλαος Τριανταφύλλου και η κ. Καρασαββίδου εννοώντας δηλαδή την χορηγία του λεωφορείου με την παραλαβή επίσης των εγγράφων και την υπογραφή του Δημαρχου και του Διευθυντή του Δήμου Σταυρούπολης ότι δεν υπάρχει θέμα κατάχρησης από τον Μενέλαο Τριανταφύλλου παρά το ότι σύρθηκε με κατηγορίες σε αρμόδιες υπηρεσίες και κυριότερα στην Δίωξη του Ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά και με την ανταλλαγή των εγγράφων του Διευθυντή του Δήμου Σταυρούπολης κυρίου Τσιπίδη προς τον κύριο Τριανταφύλλου για το ποιοι συμμετείχαν στην ίδρυση του μοντέλου κοινωνικής ευθύνης με την επωνυμία «Μέριμνα Ζωής» αφήνετε πλέον ξεκάθαρα να μένει στο πρωτόκολλο του Δήμου αλλά και στη συνείδηση των περισσοτέρων για τα τι έγινε και το ποιοι επέφεραν τα θετικά αποτελέσματα αλλά και για το ποιοι συμμετείχαν σε αυτά. Δεν μετάνιωσα και δεν πρόκειται να μετανιώσω ποτέ για κάθε μου ενέργεια στην επιτυχία τους έργου που διενεργήθει ήξερα παρόλα τα εμπόδια, τις αντιπαραθέσεις και τις διχογνωμίες για το που μπορούσε να φτάσει η προσπάθεια από την πρώτη στιγμή που την σχεδίασα έως και την στιγμή που την μετέδιδα σε ανθρώπους για να την βελτιώσουν παρότι τις περισσότερες φορές η πλειοψηφεία αυτού του κόσμου κατέθεσε την μικροψυχία της. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη μου συμμετοχή σε κάποια τέτοια προσπάθεια ακόμη και αν κάποιοι με θεωρούσαν χειράνθρωπο της κ. Καρασαββίδου όπως ο κύριος Μπακατσής επανελημένες φορές καθώς γνώριζα όρι ενημέρωνα την προϊσταμένη μου χωρίς να με ενδιαφέρει για τίποτα άλλο. Από την στιγμή επίσης όπου ο Δήμαρχος Σταυρούπολης κατάβαλε τα ασφαλιστικά μέτρα απαγορέυοντας μου την είσοδο στο κέντρο κοινωνικών υπηρεσιών παρ’ όλη την αγανάκτηση των προηγούμενων ημερών άρχισα να νιώθω μια ηρεμία καθώς το κουβάρι ξετυλίγονταν και καθώς έβλεπα ότι από την μικροψυχία τους και τις ενέργειες τους το μόνο που έκαναν ήταν να αποδεικνύουν την σκευωρία με την μόνη και μία αδύναμη στιγμή του Μενέλαου που τους έδινε πάτημα καθώς κανείς από όλους αυτούς δεν χώνεψε την επιτυχία εξ αρχής παρά μόνο σύρθηκε πάνω σε αυτή γιατί δεν είχε άλλη επιλογή. Επιβεβαιώνετε πλέον από πολύ κόσμο ότι δεν είμαι ένας χείριστος άνθρωπος όπως με παρουσιάζουν οι συγκεκριμένοι γιατί οι περισσότεροι συνεργάστηκαν μαζί μου με κατοχυρωμένη επιτυχία, επιτυχία που έδινε προστιθεμένη αξία σε κόσμο που είχε ανάγκη και που ήταν στο περιθώριο. Δεν έκανα επίσης σε καμία στιγμή εμπόριο ελπίδος παρά αφοσιωμένος σε συγκεκριμένες στρατηγικές με πολύ κόσμο μαζί δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για απτά αποτελέσματα έχοντας πλέον στην συνείδηση μου ξεκάθαρα: την περίπτωση να πληρώσω για την έπραξα το καθήκον μου ας γίνει το αυτό μεγάλη μου ικανοποίηση, καθώς εργάστηκα με σύνεση, σχέδιο και όραμα και πέτυχα και φυσικά το μόνο που έγινε ήταν να με χαμηλώσουν κάποιοι απότομα όπως νόμιζαν στήνοντας ς μια μηχανή κάτι που όμως δεν παρεμπόδισε μέχρι και σήμερα από τις δραστηριότητες μου, ανεξαρτήτως τις όποιες δυσκολίες συνάντησα και συναντώ. Η μόνη στρατηγική που έκανε τα σχέδια του Δημάρχου να μην είναι επιτυχημένα έχοντας μια μανιώδη από την αρχή σκέψη για την λήξη της σύμβασης μου κάνει σήμερα να θέλω να ανακαλέσω τις μηνήσεις οι οποίες μου απέδωσαν κερδισμένο χρόνο. Βέβαια, η διεκδίκηση μου για την μισθοδοσία που μου οφείλετε και η απαλλαγή σπίλωσης της προσωπικότητας μου εναντίον του Δημάρχου και τις παρέας του δεν πρόκειται να σταματήσει ούτε και να με παρακάμψει η οποιαδήποτε ενέργεια του την ολοκλήρωση και την αποφυγή από τα δρώμενα που υπηρετώ καθημερινά τα οποία είναι προσωπική μου επιλογή, τον καλώ επίσης τον κύριο Σερασίδη σε οποιαδήποτε πολιτική αναμέτρηση με κάλπη σε οποιαδήποτε στιγμή και με οποίους όρους θέλει. Τέλος ζητώ να κοινοποιηθεί στον Διευθυντή του Δήμου Σταυρούπολης κύριο Τσιπίδη και αφού θυμηθεί ότι απάντηση του έγγραφο πρωτοκολλημμένο αναφέρει την δικαίωση μου μισθολογικά και εργασιακά ίσως και αναδρομικά εκ του προεδρικού διατάγματος στην τωρινή μου μισθοδοσία την απονομή επιδόματος πτυχίου καθώς η απάντηση του έχει αποδοθεί εγγράφως, απλός θέλω να γνωρίζω και σήμερα ότι δεν την αλλάζει, ότι ισχύει άρα πρέπει να μου αποδοθούν και τα ανάλογα. Τέλος προβαίνω στην ανάκληση των μηνύσεων καθώς απέναντι μου πλέον έχω να αντιμετωπίσω ένα εργοδότη που λέγετε Σερασίδης ο οποίος σε λίγους μήνες εγκαταλείπει τελειώνοντας την θητεία του αλλά και γιατί απέναντι μου έχω να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που κλέβει τον ιδρώτα των εργαζομένων του Δήμου Σταυρούπολης μην αποδίδοντας δώρα σε συμβασιούχους αλλά και βάζοντας δούρειους ίππους που εισπράττουν μέρος των οφειλωμένων τους. Καλή τύχη Σάββα Σερασίδη όπως είναι κατατεθειμένο και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Τριανταφύλλου είναι εδώ. Ενωμένος, όρθιος και δυνατός. Ευχόμενος δε να μην σου τα φέρει η ζωή να μου παράδοσης τα κλειδιά του Δημαρχείου κατά την παραλαβή παράδοσης σου. Άλλωστε υπάρχει μια παροιμία του φιλόσοφου λαού που αναφέρει ότι «ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι με βάση όλων των διατάξεων των νόμων του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα το υπηρεσιακό συμβούλιο και η κυρία Λάπα στην εμμονή την δική σας για λήξη της συμβάσεως μας έπρεπε να την αποδώσει σε 6 μήνες maximum ενώ έχουν περάσει περίπου 14 μήνες, έχοντας ως σκοπό όλοι σας την πλήρη εξόντωση μου. Επίσης στα όσα δημιουργήθηκαν αφήσατε μια υπηρεσία κλειστή στην οποία συμμετείχα ως συνιδρυτής τοποθετώντας προσωπικούς μου πόρους για την λειτουργία της που αποτυπώνονται όλα σε πρωτοκολλημμένα κείμενα αλληλογραφιών με αποτέλεσμα να ερωτάσθε -Είναι δυνατόν να ήθελα κάτι άσχημο για την υπηρεσία από την στιγμή που συντέλεσα και ως συνιδρυτής για την λειτουργία της;-Μιας και ο μεγάλος στόχος, το λεωφορειάκι που επιτευχθεί ήταν προσωπική μου πρόταση, εξ αρχής της λειτουργίας της υπηρεσίας γεγονός που αποδεικνύει την σκευωρία καθώς δεν αντέξατε την συγκεκριμένη επιτυχία. Κατά καιρούς επίσης κατέθεσα προτάσεις χωρίς να έχω πάρει απαντήσεις, για την αξιοποίηση του Βοτανικού Κήπου πράγμα που θα επέφερε καινούργιου πόρους στο Δήμο και νέες θέσεις εργασίας. Κατέθεσα σε επαναλαμβανόμενες φορές στο συμβούλιο προτάσεις για δημιουργία νέων υπηρεσιών στην κοινωνική πολιτική που ακόμη δεν έχω πάρει ούτε μια απάντηση έστω για το «ζήτω». Κατέθεσα προτάσεις για τα θέματα προσβασιμότητας και παρέδωσα διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης εν αγνοία των υπηρεσιών ακόμα και όταν δεν μπορούσα να μπω μέσα στα κτήρια για να τις παραδώσω. Ο δε Δήμαρχος και το επιτελείο του από την στιγμή που έμαθαν το αίτημα κατάθεσης υποψηφιότητας μου για τις εκλογές άχρισαν να στήνουν σιγά σιγά την σκευωρία που όμως δεν με πτόησε σε τίποτα από τις όσες συνέπειες δέχτηκα από εκείνη την ημέρα. Συνεχίζω να ενημερώνω τον κόσμο για τα δικαιώματα του, συνεχίζω να πιστεύω στα ιδανικά που πρεσβεύω και δεν πρόκειται να με κάψει σε τίποτα στην καθημερινή μου δράση, φιλοσοφία και παροχή υπηρεσιών στον κόσμο, στις απαντήσεις των ερωτημάτων και την επίλυση των προβλημάτων τους. Πρόσφατα ζήτησα ραντεβού από την Πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού για την ανάδειξη και λειτουργία του Μεγάρου Βαρέων Αθλημάτων ένα έργο που η σημερινή Διοίκηση το διατηρεί κλειστό ενώ ο Μενέλαος έχει την δυνατότητα να το λειτουργήσει κάτι που τους κάνει να φέρονται μανιακά απέναντι μου λες και τους φταίει ο κόσμος σε τίποτα, το ίδιο έπραξα και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κύριο Αναστασιάδη που είχαμε επικοινωνία για τα θέματα προσβασιμότητας όπου τις επόμενες ημέρες πρόκειται να του παραδώσω κείμενο με προβληματικά σημεία στη Σταυρούπολη, είναι 100% σίγουρο πως τους εκνεύρισε κάποιους η λειτουργία μου και γι’ αυτό έστησαν μια καλή σκευωρία που δυστυχώς έπεσα στην παγίδα της νιώθω όμως περιχαρής που έκανα το καθήκον μου ευσυνείδητα, επιτυχημένα και αφοσιωμένα κάτι που θα συνεχίσω καθημερινά απρόσκοπτα.

Μετά τιμής
Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου.