3/6/09

Απάντηση σε εξώδικο έγγραφο

ΠΡΟΣ: κ. Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο Μέριμνας Ζωής
ΘΕΜΑ: Απάντηση σε εξώδικο έγγραφο

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι ,

Για τους λόγους ότι ποτέ δε σας ενδιέφερε το συλλογικό καλό της προσπάθειας μιας και την προσπάθεια αυτή την βρήκατε σε λειτουργία συμμετέχοντας στη πορεία του μοντέλου και ενώ είχε γίνει το καταστατικό και η πρωτοβουλία άρχισε να ρολλάρει, δεν σκεφτήκατε ποτέ και αυτό φάνηκε και από το προηγούμενο εξώδικό σας ότι για να απαιτείς και να ζητάς πρέπει πρώτα να έχεις δώσει αλλά και για να έχεις ένα ήρεμο παρόν και ευοίωνο μέλλον πρέπει να σέβεσαι το παρελθόν που επίσης δεν πράξατε ποτέ.

Συνεχώς διώκετε μια προσωπικότητα η οποία ήταν είναι και πρόκειται να είναι από όλα τα νόμιμα δικόγραφα ο σχεδιαστής και πρωτεργάτης του μοντέλου, και έχοντας υπόψη τα πρακτικά να είναι και να μένει για όλη διάρκεια ζωής του μοντέλου ο θεμελιωτής του.
Αλήθεια γιατί δεν απαντήσατε στα ερωτήματα του προηγούμενου εξώδικου.

Δεύτερον γιατί δεν αποδίδετε τα πρακτικά τακτικών και γενικών συνελεύσεων από την πρώτη μέρα έως και σήμερα. Τρίτον για αυτό που ζητάτε πρέπει να επιστρέψετε τα 1000€ της χορηγίας του κ. Αλεξόπουλου γεγονός δηλαδή της επιτυχίας της χορηγίας η αποτύπωση της πρωτοβουλίας από την ηλεκτρονική του σελίδα όπως επίσης και να δηλώσετε ότι δεν αποδέχεστε την εγκριθείσα χορηγία 3.000€ από την COSMOTE Α.Ε. οφείλετε ακόμη να αποδώσετε το ποσό των 1500€ για την συνεχή μου παρουσία στην Αθήνα και την θετική έκβαση θεμάτων και σύναψη συμφωνιών με την ΟΠΑΠ Α.Ε. από όπου και παραδέχεστε δημοσίως. Όσο δε για την υποβάθμιση της φήμης της πρωτοβουλίας πρέπει να γνωρίζετε και να θυμάστε πως είμαι η αιτία όλων των θετικών ενεργειών του έργου που προσπαθείτε σήμερα να χειριστείτε ανεπιτυχώς.

Οφείλετε επίσης την απονομή 1250€ για περιουσιακά στοιχεία του μοντέλου τα οποία έχω πληρώσει ο ίδιος με συγκεκριμένα τιμολόγια για να μπορεί να λειτουργεί το ΚΔΑΠ και τα μαθήματα των παιδιών που εκτός από την παρουσία του ενός σπάνια οι υπόλοιποι ήσασταν παρόντες και παρούσες.

Προβαίνω στις ενέργειες αυτές για να αποδοθούν τα δέοντα μήπως και την ύστατη στιγμή σας έρθει η φώτιση, γιατί με τις ενέργειές σας συρρικνώνετε την πρωτοβουλία και ενδυναμώνετε τον Μενέλαο Δ. Τριανταφύλλου. Αλήθεια γιατί νομιμοποιούσατε τις δαπάνες με την πληρωμή τους. Γιατί δεν ρωτάτε τον κ. Καζέλη μέλος του Δ.Σ. να σας ενημερώσει ποιος ήταν ο αρωγός επίλυσης των προβλημάτων του και τι ειπώθηκε στις 24/1/2009 κατά την επίσκεψη της κας Τσελεκίδου στις εγκαταστάσεις των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Σταυρούπολης, εσείς που ήσασταν. Γιατί δεν ρωτάτε την κα Ρίζου να σας ενημερώσει για το τι ειπώθηκε στις συναντήσεις με τον αντινομάρχη Θεσσαλονίκης ποιος άλλος ήταν στις συναντήσεις. Μήπως ο κος Τριανταφύλλου; γνωρίζετε τον διεθνή δείκτη CRI το πρόγραμμα χρηματοδότησης περί κοινωνικών φορέων της ΜΑΡΦΙΝ BANK μήπως πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε και μετά να σπιλώνετε προσωπικότητες;

Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε για ακόμη μια φορά η σιωπή σας για μένα πρόκειται να σημαίνει ενοχή με γεγονός να πράξω τα δικαιώματά μου που πηγάζουν από το άρθρο 91 του αστικού κώδικα, και για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο σταματήστε τη σπίλωσή μου στον οποιονδήποτε φορέα της πόλης της Θεσσαλονίκης γιατί οι κινήσεις σας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές από εμένα παραθέτοντας όπου κι αν χρειαστεί την αλήθεια ως έχει όπως έκανα πριν από λίγες ημέρες στην κα Βασιλειάδου.

Δεν πρόκειται επίσης να σας επιτρέψω να ασχολείστε με τα προσωπικά μου δικαιώματα και τις προσωπικές μου ενασχολήσεις γιατί ο ίδιος δεν με ενδιέφερε και δεν με ενδιαφέρουν τα δικά σας αλλά ούτε και ασχολήθηκα ποτέ. Όσο επίσης για την διαγραφή την οποία επικαλείστε σας ενημερώνω ότι ο Μενέλαος Τριανταφύλλου προχωρά ασχολείται με την αποστολή του και ίσως σε λίγο καιρό να ζητάτε για ακόμη μια φορά την συνεργασία του όπως κάνατε πάμπολλες φορές αλλά οι αντιλήψεις μας τυγχάνουν να είναι διαφορετικές γιατί δεν δέχομαι στα κοινά να ευημερεί η οικογενειοκρατία γεγονός που αποτυπώνεται στα πρακτικά της πρωτοβουλίας και ως η ζημιογόνος συνισταμένη της συρρίκνωσης της πρωτοβουλίας. Καθημερινά ο καθένας κρίνεται με την πορεία που χαράζει δημιουργεί και υλοποιεί, και μη στεναχωριέστε το τι έγινε στην Σταυρούπολη η πλειοψηφία το γνωρίζει.


Μετά τιμής

Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου