25/5/09

ΣΥΜΒΑΣΗ (Τσιαρτσίδου Χριστίνα)

ΠΡΟΣ: ΤΣΙΑΡΤΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΘΕΜΑ: Σύναψη σύμβασης

Αξιότιμη κυρία,

Με το παρόν έγγραφο συνάπτεται σύμβαση μεταξύ των συμβαλλομένων Μενέλαου Τριανταφύλλου και Χριστίνας Τσιαρτσίδου με θέμα τη δημιουργία τμήματος λογοθεραπείας για άτομα με αναπηρίες.

Συμφωνείται ως κόστος κατά άτομο το ποσό των 100€ σε ετήσια χρονική διάρκεια αποδίδοντας κάθε 20 του μήνα παραπάνω ποσό από τον 1ο στον 2ο συμβαλλόμενο. Τα μαθήματα πρόκειται να πραγματοποιούνται στην έδρα και στις εγκαταστάσεις του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Άνω Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης ενώ ο κ. Τριανταφύλλου οφείλει να ενημερώνει για τις συμμετοχές και παρουσίες των μαθητών του τμήματος.

Στην επόμενη χρονική περίοδο των 5 μηνών η συνεργασία και η σύναψη σύμβασης μεταξύ των 2 συμβαλλομένων πρόκειται να μεταβιβαστεί μεταξύ της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΗΦΑΙΣΤΟΣ και της Χριστίνας Τσιαρτσίδου .

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση λειτουργίας του φυσικοθεραπευτηρίου στην Άνω Ηλιούπολη σε συνεργασία με το Β΄ ΚΑΠΙ η κ. Χριστίνα Τσιαρτσίδου διαθέτοντας τη σύμφωνη γνώμη της πρόκειται να συμμετάσχει σε πρόγραμμα νέων ελευθέρων επαγγελματιών του Υπουργείου Απασχόλησης με αντικείμενο ενασχόλησης την αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρίες
Μετέπειτα των άνωθεν οι 2 συμβαλλόμενοι κατόπιν συμφωνίας ανάγνωσης και αποδοχής του εγγράφου δύνανται να υπογράψουν τη συνεργασία

Μετά τιμής

Οι συμβαλλόμενοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου