25/5/09

ΣΥΜΒΑΣΗ (Πατέρα Παντελεήμων - Προφητη Ηλια)

Μενέλαος Τριανταφύλλου
Αντιγόνου 7 Άνω Ηλιούπολη Θες/νίκη
Τ.Κ. 56431
Τηλ. 6979 720411 – 6942 639532
Web site: menelaos-suncity.blogspot.com

ΠΡΟΣ: Πατέρα Παντελεήμων από Ιερό Ναό Προφήτου Ηλίου Άνω Ηλιουπόλεως .

ΘΕΜΑ: Σύναψη σύμβασης .

Εκλεκτέ πατέρα ,
Με το παρόν έγγραφο συνάπτεται σύμβαση μεταξύ των συμβαλλομένων Μενέλαου Τριανταφύλλου και Πατέρα Παντελεήμων από Ιερό Ναό Προφήτου Ηλίου Άνω Ηλιουπόλεως νομού Θεσσαλονίκης .

με θέμα τη χρήση του υπογείου χώρου του Ιερού Ναού για τη δημιουργία τμημάτων λογοθεραπείας, χοροθεραπείας για άτομα με αναπηρίες.

Υπό την συνεργασία καθηγητών και ατόμων με ειδικότητες πάρα ιατρικών επαγγελμάτων.
συμφωνείται η παραχώρηση του υπογείου με δωρεάν ενοίκιο από των πάτερ Παντελεήμων στον Μενέλαο Τριανταφύλλου με την προϋπόθεση ότι ο 2ος συμβαλλόμενος πρόκειται να αναλάβει την λειτουργία του χώρου την καθαριότητά του και την τοποθέτηση όλων των απαραίτητων μέσων λειτουργίας ( LAPTOP , παιχνίδια, τηλεόραση, DVD, κλπ) καθώς και την ανάληψη λειτουργίας ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης με αναγνωστήριο.

Τα μαθήματα πρόκειται να πραγματοποιούνται στην έδρα και στις εγκαταστάσεις του υπογείου του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης ενώ ο κ. Τριανταφύλλου οφείλει να ενημερώνει για τις συμμετοχές και παρουσίες των μαθητών του τμήματος στον Πατέρα Παντελεήμων και για κάθε τι που αφορά τη λειτουργία του χώρου.

Στην επόμενη χρονική περίοδο των 5 μηνών η συνεργασία και η σύναψη σύμβασης μεταξύ των 2 συμβαλλομένων πρόκειται να μεταβιβαστεί μεταξύ της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΗΦΑΙΣΤΟΣ και Πατέρα Παντελεήμων του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Δεσμεύεται ο Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου προς τον Πατέρα Παντελεήμων με κάθε του ενέργεια να χρηματοδοτήσει κοινωφελής πρωτοβουλίες του Ναού και κυρίως το συσσίτιο . Μετέπειτα των άνωθεν οι 2 συμβαλλόμενοι κατόπιν συμφωνίας ανάγνωσης και αποδοχής του εγγράφου δύνανται να υπογράψουν τη συνεργασία

Μετά τιμής

Οι συμβαλλόμενοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου