27/4/09

ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο της Μέριμνας Ζωής
ΘΕΜΑ: κατάθεση απόψεων για την γενική συνέλευση της 26/4/2009

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι ,

Είναι γεγονός πως από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων σας να αποδεικνύεται τη συρρίκνωση και την ολοένα ανενεργή παρουσία της πρωτοβουλίας.
Ποιο συγκεκριμένα και εμπεριστατωμένα αναδεικνύεται
1) Η αν αποροφητικότητα 1000€ από την Νομαρχιακή διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου δεν έγινε εφικτό η παραλαβή 2 δώρων της παραπάνω αξίας.
2) Η ευθυνοφοβία σας στην απάντηση συμμετοχής προγράμματος κατασκηνώσεων του Δήμου Σταυρούπολης για το έτος 2009.
3) Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχετε παρουσιάσει κάτι καινούργιο πάρα μόνο λειτουργείται με γεγονότα των προηγουμένων ετών που στη δημιουργία τους και υλοποίησή τους δεν είχατε καμία συμμετοχή και ήδη κάποια από αυτά αλλάζετε την μορφή τους με δυσχερή τρόπο .
4) Δεν αποδίδετε καμία απάντηση στο ερώτημα για τις εισροές των συνδρομών κατά τα έτη 2008 – 2009.
5) Διοργανώσατε συνέντευξη τύπου και το μόνο που καταφέρατε ήταν στο να μην έρθουν οι δημοσιογράφοι και αυτό γιατί ενώ δεν είχατε γνώση για τον τρόπο διοργάνωσης, θελήσατε να κάνετε τους ξύπνιους καθώς το μόνο που σας ενδιέφερε και σας ενδιαφέρει είναι η προσωπική σας προβολή και οι δημόσιες σχέσεις.
6) Δεν απαντάτε σε αιτήματα αλλά και δεν επικοινωνείτε σε καθημερινά ενδιαφέροντα των μελών της πρωτοβουλίας.
7) Τα όσα έγιναν μέχρι στιγμής έγιναν ως μη έχοντας εναλλακτική λύση στα συνεχή έγγραφα του Μενέλαου Δ. Τριανταφύλλου να τα υιοθετήσετε για να δείξετε έργο παρότι πολλές φορές απαντούσατε σε οποία θέλατε και πολλές φορές ο χειρισμός σας ήταν άθλιος.
8) Πάντοτε στα δυόμιση αυτά χρόνια ακολουθούσατε τις εξελίξεις ή συμμετείχατε για να λύσετε θέματα που σας αφορούν.
9) Κατά τη λαχειοφόρο αγορά της περιόδου 2008 – 2009 καθώς και του ετήσιου χορού, είστε σε θέση να συγκρίνετε τα αποτελέσματα με προηγούμενη περίοδο αλλά και να ονοματίσετε τις προσπάθειες του καθενός δηλαδή το ποσοστό συμμετοχής δια του τελικού αποτελέσματος.
10) Τι αποτέλεσμα υπήρξε με το bazaar των Ακριτών του Πόντου τον Δεκέμβριο του 2008.
11) Ποια ήταν η συμμετοχή της πρωτοβουλίας μας σε σκέψεις και προτάσεις για τα ΑΜΕΑ από τον Δήμο Σταυρούπολης ή δικαιωμάτων που απονέμει σήμερα η κεντρική διοίκηση για τα ΑΜΕΑ.
12) Πόσες φορές ήρθε το κάθε μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο ΚΔΑΠ για να παρακολουθήσει τα προγράμματα να μιλήσει με τους εθελοντές και να έρθει σε επαφή με τον υπάρχων κόσμο ή να δημιουργήσει προϋποθέσεις για νέα γεγονότα και μέλη.
Σήμερα μετά τα δυόμιση χρόνια διάρκειας ζωής του μοντέλου κοινωνικής ευθύνης που μετεξελίχθη σε μια νέα υπηρεσία και ένα νέο προϊόν για τον Δήμο Σταυρούπολης έχοντας ως αντικείμενο ενασχόλησης τα ΑΜΕΑ είναι σίγουρο πως ο καθένας μπορεί να διαγνώσει μέσα από τα έγγραφα και τις ενέργειες τη συμμετοχή του καθενός την αποτελεσματικότητα του καθενός είτε μεμονωμένα είτε συνολικά με την ιδιότητά του σε σχέση με την εξύψωση και την ευοίωνη πορεία της πρωτοβουλίας.
Βέβαια πολλές φορές ακουστήκαν πολλά για ένα πρόσωπο όπου οι κινήσεις του όμως έδειξαν και δείχνουν τις αντιδιαμέτρου διαστάσεις με κατασκευασμένες εμμονές και σκευωρίες. Σήμερα σας αναφέρονται και σας παρουσιάζονται προσπάθειες και στόχοι που εξελίσσονται και είναι κατατεθειμένα όλα στο web site merimnazois.gr. τα κυριότερα δε από όλα είναι 3:
1) Η διεργασία πρότασης σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την δημόσια υγεία
2) Η τοποθέτηση προγράμματος πληροφορικής με αφήγηση στο ΚΔΑΠ από τν Σεπτέμβριο του 2009 και τη δημιουργία τμήματος για άτομα με προβλήματα όρασης.
3) Η διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων για να είναι αξιόπιστο το τρίπτυχο (πόροι – παροχή υπηρεσιών – επενδύσεις).
Το παρόν κείμενο μετά την ανάγνωσή του δύναται να κατατεθεί στα πρακτικά.



Μετά τιμής

Μενέλαος Δ. Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου