28/4/09

Ευρεση Πορων για τη Κοινωνία Πολιτών και Τοπική Αυτοδιοίκηση

Είναι γεγονός πως στη χώρα μας υπάρχει και πρωτοτυπία και καινοτομία ιδεών από ανθρώπινο κεφάλαιο. Η επαγγελματικότητα όμως είναι εκείνη που πολλές φορές είναι ο δρόμος για να χαθεί το δάσος. Σήμερα αναδεικνύεται ένα μεγάλο χρηματοδοτικό πλαίσιο μέσω του συστήματος CRI για την θέσπιση της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης ή κατά τον Μενέλαο, της επαγγελματικής διακυβέρνησης.

Ένας χώρος με τεράστια ποσά που το μόνο μέλημα είναι η λειτουργία μιας πραγματικής αμφίδρομης σχέσης μέσω προγραμματικών συμβάσεων ή δια μέσου συμφωνίας κυριών. Ένα μεγάλο επίσης κατευθυντήριο πλαίσιο που μπορεί να στηρίξει την παραπάνω πρόταση μπορεί να είναι η αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας που προέρχεται από τον κοινωνικό συντελεστή από τις εκπτώσεις προμηθειών και μελετών από μεγάλα έργα όπως και της αξιοποίησης κοινοχρήστων χώρων.

Τα συγκεκριμένα παραπάνω στάδια μπορούν να αποτελέσουν τις προδιαγραφές για έναν ευοίωνο και εύρωστο οικονομικά δήμο αξιοποιώντας βέβαια την κοινωνία των πολιτών δια μέσου της στόχευσης θεματικών πάρκων, πληροφορικής και καινοτομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου