2/2/09

Προς Δημαρχο : Επαναφορά εκ νέου προτάσεων

Προς: κ. Σάββα Σερασίδη Δήμαρχο Σταυρούπολης Ν. Θες/νίκης

Θέμα: Επαναφορά εκ νέου προτάσεων.

Αξιότιμε Δήμαρχε ,

Στο διοικητικό συμβούλιο της 14/01/2009 διαβάστηκε στα μέλη κείμενο προτάσεων το οποίο επαναφέρεται μιας και δεν υπήρχαν απαντήσεις στο διοικητικό συμβούλιο της 14/01/2009 με τα κάτωθι:

1) Το ταμείο πλέον μετά και από όλες τις εκτιμήσεις και δράσεις μπορεί να διαθέτει ενεργητικό 20.000€

2) Οι προτάσεις για την αξιοποίηση του ποσού τίθενται ως εξής α) δέσμευση με απόφαση 5.000€ για την αξιοποίηση και λειτουργία του υπογείου επί του κτιρίου του Παύλου Μελά για το γυμναστήριο και κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης. Β) δέσμευση με απόφαση 8.000€ για τη συμπαράσταση δημιουργίας φυσικοθεραπευτηρίου από το Β΄ ΚΑΠΙ Σταυρούπολης. Γ) δέσμευση με απόφαση 1.000€ για την αγορά εξοπλισμού γυμναστικής και τοποθέτησή τους στο ισόγειο της Π. Τσαλδάρη.

3) Σας αποστέλλονται όλα τα συνημμένα για την λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης.

4) Σας ενημερώνω ότι δημιουργείται ένα συγκεκριμένο παραϊατρικό προσωπικό προστιθέμενο και από λογοθεραπεύτρια και σιγά σιγά με εξεύρεση να είναι πλήρης απαρτισμένο από όλες τις ειδικότητες.

Μετά και τα παραπάνω σας καλώ στη δημιουργία διαλόγου για τη θέσπιση είτε των παραπάνω είτε λειτουργικών αποφάσεων που να αποσκοπούν στην ποιότητα βελτίωσης των ΑΜΕΑ έπειτα και από την ευημερία του ταμείου. Τέλος σας ζητώ για ακόμη μια φορά τα αντίγραφα των τακτικών και γενικών συνελεύσεων.

Το συγκεκριμένο ταμείο κύριε Δήμαρχε πιστεύω ότι αποτελεί περιουσία του Δήμου μας, για αυτό σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου σας καλώ να στηρίξετε τις προτάσεις.

Περιχαρής αναμένω τις απαντήσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου